Ilk çocuğunu düşünenler...

çok tşk ederim cnm benim yumurta takibi yapıyordur inan doktorun ağzından bi laf duyamıyorum internetten kendim araştırıyorum insanın bari ümidini kırmasa başka bişey istemem. allahım insallah hakkımızda hayırlısını verir cok tsk ederim..

ya sorma cnm zaten aç kalmak mahvediyo beni yoksa bişeyim yok yani
saol cnm bende sabah ofiste peynir ekmek yedim topladı baya bakalım

:)) ne demek hayatım. Aklıma ne geldi biliyomusun hani daisy ve acemi annemiz şikayet ediyodu ya.bizde olsunda tek hepsine razıyız diyoduk:)))
çok mu fazla istemişiz ne:)

Yaaa ben size demiştim başınıza gelince anlayacaksınız diye Benim de saçlarım feci dökülüyordu, yumak yumak elime geliyordu şimdi azaldı az dökülüyor.

rc ederim canım. en azından yumurtalama problemin yok. onuda hallederler sanırım tedaviyle. sen rahat ol. kafanı ne kadar takarsan o kadar zorlaşır durum.

ewet canım haklısın şükürler olsun yumurtam var inşallah kafamdan atacam ne kadar uğraşsamda olmuyor ama başka seylere kendimi verecem..

günaydın hanımlar
herkes iyidir umarım
ben yarın y.dışına çıkıyorum va sanırım bu ay yumurtam çatlamadı. dün çatlaması gerekiyordu ama hiç kasık ağrısı falan hissetmedim. haftasonu zaten ilişki de olmadı, en son cuma olmuştu. benim bu kocacım neden böyle endişeli stresli bir adam oldu anlayamıyorum bu ay da umutlar suya düştü yani. önümüzdeki ay da eşim yok 2 hafta, yine kritik zamanlara denk geliyor. hayırlısı olsun demekten başka birşey yapamıyorum

Hayırlısı canımcım Allahım hayırlısıyla hepimize nasip etsin tez zamandaa

olsun canım belli olmaz hakkımızda hayırlısı inşallah tez zamanda iyi haberlerini verirsin bizlere
hayırdır iş için mi gezi yoksa tatil amaçlı mı?

günaydın hanımlar. özledim sizi girmeyecektim ama dayanamadım. canım da sıkıldı baya bu ay öyle geçen ayki gibi ümitli değilim zaten o kadar da sıkı çalışmadık. ne göğüslerim ağrıyo ne kasıklarım tık yok.. bata 3 yada 4 gün var ve ben hala test yapmadım gerisini siz düşünün..:))) dün eşimin bi arkadaşının eşinin hamile olduğunu öğrendim onlar evleneli daha 1 yıl bile olmadı maşallah hızlı çıktılar..:))) çevremde hamileler arttıkça üstümde baskı hissediyorum yanlış anlamayın seviniyorum tabi ama daha da sabırsızlanıyorum bizim de olsun artık diye.. ne biliyim ya baya karıştı ruh halim...

kuzum bizde seni özledik valla
ole düşünme seninkide nasip olunca gelecek üzülme bak bana bile hiç umudum yokken gelmedi mi
sanada verecek rabbim ama sen önce vucudunu bi serbet bırak
sakın batın geçmeden test yapma

yok yapmiycam canım zaten dediğim gibi ümidim yok bu ay hiç belirti yok didik didik ettim vücudumu 1 tane mi değişiklik olmaz? 3-4 gün diyorum bata ama geçen az siklusum uzadı baya kimyasal yüzünden. belki de 1 kaç güne gelir kırmızılar. ama onun da belirtisi yok sivilcem çıkardı adetten önce çıkmadı..:))) hayırlısı diyorum yapcak bişey yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…