- Konu Sahibi meleksimam
-
- #14.061
Allahım Allahım senin bu koca kopardı beni burda yaaa
arka arkaya doğuruyomuşuz:)))
dün akşam eşime 2. yi ne zaman yapıcaz dedim. bakalım birinciden memnun kalırsak düşünürüz dedi:):)
kızlar asya yla mesajlaştık. çok gergin. hiç iyi değilim diye yazmış. işlerden dolayı diye umut ediyorum. daha başka da soramadım bişey. akşama ancak girerim form a demiş.
sen de olda biran önce inşşşşş..... pek iyi oluyo beeaaa:)))
allah senin bu kocayı neylesin :) allah sana bağışlasın ne diyeyim bişey bulamadım söyleyecek :)
bana yarın için dua edin herşey yolunda olsun ne olur
mide bualntısından hiç bişey yiyemiyorum
ve çok korkuyorum çünkü tansiyonun sürekli düşük
asbelove var mı gelen giden cnm ya yarın sanada büyük gün
kraker fayda etmiyor sanırım artık hayatım. aman dikkat et. bi yerde düşer kalırsın yarına kadar sık dişini. hep böyle olmuycak geçecek . yarın doktoruna dersin oda yardımcı olur sana. bugün çalışmama imkanın varsa eve gidip dinlensen.
Tabibi dualarımız seninle gülüm. hiiiç korkma bak yarın nasıl mutlu arayacaksın beni ..
ara konuş doktorunla bi söyle sıkıntılarını belki i çözüm sunar
inş. cnm ya
yok kraker falan faydasız
ağzımda çok iğrenç bir tat var
aslında hiç gelmeyim dedim ama patronum şimdi durumunu kullanıyo der
ben biliyorum malımı geldim ama nasıl geldim bide bana sor
iyi düşün tatlım korkma Allhımın izniyle güzel haberlerle geleceksin benim kuzenim ilk 5ayı öyle geçirdi şimdi maaşallah nur topu gibi bir oğulları var
sakin ol ayran iç tuzlu kraker nazar değdi meleğim nazar
bende henüz bişey yok canımcım normalde bugünlerde benim ağrım olması lazım ama kasık batması var henüz beklemedeyim anlayacağın:18::18::18:
Güzelim herşeyden önce senin ve bebişin sağlığı önemli bu kadar zamanda kullanmayacağını anlamıştır bence
İzin alabilirsen git yat evde bence de çok daha iyi olur senin için
Kraker de mi faydasız bende saf saf kraker ye diyorum canım az daha sabır çok az kaldı
yarın dr.un bulur bir çare hayırlısıylaaa
biz de bebek istiyoruz ama henüz zamanı değil diye düşünüyoruz. mantığım bekle diyor nisan mayısa kadar ama bir yandan eşim de ben de hemen olsun istiyoruz :/ gerçi çok da ciddi anlamda korunmuyoruz yani olursa olur olmazsa olmazlardayız :)
böyle ikilemde olanlar var mı hiç aranızda? neden beklememiz gerektiğini de şöyle açıklayayım yeni evliyiz, çok aman aman olmasa da borçlarımız var haliyle, bir de nisan gibi hamile kalırsam ocak gibi doğurup, doğum iznimi yaz tatiliyle birleştirir 9 aylık olana kadar kendim bakabilirim bebeğe diye düşünüyorum.
ama çok da istiyoruz işte kararsızlık tuhaf şey doktora bile gittim aslında vajinit ve sistit tedavisi oluyorum sonrasında folik asitle demire başlatıcak doktor işte böyle
inş. cnm ya
yok kraker falan faydasız
ağzımda çok iğrenç bir tat var
aslında hiç gelmeyim dedim ama patronum şimdi durumunu kullanıyo der
ben biliyorum malımı geldim ama nasıl geldim bide bana sor
olurmu öyle şey canım. bak kafandan şekillendirme. durumun ortada. derdini söylemeyen derman bulamaz hayatım. sen bu bebişi kolay mı buldun hayatım. biz biliyoruz en başından yaşadıklarını.
biz de bebek istiyoruz ama henüz zamanı değil diye düşünüyoruz. mantığım bekle diyor nisan mayısa kadar ama bir yandan eşim de ben de hemen olsun istiyoruz :/ gerçi çok da ciddi anlamda korunmuyoruz yani olursa olur olmazsa olmazlardayız :)
böyle ikilemde olanlar var mı hiç aranızda? neden beklememiz gerektiğini de şöyle açıklayayım yeni evliyiz, çok aman aman olmasa da borçlarımız var haliyle, bir de nisan gibi hamile kalırsam ocak gibi doğurup, doğum iznimi yaz tatiliyle birleştirir 9 aylık olana kadar kendim bakabilirim bebeğe diye düşünüyorum.
ama çok da istiyoruz işte kararsızlık tuhaf şey doktora bile gittim aslında vajinit ve sistit tedavisi oluyorum sonrasında folik asitle demire başlatıcak doktor işte böyle
:)) demek ki yarım olmasında var mış bi keramet :))
bizim de borçlar var mayısta beri bizde olursa olsulnlardayız ekim başı doktora gittim folik asite başladım rahatsızladım ara verdim bu ay tekrar başladım yani kısmet ha diyice olmuyo ama olan da var ama az gibi borç içinse bekleme ama iş olayına bişey diyemicem ama hemen isteyince olacak mı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?