- Konu Sahibi meleksimam
-
- #14.041
Bende istiom banane bende istiommmmmm
Rabbim sana da nasip edecek inş hayatım...
aynı şehirde olaydık hazırlardık :))))
asya nerde kızlar gören oldumu..
girmedi mi bugün hiç bende geç geldim diye görmedim sanıyorum
nerde bu kız kiiiiii:44:
Sağol bacımmm sağol Allahım sağlıkla nasip etsin de ben yaparım farketmez
öyle beklentilerim yok valla ne kv den ne annemden
:))) ben hala bişey hissetmiyorum desem gülermisin:))
o ağrılar olucak bir süre. benim hala devam ediyor. öyleki uykudan uyandırıp ağlatıyor beni.aman dikkat et. şimdi daha tutunmanın uğraşında. yapmayıver iş güç. kontrollerini aksatma. ve kan testini yaptırıp hemen iyi bir doktor bul.
ilaçlarını aksatma.
bende durmaya çalışıyorum iş güç yapmadan..benim durumum biraz daha farklı canım eşimin işi dolayısıyla dogu görevindeyiz ankaradan geldik.şimdi ıgdırdayız bi tane deevlet bi tanede özel hastane var anlicagın pek seçme şansıım yok..geçen ay gitmiştim hamilelik öncesi kontrole folik asit içiyorum şimdi bakalım kan testinden sonra gene giderim aynı doktora..siz ne zaman gitmiştiniz doktora ilk kontrole?
bende durmaya çalışıyorum iş güç yapmadan..benim durumum biraz daha farklı canım eşimin işi dolayısıyla dogu görevindeyiz ankaradan geldik.şimdi ıgdırdayız bi tane deevlet bi tanede özel hastane var anlicagın pek seçme şansıım yok..geçen ay gitmiştim hamilelik öncesi kontrole folik asit içiyorum şimdi bakalım kan testinden sonra gene giderim aynı doktora..siz ne zaman gitmiştiniz doktora ilk kontrole?
Yat bakalım. Sonra zaten uyuyamayacaksın.Tecrübeli annelerin yalancısıyım ben:) ben çok tembelleştim::) eşim şehir dışındaydı akşama kadar yattım tv karşısında.
Sanırım bir ya da iki haftan kaldı boswer. Bu hafta bile terkedebilir seni kötü rüyalar. Bende öyle olmuştu.Günaydın kızlar
Ozzy tebrik ederim canım.Çok sevindim.Darısı diğer arkadaşların başına...
Benim hormonlar hala havalarda...Çeşit çeşit rüyalar görüyorum gerim gerim geriliyorum valla.Ne zaman sona erecek bunlar..Rüya yüzünden dinlenemiyorum bile..
Maşalllah dilini ısırValla süper oluyo. sabah görümcem aradı kahvaltı için. öğlen annem geldi.. akşama doğru k.v aradı canın ne istiyo diye:)))
gelmedi hiç. öğlene kadar bekleyelimde ben ararım ...
afedersin sen şu folik asit az geldi diye arkadaşsın di mi :))
Yat bakalım. Sonra zaten uyuyamayacaksın.Tecrübeli annelerin yalancısıyım ben
Sanırım bir ya da iki haftan kaldı boswer. Bu hafta bile terkedebilir seni kötü rüyalar. Bende öyle olmuştu.
Maşalllah dilini ısır
aynen öyle....
evet canım evet bende merak etim şimdi
Oh ilgiye kim hayır diyebilir ki bacım
Sonra hep hamile dolaşsaz görecekler günleriniiiiii
arka arkaya doğuruyomuşuz:)))
dün akşam eşime 2. yi ne zaman yapıcaz dedim. bakalım birinciden memnun kalırsak düşünürüz dedi:):)
Annemlerde öyle diyo.. şimdi yattığın ve dinlendiğinle kalacaksın diyolar:)))
:))) ısırdım :::)))
aman olsunda belki uslu bebek olur :)sen keyfine bak allah nazarlardan saklasın yerim ben sizi dayanamıyorum hamişlere yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?