- Konu Sahibi meleksimam
-
- #14.081
ya o da bi enteresan ama bakıyorum millet 400 mg falan içiyo ben 2,5 mg...
hadi bakalım inş ikimizde hayırlı haberler veririiz
aman yok benim patronumu bi tanısan dediğimin ne kadar doğru olduğunu anlarsın
boşuna bole çekinmiyorum
alıngan huysuz gıcık bi adam
iyi düşün tatlım korkma Allhımın izniyle güzel haberlerle geleceksin benim kuzenim ilk 5ayı öyle geçirdi şimdi maaşallah nur topu gibi bir oğulları var
sakin ol ayran iç tuzlu kraker nazar değdi meleğim nazar
bende henüz bişey yok canımcım normalde bugünlerde benim ağrım olması lazım ama kasık batması var henüz beklemedeyim anlayacağın:18::18::18:
ben de mi yarısını içsem ne :))
yaa niye bilmiyorum ama ikiniz içinde içim çook ferah.. hayırlısı olsun.
gamze doğru söylüyo sıkma canını bi de iş için isteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü kara
inşallah tatlım inşallah ama benim yoksa bile gecikir zaten bu kadar strese
Bende aynıyım canım yaa sanki testi sadece formalite icabı yapacakmışım gibi bir his yaşıyorum nedense
canım. öyle bekleyince ne borc bitiyor ne de hayat istediğin ve planladığın tarihlerde yoluna giriyor. hepimiz biliyoruzki öyle bir dünyada yaşıyoruzki . haybeye geçiyor bazen hayat. bende plan program yapalım derken 32 yaşına geldim daha da hazır olduğumu düşünmüyordum açıkçası. bazen akışına bırakmak gerekir.
dimi ama yaaa... yazık sanada taşıdığın canada gülümsün. sen ne yaprsan yap iyi demeyecekler bunu biliyosun. en iyisi yıpratma kendini. bak geçen gün yemek olayında olduğu gibi. belki adam anlayışla karşılayacak. sende saatlerce aç kaldığınla kaldın yani.
:)))) formaliteleri yerine getirmek lazım ama:)))
inş öyledir. nasıl mutlu olurum yavvv...
benim de yaşım az değil 29 bitti eylülde, o da başka bir etken daha fazla beklemek o yüzden de istemiyorum.
borç konusu evet hayatımızı etkileyecek kadar çocuğa engel olacak boyutta değil gibi geliyor düşününce ama bebeğime bir şey almak isteyip de alamazsam çok üzülürüm o yüzden borcum bitsin istiyorum. okul da ayrı bir etken bu aralar hamile kalsam gelecek sene ilk dönem doğurucam ocağa kadar bakarım en fazla sonra birilerine bırakıp okula gitmek zorunda kalırım. ocak gibi doğurmak en mantıklısı benim için.
dediğin gibi böyle sallantıda gitsin en iyisi olursa da olmazsa da Allah'tan der kabulleniriz, tam manasıyla korunmayı hiç düşünmedim zaten gönlüm el vermedi :))
:))) sende folik asitlemi totem yapcan:))))
tatlım o 400mg değil ki 400mcg oda 1mg dan daha düşüğe tekabül ediyor senin içtiğin rakam iyi bir rakam merak etme
ya işte sağı solu belli olmuyo ki dengesiz
ee şimdi doktor özel doğumu falan paralı bi süreç var önümde takışmakta istemiyorum
zaten kpss için bi çıktım geri geldim sınavdan sonra ordan diş biliyo bana devlete gidecen die
zaten gebe olduğumu duyunca çok mutsuz oldu işler nasıl olacak falan die
her patron gibi bazı konularda iyidir
bazı konularda çok kötdür
ya işte sağı solu belli olmuyo ki dengesiz
ee şimdi doktor özel doğumu falan paralı bi süreç var önümde takışmakta istemiyorum
zaten kpss için bi çıktım geri geldim sınavdan sonra ordan diş biliyo bana devlete gidecen die
zaten gebe olduğumu duyunca çok mutsuz oldu işler nasıl olacak falan die
her patron gibi bazı konularda iyidir
bazı konularda çok kötdür
Kesinlikle canımmm
İnşallah iyi olur yaa ne kadar beklesem bilemedim de
sanırım burda herkes benden tecrübeli :) merak ettiğim bi şey var muhtemelen biliyorsunuzdur;
eczaneden alınan gebelik testleriyle hamilelik ilişkiden kaç gün sonra anlaşılabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?