- Konu Sahibi meleksimam
-
- #14.121
işte cnm dediğin gibi gittiğin yere kadar
yapayınca yapacak bişey yok zaten
allahtan burda mutfakta mescitte falan uzanma şansım var birazda ona güveniyorum
yapadığım yerde başka çözüm bulacaz zaten
:))) ben onu düşünemiyorum bile... ayyyy:)))))
hele koynuna alıp yatmak... fıs fıss nefesini dinlemek.
hıh bak bu iyi oldu. kasma kendini git uzan imkanın varsa.
tabi hayatım. şimdi nasılsın ...
ayy çok güzeldir eminim ablamın bebeği oldu geçen yaz koynuma koydum çok tatlı uyuyodu çok hoşuma gitti bi de kendi parçan olacak mis valla misss ooohhhhh :) gelsin o günlerrrrrr
:))) ben onu düşünemiyorum bile... ayyyy:)))))
hele koynuna alıp yatmak... fıs fıss nefesini dinlemek.
heyecan yapma hayatım. Hayal kırklığıda var bu işin sonunda. sakin ve sabırlı olmaya çalış. hep birlikte dua edelim. orada olsun diye:))
daha iyiyim sabah ablalarla kahvaltı yaptım o topladı tabi inş. cıkarmamda
ya benim tasniyonum aclıktan düştü zaten
kızlar birşey soracam ben 14 aydır korunmuyorum polistik over denildi. seraphone hapına başladım gecen ay çatlatma iğneside vuruldum ama olmadı bugünde kontrolüm vardı adetimin 12, günü yumurtam 13 mm miş doktor küçük dedi perşembe günü gel dedi tekrar sizce 3 günde yumurta istenilen boyuta ulaşırmı ne olur yardımcı olun
o mis kokusunu içine çekmek harika bir duygu olsa gerek yavrummmmmm deyip bağrına basmak
ay anne diyecek
şu sabah sıkıntılarını atlattımmı gün içerisinde hafifliyormuş hayatım. iyi olmana sevindim.
İnşallah başka sıkıntısı yokturkızlar asya yla mesajlaştık. çok gergin. hiç iyi değilim diye yazmış. işlerden dolayı diye umut ediyorum. daha başka da soramadım bişey. akşama ancak girerim form a demiş.
Leblebi, peynir-ekmek de dene canım. Yemezsen halsiz düşersininş. cnm ya
yok kraker falan faydasız
ağzımda çok iğrenç bir tat var
aslında hiç gelmeyim dedim ama patronum şimdi durumunu kullanıyo der
ben biliyorum malımı geldim ama nasıl geldim bide bana sor
Biz de borçlar yüzünden epey erteledik. Ama hayat ertelemeye gelmiyor. Bebek de istediğin an hemen gelmiyor. Bebek olduğu zaman üzülüp strese girmeyeceğin dönemde korunmayı bırak. İnşallah hemen olur. Çoğu zaman biraz bekletiyor miniklerbiz de bebek istiyoruz ama henüz zamanı değil diye düşünüyoruz. mantığım bekle diyor nisan mayısa kadar ama bir yandan eşim de ben de hemen olsun istiyoruz :/ gerçi çok da ciddi anlamda korunmuyoruz yani olursa olur olmazsa olmazlardayız :)
böyle ikilemde olanlar var mı hiç aranızda? neden beklememiz gerektiğini de şöyle açıklayayım yeni evliyiz, çok aman aman olmasa da borçlarımız var haliyle, bir de nisan gibi hamile kalırsam ocak gibi doğurup, doğum iznimi yaz tatiliyle birleştirir 9 aylık olana kadar kendim bakabilirim bebeğe diye düşünüyorum.
ama çok da istiyoruz işte kararsızlık tuhaf şey doktora bile gittim aslında vajinit ve sistit tedavisi oluyorum sonrasında folik asitle demire başlatıcak doktor işte böyle
Adet bittiği halde kasık ağrısı pek normal değil. Doktora görünmekte fayda var.Günaydın kızlar birşey soracağım size ben bu ay hapı kestiğimden beri donem donem şiddetlenen kasık agrılarım oldu adet bekledıgım ıcın onemsemedım ama adetım bıttı hala kasık agrım devam edıyor ozellıkle karnımın alt kısmı adet sancısı gıbı bısey degıl daha farklı kokruyorum yaa ne olmuş olabılır hıc boyle seyler olmazdı üşütünce fılan yan kasıklarım agırdı gecerdı bu sefer komple karnımın alt kısmı agırıyor konuyla hıc alakası yok ama sızde hap kullandıgınız için size danışmak istedimm
Aralıkta inşallah güzel haberler verirsinselam kizlar nasilsiniz bakalim hamisler sizler nasilsiniz nasil gidiyor...coktandir giremiyordum netim yoktu cepten girince cildiriyordum...sonunda adet oldummm bayagi gecikmisti bugun doktora gidip testlerimi yapacammm ins aralikta guzel haberi veririm size...turkiyeden polen tozu ari sutu getirdim bakalim ise yarayacakmi
kızlar birşey soracam ben 14 aydır korunmuyorum polistik over denildi. seraphone hapına başladım gecen ay çatlatma iğneside vuruldum ama olmadı bugünde kontrolüm vardı adetimin 12, günü yumurtam 13 mm miş doktor küçük dedi perşembe günü gel dedi tekrar sizce 3 günde yumurta istenilen boyuta ulaşırmı ne olur yardımcı olun
cnm kocamın maaşı iyide ailede iki tane ciddi hasta var illaki bizimde elimiz cebimize gidiyo
sonuçta hastalardan biri benim babam biri eşimin anası ole olunca işin rengi ve gelir gider tablosu ddeğişiyo
saol bitanem saol
daha iyiyim sabah ablalarla kahvaltı yaptım o topladı tabi inş. cıkarmamda
ya benim tasniyonum aclıktan düştü zaten
:))) evet hayatım yumurta 3 günde 20 mm üzerine çıkıyor. merak etme. gelişimi normalse 20mm-25mm arası olur gittiğinde.
:)))) eveeett.. anneee diceeem...
benimde saçlarım çok dökülmeye başladı. bu hızla giderse bebek doğana kadar kel kalıcam
doktor yumurtaların yavaş büyüyor dedi geçen ayda 12, günde 15 mm olmustu cok tsk ederim cnm cevap yazdıgın icin allah razı olsun umarım tüm isteyenelere verir beklemekten başka çare yok...
İlk aylarda çok oluyormuş tatlım sonradan duruyormuş ama inşallah seninde öyle olurr
:)))) eveeett.. anneee diceeem...
benimde saçlarım çok dökülmeye başladı. bu hızla giderse bebek doğana kadar kel kalıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?