- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #14.501
az önce kırmızımsı bişey gördüm ama hiç belirti yok hem erken daha gelmez dimi yaa yardım ediiiinnnnnnn((((
:))) ben çok açım hayatım. yapma demem.
ama yakınlığına göre karar ver derim gelenlerin.
Daha rahatım evet. Zaten rahat hamilelik geçiriyorum diye ünlenmişim. Süreli nazar değiyor, hemen ağırlaşmaya başlıyorum. HAftasonu rahatça temizliğimi yaptım, ütümü yaptım, ev işleri sıkıntı vermedi. Yemeğimi eskisi gibi yapıyorum. Şükürler olsun kokudan tiksinme derdim yok. Eşim de canı sağolasıca lokantaymış gibi sipariş veriyor bana, onu beğenmedim bunu yap tarzında. Alooo hamileyim ben ne bulursan onu yiyeceksin, buna şükret diyorum yine de sallamıyor
İyiyiz. Sen nasılsın?
Gelmez inşallah
Yakınlarsa tatlı yeterli. Biraz daha aç olacaklarsa poğaça yapılabilir
yolla gitsinler geri kovala onları :)
yapacağım sanırım eşimi arkadaşı yeni evli onlarda muhabbetim olmadı hiç tanışmışta olacağız
gamze asbelov test almaya gitti heralde yoksa bi kahve uxzun oldu gibi
Daha rahatım evet. Zaten rahat hamilelik geçiriyorum diye ünlenmişim. Süreli nazar değiyor, hemen ağırlaşmaya başlıyorum. HAftasonu rahatça temizliğimi yaptım, ütümü yaptım, ev işleri sıkıntı vermedi. Yemeğimi eskisi gibi yapıyorum. Şükürler olsun kokudan tiksinme derdim yok. Eşim de canı sağolasıca lokantaymış gibi sipariş veriyor bana, onu beğenmedim bunu yap tarzında. Alooo hamileyim ben ne bulursan onu yiyeceksin, buna şükret diyorum yine de sallamıyor
hey maşallah bulduğuna şükretmiyo bi de sipariş mi veriyo dövmeye gelelim mi :)))
Yakınlarsa tatlı yeterli. Biraz daha aç olacaklarsa poğaça yapılabilir
ofisteki ablamış fırında kabuklu patates patlatmış
bol tuzla yedim midem biraz iyi
az önce doktorumun sekreteri aradı
bu gün randevunuz var unutmayın die aradım dio
nasıl unuturun ölüyorum heyecandan ben ya
peynirli olsun:))))))
ayyy nooluyosa bana:)))
ohh yarasın damadıma:))))
nereden baksan tam 7 saatçik kaldı hayatım. gidiş yolunu saymıyorum..:)
:))) yakın olsak yapar getirirdim sana
ohhhh yarasın tosuna :) ilk çocuk olduğunu bilmiyo galiba bence 2. leri falan arasın o :))
bilemiyorum valla. hala tereddütteyim hemen bat günü çıkarmı sonuç?
:))) yakın olsak yapar getirirdim sana
ohhhh yarasın tosuna :) ilk çocuk olduğunu bilmiyo galiba bence 2. leri falan arasın o :))
Valla bakıyor sağlamım, haydeeee... Zaten etraftan soranlara da acemiperinin hiç şikayeti yok,gayet iyi diyormuşkıyamam yaaa... sen de biraz nazlanaydın keşke dayanamıyorum kokuya falan diye. aman işte bakıyolar rahatsın hiç bişe yokmuş gibi hayat devam..
Canım çekti patatestenofisteki ablamış fırında kabuklu patates patlatmış
O zaman birkaç çeşit yapabilirsin. Hazır da koyabilirsin. Hazır minik poğaçalar var. İçine peynir-maydonoz ya da kaşar-domates koyabilirsin. Bir çeşit de salata yapmanı öneririm. Patates salatası çok iyi olur.yok pek yakın değil eşimi arkadaşı ve eşi tanışma gibi olacak yapacağım sanırım teşekkür ederim :)
ay yapması daha yaa erken bence az daha sıksın dişini
gülümsün deseydin ona ben akşamı edemiyorum nasıl unuturum deseydin:))
asbeloveeeeeee test yapma yaa...(
kahve almayamı test yapmayamı gitti
Valla bakıyor sağlamım, haydeeee... Zaten etraftan soranlara da acemiperinin hiç şikayeti yok,gayet iyi diyormuş
Canım çekti patatestenZaten gebe oldum olalı zeytin bir, patates 2, ayran üç. Üstüne düştüm hepsini sürekli yiyesim geliyor. Turşu yerken beni görmeyin hiç İçten içe bulanan midemden dolayı ekşi iyi geliyor galiba.
O zaman birkaç çeşit yapabilirsin. Hazır da koyabilirsin. Hazır minik poğaçalar var. İçine peynir-maydonoz ya da kaşar-domates koyabilirsin. Bir çeşit de salata yapmanı öneririm. Patates salatası çok iyi olur.
gullumsun, seninadına bizde buralarda çok seviniyoruz cnm..Rabbim ins bizlere de o günleri, o anı yaşamayı nasip eder ins. enn kısa zamanda
öyle yoruldum ki anlatamammm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?