- Konu Sahibi meleksimam
-
- #14.021
:))))))))))))))) ben demiştim pazartesi açılışı güzel yapalım diye:))))
tebrikler hayatım.
günaydın gülüm. çok üzüldüm. iyi gidiyodun aslında. nazar attık kendi kendimize. bende de azıcık başladı bulantılar
yarın büyük gün hayırlısıyla duyun kalp atışlarını. doktorun bişeyler yapar bulantın için.
hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
teşekkür ederimm umarım herkese ugur getirir..ben çok karışık ruh hali içindeyim dün bütün gece uyuyamadım..sevinç tedirginlik tecrübesizlik hissi hepsi bi arada:26:bu daha ilk ayımzıdı şok olduk eşimle..burası bana güven veriyor.benide aranıza alın:))allahım herşeyin hayırlısını versin
Günaydın kızlar
Ozzy tebrik ederim canım.Çok sevindim.Darısı diğer arkadaşların başına...
Benim hormonlar hala havalarda...Çeşit çeşit rüyalar görüyorum gerim gerim geriliyorum valla.Ne zaman sona erecek bunlar..Rüya yüzünden dinlenemiyorum bile..
Valla harika olur sultanlık 9ay maalesef sana bebeler gibi bakıyorlar maaşallahhhhhh diyelim ki nazara gelmeyinnnnnnnn
ya zaten sölemişti olcak die doktor zaten yarın söleyecem zaten
inşallah cnm ya valla bi duysakta oh desek başka bişey istemiyorum
akşam üstü eklemiştim gözünden kaçmıştıır...bakalım bugün kan testi yaptırcam anasaglıkta hayırlısı onda ne çıkıcak
valla senin adına çok sevindim kan sonucunuda yaz ama
Günaydın kızlar
Ozzy tebrik ederim canım.Çok sevindim.Darısı diğer arkadaşların başına...
Benim hormonlar hala havalarda...Çeşit çeşit rüyalar görüyorum gerim gerim geriliyorum valla.Ne zaman sona erecek bunlar..Rüya yüzünden dinlenemiyorum bile..
gülümsünnnnnnn listeyi yeniler misinnnnnnnn?
duyucan hayırlısıyla gülüm. sakın gerilip stres yapma olurmu.
teşekkür ederimm umarım herkese ugur getirir..ben çok karışık ruh hali içindeyim dün bütün gece uyuyamadım..sevinç tedirginlik tecrübesizlik hissi hepsi bi arada:26:bu daha ilk ayımzıdı şok olduk eşimle..burası bana güven veriyor.benide aranıza alın:))allahım herşeyin hayırlısını versin
inş. cnm bütün gün iyi oluyorum ama muayeneden içeri girince tutamıyorum kendimi
hiç korkma gülüm. tedirgin olma. sen sakin olki bebişin rahat büyüsün tutunsun. ilk zamanlar öyle oluyor . inanmakta zorlanıyosun. bir kaç güne kadar biraz hissettirir kendini. inş rahat geçirirsin. ama şu kan tahlilini hemen yaptırki durumunu gör.bizler buradayız. her zaman istediğin gibi yazabilirsin. çok şanslısın. ilk ayında.. maaşallah:)
Daisy b Bebek geliyo :)))))
acemiperi Bebek geliyo :)))))
Gamze1923 Bebek geliyo :)))))
gullumsun Bebek geliyo :)))))
asyaeren Tavuklarla dertleşip gelecek
boswer Bebek geliyo :)))))
Ozzy06 Bebek geliyo :)))))
asbelove Beklemede
41zeynep Beklemede
simaybebe Beklemede
soğansuyu Beklemede
sdtive Beklemede
taliha Beklemede
hifanur Beklemede
Poff41 Beklemede
Ysmn_gln Beklemede
nazzenin Beklemede
Valla süper oluyo. sabah görümcem aradı kahvaltı için. öğlen annem geldi.. akşama doğru k.v aradı canın ne istiyo diye:)))
ilk ay oldugu için şokta biraz büyük oldu canım..şu an pek bi şy hisstemiyorum arada migdem kaynıyodu bi kaç gündür bi de baktım uzanınca falan bi agrı oluyo bıraktım hiç bi iş yapmıyorum şimdilik eşime kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?