- Konu Sahibi meleksimam
-
- #14.201
asbelovum o hikayeler yüreğimi parçaladı zaten duygusalım tam kopmaya hazırım yanii
kızlar selam.
girip bir selam yazayım dedim. geçmişi okuyamadım ne yazıkki. feci günler yaşıyoruz. ne kadar dayanabilecem bilmiyorum. dua edin bize(
Merhaba hanımlar.2-3aydır sizi takip ediyor sevinçlerinize ortak oluyorum.hemen hergün acaba bugün yeni bi hamiş var mı diye merak edip giriyorum.Allah hamişlerin hayırlısıyla ve sağlıkla bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin.henüz olmayanlarada en kısa zamanda bu duyguyu hayırlısıyla yaşatsın.ben 24 yaşındayım 3 yıllık evliyim eşim 32 yaşında.ben bebiş çok istiyorum ama eşim pek yanaşmıyo hem istiyorum diyo hem korunuyo(çevremdeki herkesin bebişi oldu hepside benden sonra evlendi.çok tatlı bebişleri var imreniyorum benimde olsun bi minnom.şuanda adetimin 9 uncu günündeyim eşimi ikna edip bu ayı kaçırmamam lazım
asbelove... ne güzel bir yazıydı o. çok duyguşallaştım..
asyacım allah yardımcın olsun sabır bi tanem
sağolun kızlar.
hani derler ya her işte bir hayır vardır diye.
geçen ay hamile kalmamamda bir hayır varmış gerçekten...
çok haklısın canım bende ağlaya ağlaya okudum ama sizlerle paylaşmadan da edemedim
sen ne durumdasın batlarımız yakındı ne kadar kaldı senin
ne diyorsun hayatım ben koptum burda zırıl zırıl ağlayacaktımda burdaki arkadaşlardan utandımmm
sağolun kızlar.
hani derler ya her işte bir hayır vardır diye.
geçen ay hamile kalmamamda bir hayır varmış gerçekten...
bebişim ya benimde son 3 gün biraz gögüsler ağrıyo ara ara karnımın alt kısmına ağrı giriyoo
:))) bu ne duygusallık hayatım...
bende dün ahududu reçeli bitmiş evde diye ağladım:))
:))) bu ne duygusallık hayatım...
bende dün ahududu reçeli bitmiş evde diye ağladım:))
Daisy b Bebek geliyo :)))))
acemiperi Bebek geliyo :)))))
Gamze1923 Bebek geliyo :)))))
gullumsun Bebek geliyo :)))))
asyaeren Tavuklarla dertleşip gelecek
boswer Bebek geliyo :)))))
Ozzy06 Bebek geliyo :)))))
asbelove Beklemede
41zeynep Beklemede
simaybebe Beklemede
soğansuyu Beklemede
sdtive Beklemede
taliha Beklemede
hifanur Beklemede
Poff41 Beklemede
Ysmn_gln Beklemede
nazzenin Beklemede
batma şeklinde mi canım hadi hayırlısı
oyyy kıyamama ben sana ahududunu yemişler bitirmşişlermi kuzumun aman aman
evet batıp batıp kaçıyo bakalım ne olacak heycanlıyım çokkkk off ama yaa sebin yarın dimi
he valla. hepsini yemişler:)))))
eşim öyle bakakaldı. tamam gidiyim alıyım dedi. bide ona ağladım şimdi markete gidicen bu soğukta diye... hatlar iyice karıştı benim:)))
Sen dalga geç bakalım benle anlamadım valla sen mi hamileisn ben mi senin ağlaman lazım güzelim bu durumda ama yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?