- Konu Sahibi meleksimam
-
- #14.141
PKO konusunda çok detay bilgiye sahip değilim ama her ay aynı gün yumurta çatlamayabiliyor canım 3gün sonra yumurtanın büyüyüp büyümediğini kontrol etmek için çağırmıştır seni yumurta takibi yapıyor şu anda dr.un hayırlısıyla ulaşır istednilen büyüklüğe çatlarda bebişine kavuşursun inşallahhh
İnşallah başka sıkıntısı yoktur
Leblebi, peynir-ekmek de dene canım. Yemezsen halsiz düşersin
Biz de borçlar yüzünden epey erteledik. Ama hayat ertelemeye gelmiyor. Bebek de istediğin an hemen gelmiyor. Bebek olduğu zaman üzülüp strese girmeyeceğin dönemde korunmayı bırak. İnşallah hemen olur. Çoğu zaman biraz bekletiyor minikler
Adet bittiği halde kasık ağrısı pek normal değil. Doktora görünmekte fayda var.
Aralıkta inşallah güzel haberler verirsin
bebekle ilgisi ne benimde çok dökülüyo avuç avuç nerdeyse bi de hamile kalsam hiç kalmaz herhalde
:)) ne demek hayatım. Aklıma ne geldi biliyomusun hani daisy ve acemi annemiz şikayet ediyodu ya.bizde olsunda tek hepsine razıyız diyoduk:)))
çok mu fazla istemişiz ne:)
rc ederim canım. en azından yumurtalama problemin yok. onuda hallederler sanırım tedaviyle. sen rahat ol. kafanı ne kadar takarsan o kadar zorlaşır durum.
inş. öyle olur.
yoksa belime kadar saçlar kesilir(((
:)) ne demek hayatım. Aklıma ne geldi biliyomusun hani daisy ve acemi annemiz şikayet ediyodu ya.bizde olsunda tek hepsine razıyız diyoduk:)))
çok mu fazla istemişiz ne:)
ay çok şükür tatlım bu haber güzeldi bak inşallah daha da iyi olursun zamanlaaa
Kestirmeee sakınnnnn
Hamileyken saç kestirirsen bebeğin ömrü kısa olur derlerrrrr
biraz batıl gibi ama benim teyzemin 10aylık bebeği vefat etti ne olur ne olmaz yani:26:
kızlar ben yemeğe gidip gelicem..
çok tşk ederim cnm benim yumurta takibi yapıyordur inan doktorun ağzından bi laf duyamıyorum internetten kendim araştırıyorum insanın bari ümidini kırmasa başka bişey istemem. allahım insallah hakkımızda hayırlısını verir cok tsk ederim..
ay demeyin öyle şeyler yaaya anlayana kadar kestirirsen ne olacak
saolun cnm valla iyiyki varsınız
günaydın hanımlar
herkes iyidir umarım
ben yarın y.dışına çıkıyorum va sanırım bu ay yumurtam çatlamadı. dün çatlaması gerekiyordu ama hiç kasık ağrısı falan hissetmedim. haftasonu zaten ilişki de olmadı, en son cuma olmuştu. benim bu kocacım neden böyle endişeli stresli bir adam oldu anlayamıyorumbu ay da umutlar suya düştü yani. önümüzdeki ay da eşim yok 2 hafta, yine kritik zamanlara denk geliyor. hayırlısı olsun demekten başka birşey yapamıyorum
sende canım sende iyiki varsınnnnn
iyi olmana çok sevindim valla inşallah yarında iyi haberler vereceksin bizlereeee
günaydın hanımlar. özledim sizi girmeyecektim ama dayanamadım. canım da sıkıldı baya bu ay öyle geçen ayki gibi ümitli değilim zaten o kadar da sıkı çalışmadık. ne göğüslerim ağrıyo ne kasıklarım tık yok.. bata 3 yada 4 gün var ve ben hala test yapmadım gerisini siz düşünün..:))) dün eşimin bi arkadaşının eşinin hamile olduğunu öğrendim onlar evleneli daha 1 yıl bile olmadı maşallah hızlı çıktılar..:))) çevremde hamileler arttıkça üstümde baskı hissediyorum yanlış anlamayın seviniyorum tabi ama daha da sabırsızlanıyorum bizim de olsun artık diye.. ne biliyim ya baya karıştı ruh halim...
kuzum bizde seni özledik valla
ole düşünme seninkide nasip olunca gelecek üzülme bak bana bile hiç umudum yokken gelmedi mi
sanada verecek rabbim ama sen önce vucudunu bi serbet bırak
sakın batın geçmeden test yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?