Ilk çocuğunu düşünenler...

Sağol bacımmm sağol Allahım sağlıkla nasip etsin de ben yaparım farketmez
öyle beklentilerim yok valla ne kv den ne annemden

hani bende öyle diyodum ama. ilgiyi görüncede geri tepmek olmuyor. :)) iyi oluyo valla.
benim eve temizlikçi kadının her gün gelmesi için çalışma başlattılar. çok rahatlıycam valla. haftada bir gün geliyodu.
şimdiden her gün gelsinde bebiş doğunca çok faydası olur.

bende durmaya çalışıyorum iş güç yapmadan..benim durumum biraz daha farklı canım eşimin işi dolayısıyla dogu görevindeyiz ankaradan geldik.şimdi ıgdırdayız bi tane deevlet bi tanede özel hastane var anlicagın pek seçme şansıım yok..geçen ay gitmiştim hamilelik öncesi kontrole folik asit içiyorum şimdi bakalım kan testinden sonra gene giderim aynı doktora..siz ne zaman gitmiştiniz doktora ilk kontrole?

afedersin sen şu folik asit az geldi diye arkadaşsın di mi :))

beni kendi doktorum yaptı kan testini hayatım. adet geçtikten 3. gün gittik yaptırdık pozitifti.
canım allah sabır versin ankara dan doğu ya gitmek tabi çok zor olmuştur. çabuk geçer inş oradaki günleriniz.
ama imkanın varsa yinede özeli tercih etmeni tavsiye derim.
kan testi pozitif çıkınca 2 hafta sonra çağırıyor kontrole doktor. keseyi görüyosun. sonraki haftada kalp atışını duyuyosun. tabi bu arada tetkiklerin yapılması lazım. ek kalsiyum. magnezyum takviye gerekli ona bakarlar.

:) ben çok tembelleştim::) eşim şehir dışındaydı akşama kadar yattım tv karşısında.
Yat bakalım. Sonra zaten uyuyamayacaksın.Tecrübeli annelerin yalancısıyım ben
Sanırım bir ya da iki haftan kaldı boswer. Bu hafta bile terkedebilir seni kötü rüyalar. Bende öyle olmuştu.
Valla süper oluyo. sabah görümcem aradı kahvaltı için. öğlen annem geldi.. akşama doğru k.v aradı canın ne istiyo diye:)))
Maşalllah dilini ısır

Annemlerde öyle diyo.. şimdi yattığın ve dinlendiğinle kalacaksın diyolar:)))
:))) ısırdım :::)))

kızlar asya yla mesajlaştık. çok gergin. hiç iyi değilim diye yazmış. işlerden dolayı diye umut ediyorum. daha başka da soramadım bişey. akşama ancak girerim form a demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…