- Konu Sahibi meleksimam
-
- #14.161
meraba arkadaşlar bende ilk bebeğimi düşürüm 5 haftalıktı şimdi hamileyim 7 haftanın içindeyiz inş rabbim herkezin gönlüne göre versin:
günaydın hanımlar. özledim sizi girmeyecektim ama dayanamadım. canım da sıkıldı baya bu ay öyle geçen ayki gibi ümitli değilim zaten o kadar da sıkı çalışmadık. ne göğüslerim ağrıyo ne kasıklarım tık yok.. bata 3 yada 4 gün var ve ben hala test yapmadım gerisini siz düşünün..:))) dün eşimin bi arkadaşının eşinin hamile olduğunu öğrendim onlar evleneli daha 1 yıl bile olmadı maşallah hızlı çıktılar..:))) çevremde hamileler arttıkça üstümde baskı hissediyorum yanlış anlamayın seviniyorum tabi ama daha da sabırsızlanıyorum bizim de olsun artık diye.. ne biliyim ya baya karıştı ruh halim...
yok yapmiycam canım zaten dediğim gibi ümidim yok bu ay hiç belirti yok didik didik ettim vücudumu 1 tane mi değişiklik olmaz? 3-4 gün diyorum bata ama geçen az siklusum uzadı baya kimyasal yüzünden. belki de 1 kaç güne gelir kırmızılar. ama onun da belirtisi yok sivilcem çıkardı adetten önce çıkmadı..:))) hayırlısı diyorum yapcak bişey yok...
inş. cnm inş.....
sendende güzel haberler bekliyoz ok.
aynen ole canlar aynenAl benden de o kadar tatlım etrafta hamileler oluştukça oluyor bu ama çok dinlememek gerekiyor işte o tür ortamlara elimden geldiğince girmiyorum çok yakınım değilse...
hayır sen belki bebiş sevmeye sevinerek gidiyorsun ama etraftan hemen başlıyorlar hadi sizden de bekliyoruz daha ne bekliyorsunuz yapın artık bu tarz konuşmalar beni daha bir geriyor oldum olası düşünmemeye çalış güzelim kafanı başka şeylerle dağıtmaya çalış yoksa kendi kendini yiyorsun kendimden biliyorum öyle oluyor
ay inşallah ben neden bilmiyorum çok umutluyum kasık ağrılarımdan mıdır bilmiyorum ama hayırlısı canım yaaa
tabi hayırlısı ama bırak dinlem kendini
benim gebe olduğum ay bir sürü değişiklik vardı vucudumda
hem olabilir diodum hemde beynım oyun oynuyo olabilir diodum
yanı her iki durumada hazırlıklı olmak lazım cnm
Her iki duruma da hazırlıklıyım diyen yalan söyler yaa tamam olabilir gelebilir kırmızılar ama onlar gelmeden hep bir umut bekliyoruz işte yaaa
Ama hakkımızda hayırlısı Allahım nasip eder inşallah hayırlısıyla
ole tabi ama gelincede ağlayıp zırlayıp susuyosun napcan yapacak bişey yok ki
Al benden de o kadar tatlım etrafta hamileler oluştukça oluyor bu ama çok dinlememek gerekiyor işte o tür ortamlara elimden geldiğince girmiyorum çok yakınım değilse...
hayır sen belki bebiş sevmeye sevinerek gidiyorsun ama etraftan hemen başlıyorlar hadi sizden de bekliyoruz daha ne bekliyorsunuz yapın artık bu tarz konuşmalar beni daha bir geriyor oldum olası düşünmemeye çalış güzelim kafanı başka şeylerle dağıtmaya çalış yoksa kendi kendini yiyorsun kendimden biliyorum öyle oluyor
hadi inşallah canım. benim de geçen ay çok kasık ağrım vardı bu ay hiçbişey yok...ay inşallah ben neden bilmiyorum çok umutluyum kasık ağrılarımdan mıdır bilmiyorum ama hayırlısı canım yaaa
çocuk dün size bi haberim var der demez eşim bebek mi geliyo diye atladı:)) düşün artık o kadar alışmış haber almaya. sonra arkadaşı aa nerden bildin falan dedi. bi de demez mi siz bizden kıdemlisiniz elinizzi çabuk tutun sizden de bekliyoruz... ya kötü niyetle demiyolar biliyorum zaten istediğimizi bile bilmiyo kimse 2 aydır denediğimiz için söylemiyoruz kimseye ama insan kırılıyo yine içten içe işte.. onlar da hemen yaymaya başlamılar etrafa daha yeni öğrenmişler sadece kan testi yaptırmış sağlık ocağında dra falan gitmemiş yani. düşünsenize ben de geçen ay söyleseydim onun gibi mal gibi kalıcaktım. aslında tehlikeli durumlar.. kızı uyarmak lazım...
hadi inşallah canım. benim de geçen ay çok kasık ağrım vardı bu ay hiçbişey yok...
çocuk dün size bi haberim var der demez eşim bebek mi geliyo diye atladı:)) düşün artık o kadar alışmış haber almaya. sonra arkadaşı aa nerden bildin falan dedi. bi de demez mi siz bizden kıdemlisiniz elinizzi çabuk tutun sizden de bekliyoruz... ya kötü niyetle demiyolar biliyorum zaten istediğimizi bile bilmiyo kimse 2 aydır denediğimiz için söylemiyoruz kimseye ama insan kırılıyo yine içten içe işte.. onlar da hemen yaymaya başlamılar etrafa daha yeni öğrenmişler sadece kan testi yaptırmış sağlık ocağında dra falan gitmemiş yani. düşünsenize ben de geçen ay söyleseydim onun gibi mal gibi kalıcaktım. aslında tehlikeli durumlar.. kızı uyarmak lazım...
