Ilk çocuğunu düşünenler...

Günaydın kızlar birşey soracağım size ben bu ay hapı kestiğimden beri donem donem şiddetlenen kasık agrılarım oldu adet bekledıgım ıcın onemsemedım ama adetım bıttı hala kasık agrım devam edıyor ozellıkle karnımın alt kısmı adet sancısı gıbı bısey degıl daha farklı kokruyorum yaa ne olmuş olabılır hıc boyle seyler olmazdı üşütünce fılan yan kasıklarım agırdı gecerdı bu sefer komple karnımın alt kısmı agırıyor konuyla hıc alakası yok ama sızde hap kullandıgınız için size danışmak istedimm

katılıyorum tamamen zaten 9 ay doğum sonra anne sütü bi şekilde geçer çok takmamak lazım olmamasındansa zorluk çeki daha iyi

selam kizlar nasilsiniz bakalim hamisler sizler nasilsiniz nasil gidiyor...coktandir giremiyordum netim yoktu cepten girince cildiriyordum...sonunda adet oldummm bayagi gecikmisti bugun doktora gidip testlerimi yapacammm ins aralikta guzel haberi veririm size...turkiyeden polen tozu ari sutu getirdim bakalim ise yarayacakmi

dorğu diyosun :) içimi rahatlattınız kızlar sağolun :)

işte heves ediyor insan galiba avmleri gezerken mağazalara bakıyorum arada kıyafetler beğeniyorum kızım olursa şurdan alırım oğlum olursa burdan alırım diye içimde kalmasın da istiyorum Allah biliyor gerçekten bebek istiyorum ama akışına bıraktım işte ne zaman olursa o zaman hayırlısıymış dicem bu saatten sonra :))

:))) hoşgeldin hayatım. iyiyiz işte rutin gel gitlerle uğraşıp duruyoruz..
inş alırız güzel haberleri sendende. test sonuçlarını bildir.

idrar testiyle hamilelik adet geçmeden pek sonuç vermiyo canım.

aa öyle mi o zaman hala hamile olabilirim bakalım ne çıkarsa bahtıma artık sevindim yahu bir anda :))

burayı sevdim :) sık sık gelicem inşallah hamileysem de değilsem de :) okula gitmeliyim şimdi.

herkese güzel bir hafta dilerim kendinize iyi bakın. görüşmek üzere

Son düzenleme:

tabikiii:)))) ne güzel bir duygudur. şöyle göğsüne yatırıp miis gibi kokusunu içine çekmek. tüm yorgunluğunu hüzünlerini alıp götürür :))

bende kullanıp bırakanlardanım. ilk aylarda olabiliyor bende yaşadım bi kere adet düzensizliğide yaşanabiliyor sonuçta vücunun alışmış olduğu bişeyi kesiyosun. ama çok rahatsız ediyosa ağrıların dr git. ihmal etme.

Bende öyle düşünüyordum ilk zamanlar bahar döneminde dünyaya gelir yazın büyür bende yaz hamilesi olmam diye........
Ama artık 9 aylıkken bile dolaşırım yazın ortasında herşeye katlanmaya hazırım yani

evet sonuna kadar haklısnız
ama ileride daha kötü olacağım dönemler olcak
o zaman işte işimi yokuşa sürer
babamın hasta olduğu dönemden biliyorum
ilk önce çok iyi davrandı hastalık bu falan dedi
sonra pislik yaptı kaç kere tartıştık
o yüzden o süreci tekrar yaşamak istemiyorum
şu an iş değiştirmek en son isteyeceğim sey zaten
yeni iştede gebelik engel olcak aman ne biliyim işte bende idare etmeye çalıyorum
paraya ihityacımız olmasa inan bir an düşünmemede napayım işte

evet hayatım. idrar testi hcg oranına göre sonuç veriyor. gebeliğin ilk günlerinde hcg daha yeni artmaya başlıyor ve eczaneden alınan testlerde görünme ihtimali pek yok. ancak kan testinde olabilir. adetini bekle. geçerse yap. rica ederiz. heep bekleriz:)

gülümsün takma bu kadar zor buldun zaten bu çocuğu onuda stresle germe dene şansını izin verirse verir vermezse denemiş olursun üstelik eşinin maaşı iyi değil miydi niye bu kadar düşünüyorsun bırakırsın çok zorlarsa eşin başkasına yardım edeceğine sana bakar işte çocuğunu büyütür sonra tekrar bakarsın işe

dayanabildiğin yere kadar dayanıcan. dayanamazsan hiiiç yapacak bişeyin yok hayatım. çok üzüldüm bak bugün durumuna. hangisini yaşacaksın bacım sen. bebişine mi heyecan yapıcan. kendi halinimi onarmaya çalışcan. yoksa elalemin işinimi yürütücen. Allah yardımcın olsun.

cnm kocamın maaşı iyide ailede iki tane ciddi hasta var illaki bizimde elimiz cebimize gidiyo
sonuçta hastalardan biri benim babam biri eşimin anası ole olunca işin rengi ve gelir gider tablosu ddeğişiyo

işte cnm dediğin gibi gittiğin yere kadar
yapayınca yapacak bişey yok zaten
allahtan burda mutfakta mescitte falan uzanma şansım var birazda ona güveniyorum
yapadığım yerde başka çözüm bulacaz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…