Ilk çocuğunu düşünenler...

işte cnm dediğin gibi gittiğin yere kadar
yapayınca yapacak bişey yok zaten
allahtan burda mutfakta mescitte falan uzanma şansım var birazda ona güveniyorum
yapadığım yerde başka çözüm bulacaz zaten

hıh bak bu iyi oldu. kasma kendini git uzan imkanın varsa.
tabi hayatım. şimdi nasılsın ...

ayy çok güzeldir eminim ablamın bebeği oldu geçen yaz koynuma koydum çok tatlı uyuyodu çok hoşuma gitti bi de kendi parçan olacak mis valla misss ooohhhhh :) gelsin o günlerrrrrr

sağlıcakla. sağlığıyla gelsin inş hayatım. düşündükçe içim bi tuhaf oluyor zaten. tek sana muhtaç. dili dişi yok. o kadar masumki..

kızlar birşey soracam ben 14 aydır korunmuyorum polistik over denildi. seraphone hapına başladım gecen ay çatlatma iğneside vuruldum ama olmadı bugünde kontrolüm vardı adetimin 12, günü yumurtam 13 mm miş doktor küçük dedi perşembe günü gel dedi tekrar sizce 3 günde yumurta istenilen boyuta ulaşırmı ne olur yardımcı olun

:))) ben onu düşünemiyorum bile... ayyyy:)))))
hele koynuna alıp yatmak... fıs fıss nefesini dinlemek.

heyecan yapma hayatım. Hayal kırklığıda var bu işin sonunda. sakin ve sabırlı olmaya çalış. hep birlikte dua edelim. orada olsun diye:))

o mis kokusunu içine çekmek harika bir duygu olsa gerek yavrummmmmm deyip bağrına basmak
ay anne diyecek

:))) evet hayatım yumurta 3 günde 20 mm üzerine çıkıyor. merak etme. gelişimi normalse 20mm-25mm arası olur gittiğinde.

kızlar asya yla mesajlaştık. çok gergin. hiç iyi değilim diye yazmış. işlerden dolayı diye umut ediyorum. daha başka da soramadım bişey. akşama ancak girerim form a demiş.
İnşallah başka sıkıntısı yoktur
inş. cnm ya
yok kraker falan faydasız
ağzımda çok iğrenç bir tat var
aslında hiç gelmeyim dedim ama patronum şimdi durumunu kullanıyo der
ben biliyorum malımı geldim ama nasıl geldim bide bana sor
Leblebi, peynir-ekmek de dene canım. Yemezsen halsiz düşersin
Biz de borçlar yüzünden epey erteledik. Ama hayat ertelemeye gelmiyor. Bebek de istediğin an hemen gelmiyor. Bebek olduğu zaman üzülüp strese girmeyeceğin dönemde korunmayı bırak. İnşallah hemen olur. Çoğu zaman biraz bekletiyor minikler
Adet bittiği halde kasık ağrısı pek normal değil. Doktora görünmekte fayda var.
Aralıkta inşallah güzel haberler verirsin

PKO konusunda çok detay bilgiye sahip değilim ama her ay aynı gün yumurta çatlamayabiliyor canım 3gün sonra yumurtanın büyüyüp büyümediğini kontrol etmek için çağırmıştır seni yumurta takibi yapıyor şu anda dr.un hayırlısıyla ulaşır istednilen büyüklüğe çatlarda bebişine kavuşursun inşallahhh

:))) evet hayatım yumurta 3 günde 20 mm üzerine çıkıyor. merak etme. gelişimi normalse 20mm-25mm arası olur gittiğinde.

doktor yumurtaların yavaş büyüyor dedi geçen ayda 12, günde 15 mm olmustu cok tsk ederim cnm cevap yazdıgın icin allah razı olsun umarım tüm isteyenelere verir beklemekten başka çare yok...

doktor yumurtaların yavaş büyüyor dedi geçen ayda 12, günde 15 mm olmustu cok tsk ederim cnm cevap yazdıgın icin allah razı olsun umarım tüm isteyenelere verir beklemekten başka çare yok...

rc ederim canım. en azından yumurtalama problemin yok. onuda hallederler sanırım tedaviyle. sen rahat ol. kafanı ne kadar takarsan o kadar zorlaşır durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…