2 ay çok erken ya niye bu kadar umutsuzsun sen kendine gel biraz bu şekilde olmaz zaten hem herşeyin bi zamanı var sakiinn
Başka bir topicten alıntıdır arkadaşlar
Sevdiğiniz insanlar için ümidinizi kesmeyin.
İkinci bebeği olacağını öğrenince çok sevindi. 3 yaşındaki oğlunu doğacak kardeşi için hazırlamaya başladı
Bebeğin kız olacağı anlaşıldı. Oğlu annesinin karnındaki kardeşine her gün şarkı söyledi. Kardeşini daha görmeden bir sevgi bağı oluştu.
Zamanı geldi, doğum sancıları başladı. Fakat bir sorun vardı. doktorlar çaresizdi. Bir sezaryen ameliyatı gerekiyordu.
Ameliyat çok zor geçti. Sonunda bebek doğdu. Bebeğin durumu ciddiydi.
Bebek, yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Günler geçtikçe küçük kızın durumu kötüye gidiyordu. doktorlar üzgündü, çocuğun kurtulma ümidi yoktu. Bebekleri için evlerinde bir oda düzenlemişlerdi. Şimdi, cenaze için hazırlanıyorlardı.
Oğulları, kız kardeşini görebilmek için yalvarıyordu.
- Kardeşime şarkı söylemek istiyorum- diyordu.
Ama yoğun bakım ünitesine çocukların girmesi yasaktı.
Sonunda kadın kararını verdi. Bebeği nasıl olsa ölecekti. Çocuğunun kardeşini görmesini engellemeyecekti. Ne yapıp edip çocuğu içeri sokacaktı.
Oğluna, oldukça büyük gelen bir ziyaretçi giysisi giydirdi ve yoğun bakım ünitesine soktu. Çocuk yürüyen bir çamaşır torbası gibiydi. Başhemşire onun bir çocuk olduğunu fark etti.
- O çocuğu içeri sokamazsınız- diye uyardı.
kadın başhemşireye dönerek bağırdı:
- Oğlum kız kardeşine şarkı söylemeden buradan çıkmayacak.
Oğlunu kız kardeşinin yatağına götürdü.
Küçük kız yaşam savaşını yitirmek üzereydi. Çocuk, bir süre kardeşinin yüzüne baktı. 3 yaşındaki bir çocuğun saf, temiz, pırıl pırıl sesiyle şu şarkıyı mırıldandı:
- Sen benim gün ışığımsın, tek gün ışığım, gökyüzü griyken beni mutlu edersin.
Küçük kız bu sesi tanıdı, aniden tepki verdi. Kalp atışları düzelmeye başladı. Annesi:
- Şarkıyı sürdür- dedi oğluna. Küçük çocuk devam etti:
- Seni ne çok sevdiğimi asla bilmeyeceksin, lütfen gün ışığını benden alma bebeğim.
Çocuk şarkıyı sürdürdükçe, bebek, kesik kesik nefes almasını hızlandırdı. Annesi, göz yaşları içinde:
- Devam et oğlum- dedi.
-Geçen gece uyurken rüyamda seni kollarıma aldığımı gördüm bebeğim.
Şimdi, onu içeri almak istemeyen hemşirenin yüzü de gözyaşları içindeydi.
Bütün hastane personeli, doktorlar başlarına toplanmıştı. Annesi de coşkuyla şarkıya katıldı.
- Seni ne çok sevdiğimi asla bilmeyeceksin bebeğim. Lütfen gün ışığını benden alma.
anne, oğul şarkılarını sürdürdü. Ve küçük kız birkaç gün sonra iyileşti. Abisine, annesine, odasına kavuştu.
Sevdiğiniz insanlar için ümidinizi kesmeyin.
Sevgisiz, ümitsiz kalmayın.
Söz yürekten çıkarsa yüreğe gider. Dilden çıkarsa kulağı aşamaz.
2 ay çok erken ya niye bu kadar umutsuzsun sen kendine gel biraz bu şekilde olmaz zaten hem herşeyin bi zamanı var sakiinn
biliyorum canım çok erken geçen ay kimyasal gebelik geçirdim kendimi çok kaptırmışken bi anda uçup gitti meleğim o yüzden belki de bu umutsuzluğum. geçen ayki belirtileri göremediğimden.. hayırlısını istiyorum allahtan. sevincimi yaşayamadan gidecekse gelmesin zaten beklerim ben...
olsun canım belli olmaz hakkımızda hayırlısı inşallah tez zamanda iyi haberlerini verirsin bizlere
hayırdır iş için mi gezi yoksa tatil amaçlı mı?
biliyorum canım çok erken geçen ay kimyasal gebelik geçirdim kendimi çok kaptırmışken bi anda uçup gitti meleğim o yüzden belki de bu umutsuzluğum. geçen ayki belirtileri göremediğimden.. hayırlısını istiyorum allahtan. sevincimi yaşayamadan gidecekse gelmesin zaten beklerim ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?