- 1 Eylül 2010
- 872
- 9
- 118
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #14.101
en iyisini yapmışsın tam korunmamakla. bide şöyle düşün. tamam şu ay hamile kalıcam deyince olmuyorki. bırak o ne zaman isterse o zaman gelsin.
bizlerde çalışıyoruz ama bazen nasıl bakarım kime bırakırımı aklına bile getiremiyosun çünkü olmazsa çok üzülürüm diyosun. ha şu da var. bizler sanki her istediğimiz alınarakmı büyüdük. buna rağmen anne babalarımızı ne kadar çok seviyoruz dimi.önemli olan sevgi eksik olmasın canım benim. sevgi tam olsunda. maddi şeylerin çoğu eksik olsun.
en iyisini yapmışsın tam korunmamakla. bide şöyle düşün. tamam şu ay hamile kalıcam deyince olmuyorki. bırak o ne zaman isterse o zaman gelsin.
bizlerde çalışıyoruz ama bazen nasıl bakarım kime bırakırımı aklına bile getiremiyosun çünkü olmazsa çok üzülürüm diyosun. ha şu da var. bizler sanki her istediğimiz alınarakmı büyüdük. buna rağmen anne babalarımızı ne kadar çok seviyoruz dimi.önemli olan sevgi eksik olmasın canım benim. sevgi tam olsunda. maddi şeylerin çoğu eksik olsun.
selam kizlar nasilsiniz bakalim hamisler sizler nasilsiniz nasil gidiyor...coktandir giremiyordum netim yoktu cepten girince cildiriyordum...sonunda adet oldummm bayagi gecikmisti bugun doktora gidip testlerimi yapacammm ins aralikta guzel haberi veririm size...turkiyeden polen tozu ari sutu getirdim bakalim ise yarayacakmi
idrar testiyle hamilelik adet geçmeden pek sonuç vermiyo canım.
dorğu diyosun :) içimi rahatlattınız kızlar sağolun :)
işte heves ediyor insan galiba avmleri gezerken mağazalara bakıyorum arada kıyafetler beğeniyorum kızım olursa şurdan alırım oğlum olursa burdan alırım diye içimde kalmasın da istiyorum Allah biliyor gerçekten bebek istiyorum ama akışına bıraktım işte ne zaman olursa o zaman hayırlısıymış dicem bu saatten sonra :))
Günaydın kızlar birşey soracağım size ben bu ay hapı kestiğimden beri donem donem şiddetlenen kasık agrılarım oldu adet bekledıgım ıcın onemsemedım ama adetım bıttı hala kasık agrım devam edıyor ozellıkle karnımın alt kısmı adet sancısı gıbı bısey degıl daha farklı kokruyorum yaa ne olmuş olabılır hıc boyle seyler olmazdı üşütünce fılan yan kasıklarım agırdı gecerdı bu sefer komple karnımın alt kısmı agırıyor konuyla hıc alakası yok ama sızde hap kullandıgınız için size danışmak istedimm
yine sen bilirsin tatlım ama belki anlayışla karşılar dediği gibi gamzenin canım senin için rahat olsun yeter ki o ne düşünürse düşünsün
sen elinden geleni yapıyorsun sağlığın el vermiyorsa ne yapabilirsin kiiii
bi rahat ol lütfen. senin bebeğin bir şekilde doğacak. kocacında çalışıyo aslanlar gibi. diş bilerse bilesin yavv yazık canına. mis gibi mesleğin var. işi bilen birini bulması sence ne kadar zaman kaybettirir ona. bi düşün. o kadar kolay değil.
aa öyle mi o zaman hala hamile olabilirimbakalım ne çıkarsa bahtıma artık sevindim yahu bir anda :))
burayı sevdim :) sık sık gelicem inşallah hamileysem de değilsem de :) okula gitmeliyim şimdi.
herkese güzel bir hafta dilerim kendinize iyi bakın. görüşmek üzere
valla adetin 1 gün gecikince testini yap. en azından için rahat olur. şu stres çok yorucu oluyor. keşke bende idrar testi yapabileydim 3 gün yedim kendimi.
tabikiii:)))) ne güzel bir duygudur. şöyle göğsüne yatırıp miis gibi kokusunu içine çekmek. tüm yorgunluğunu hüzünlerini alıp götürür :))
evet sonuna kadar haklısnız
ama ileride daha kötü olacağım dönemler olcak
o zaman işte işimi yokuşa sürer
babamın hasta olduğu dönemden biliyorum
ilk önce çok iyi davrandı hastalık bu falan dedi
sonra pislik yaptı kaç kere tartıştık
o yüzden o süreci tekrar yaşamak istemiyorum
şu an iş değiştirmek en son isteyeceğim sey zaten
yeni iştede gebelik engel olcak aman ne biliyim işte bende idare etmeye çalıyorum
paraya ihityacımız olmasa inan bir an düşünmemede napayım işte
Haftasonumu bunu düşünerek geçirdim hep emzirmenin vereceği haz nasıl olur acaba diyeee
çarşamba mı diyorsun o zaman ay heyecan bastı beniiiiiii
gülümsün takma bu kadar zor buldun zaten bu çocuğu onuda stresle germe dene şansını izin verirse verir vermezse denemiş olursun üstelik eşinin maaşı iyi değil miydi niye bu kadar düşünüyorsun bırakırsın çok zorlarsa eşin başkasına yardım edeceğine sana bakar işte çocuğunu büyütür sonra tekrar bakarsın işe
dayanabildiğin yere kadar dayanıcan. dayanamazsan hiiiç yapacak bişeyin yok hayatım. çok üzüldüm bak bugün durumuna. hangisini yaşacaksın bacım sen. bebişine mi heyecan yapıcan. kendi halinimi onarmaya çalışcan. yoksa elalemin işinimi yürütücen. Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?