Ilk çocuğunu düşünenler...

:))))))))))))))) ben demiştim pazartesi açılışı güzel yapalım diye:))))
tebrikler hayatım.

teşekkür ederimm umarım herkese ugur getirir..ben çok karışık ruh hali içindeyim dün bütün gece uyuyamadım..sevinç tedirginlik tecrübesizlik hissi hepsi bi arada:26:bu daha ilk ayımzıdı şok olduk eşimle..burası bana güven veriyor.benide aranıza alın:))allahım herşeyin hayırlısını versin

inşallah cnm ya valla bi duysakta oh desek başka bişey istemiyorum

valla senin adına çok sevindim kan sonucunuda yaz ama

teşekkür ederim canım..bundan sonrası içinde allah yardımcımız oolsun saglıklı huzurlu bi hamilelik geçirir sıhhatlice bebişlerimizi kucagımıza alırız inşallah

o rüyalar bende de başladı hayatım. hiç sevmediğim biri yatak döşek bize taşınıyodu ne alakaysa:)))
kabuslar görüyorum

gülümsünnnnnnn listeyi yeniler misinnnnnnnn?

Daisy b Bebek geliyo :)))))
acemiperi Bebek geliyo :)))))
Gamze1923 Bebek geliyo :)))))
gullumsun Bebek geliyo :)))))
asyaeren Tavuklarla dertleşip gelecek
boswer Bebek geliyo :)))))
Ozzy06 Bebek geliyo :)))))
asbelove Beklemede
41zeynep Beklemede
simaybebe Beklemede
soğansuyu Beklemede
sdtive Beklemede
taliha Beklemede
hifanur Beklemede
Poff41 Beklemede
Ysmn_gln Beklemede
nazzenin Beklemede

hiç korkma gülüm. tedirgin olma. sen sakin olki bebişin rahat büyüsün tutunsun. ilk zamanlar öyle oluyor . inanmakta zorlanıyosun. bir kaç güne kadar biraz hissettirir kendini. inş rahat geçirirsin. ama şu kan tahlilini hemen yaptırki durumunu gör.bizler buradayız. her zaman istediğin gibi yazabilirsin. çok şanslısın. ilk ayında.. maaşallah:)

inş. cnm bütün gün iyi oluyorum ama muayeneden içeri girince tutamıyorum kendimi

o bende de oluyor. işte bişey olacak korkusunu ne yaprsak yapalım atamıyoruz. analık şimdiden başlıyo işte.
çok rahatım ben. sakin ol hayatım. ayyyy ne güzel olacak içindeki canın tık tık larını duyunca:)) onu düşün.

ilk ay oldugu için şokta biraz büyük oldu canım..şu an pek bi şy hisstemiyorum arada migdem kaynıyodu bi kaç gündür bi de baktım uzanınca falan bi agrı oluyo bıraktım hiç bi iş yapmıyorum şimdilik eşime kaldı

vatana millete hayırlı olsun ne güzel :))) ler artmış darısı bekleyenlerin başına :) teşekkür ederim gülümsün

:))) ben hala bişey hissetmiyorum desem gülermisin:))
o ağrılar olucak bir süre. benim hala devam ediyor. öyleki uykudan uyandırıp ağlatıyor beni.aman dikkat et. şimdi daha tutunmanın uğraşında. yapmayıver iş güç. kontrollerini aksatma. ve kan testini yaptırıp hemen iyi bir doktor bul.
ilaçlarını aksatma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…