Ilk çocuğunu düşünenler...

birazcık oluruna bırakmak lazım canım yaaa he sen yapıyor musun dersen bu ay yapamıyorum ama kendi haline bırakırsan daha rahat gelir bebişin tatlımmmm[/QUOTE]

zaten kendi haline bıraktım geldiği zaman kapım açık yok öyle kaç gün önceden test yapmak falan. erken öğrendim geçen ay başım göğe falan ermedi yani..:)

slm hanımlarrr
asbelove çok güzel bi hikaye çok duygulandımm hayırlı haberlerini bekliyomm kuzum seninki yaklaştı
bzde arkandan gelelimm
buğün eşim sabah karnımı severken uyandım rüyanda beni hamile görmüş ilk defa gördüm böyle dedi çok seviniyoduk dedi
içim bi tuhaf oldu olmazsa diye düşündümm kendini kaptırma dedimm
haftasonu baya yoğun geçti kasık ağrım var feci şekilde ve gaz sıkıntısı var bunlar belirti mi bilmiyorum

birazcık oluruna bırakmak lazım canım yaaa he sen yapıyor musun dersen bu ay yapamıyorum ama kendi haline bırakırsan daha rahat gelir bebişin tatlımmmm

zaten kendi haline bıraktım geldiği zaman kapım açık yok öyle kaç gün önceden test yapmak falan. erken öğrendim geçen ay başım göğe falan ermedi yani..:)[/QUOTE]

olacak Allahın izniyle tatlım hayırlsıyla nasip edecek rabbimmmmm

ay inşallah canım yaaa benimki de rüyasında beni hamile haberi verirken görmüş haftasonu hiçbir iş yaptrımadı
beni de soktu havaya valla bakalım görelim
bende de gaz mevcut akşam patlayacakmış gibi hissediyorum kendimi kasık ağrılarım halen devam etmekte bir de göğüslerim büyüdü bir ara içlerinde de bişeyler oldu anlamadığım ama geçti şimdi hayırlısı canım yaa

inşallahh canımm ya bende akşamları çok fena oluyorum karnım öyle bi şişiyo kii gören 5 aylık falan hamile zannedecek :)
günler yaklaştıkçada stres oluyoo insan ne olacaksa olsun belirsizlik çok kötü yaa

bende aynıyım bende şiştiğim için ilk defa bu kadar seviniyorum yaaaaa
halimize bak ya acı çekip sevinen insanlarız canımcım

sen beni çok ağlattın ama......

Merhaba hanımlar.2-3aydır sizi takip ediyor sevinçlerinize ortak oluyorum.hemen hergün acaba bugün yeni bi hamiş var mı diye merak edip giriyorum.Allah hamişlerin hayırlısıyla ve sağlıkla bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin.henüz olmayanlarada en kısa zamanda bu duyguyu hayırlısıyla yaşatsın.ben 24 yaşındayım 3 yıllık evliyim eşim 32 yaşında.ben bebiş çok istiyorum ama eşim pek yanaşmıyo hem istiyorum diyo hem korunuyo(çevremdeki herkesin bebişi oldu hepside benden sonra evlendi.çok tatlı bebişleri var imreniyorum benimde olsun bi minnom.şuanda adetimin 9 uncu günündeyim eşimi ikna edip bu ayı kaçırmamam lazım

hayırlısıyla olur canım inşallah ama tabi önce ilk aşama olan kocayı ikna turlarındasın inşallah onu da çözersinnnn

kızlar selam.

girip bir selam yazayım dedim. geçmişi okuyamadım ne yazıkki. feci günler yaşıyoruz. ne kadar dayanabilecem bilmiyorum. dua edin bize (

Hayırlısı olsun canım.Ummadığın anda gelir bebek haberi
Hoşgeldin. İnsan sabırsız oluyor gerçekten. Ben de 4 ay içinde kendimi çok strese sokmuştum, şimdi bakınca diyorum ki ne kadar acele etmişim, 4 ay nedir ki. Sen ümidini kaybetme

asbelovum o hikayeler yüreğimi parçaladı zaten duygusalım tam kopmaya hazırım yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…