Ilk çocuğunu düşünenler...

az önce kırmızımsı bişey gördüm ama hiç belirti yok hem erken daha gelmez dimi yaa yardım ediiiinnnnnnn((((

yolla gitsinler geri kovala onları :)

:))) ben çok açım hayatım. yapma demem.
ama yakınlığına göre karar ver derim gelenlerin.

yapacağım sanırım eşimi arkadaşı yeni evli onlarda muhabbetim olmadı hiç tanışmışta olacağız

kıyamam yaaa... sen de biraz nazlanaydın keşke dayanamıyorum kokuya falan diye. aman işte bakıyolar rahatsın hiç bişe yokmuş gibi hayat devam..

ofisteki ablamış fırında kabuklu patates patlatmış
bol tuzla yedim midem biraz iyi
az önce doktorumun sekreteri aradı
bu gün randevunuz var unutmayın die aradım dio
nasıl unuturun ölüyorum heyecandan ben ya

yok pek yakın değil eşimi arkadaşı ve eşi tanışma gibi olacak yapacağım sanırım teşekkür ederim :)

ohh yarasın damadıma:))))
nereden baksan tam 7 saatçik kaldı hayatım. gidiş yolunu saymıyorum..:)

peynirli olsun:))))))
ayyy nooluyosa bana:)))

:))) yakın olsak yapar getirirdim sana

ohhhh yarasın tosuna :) ilk çocuk olduğunu bilmiyo galiba bence 2. leri falan arasın o :))

ofisteki ablamış fırında kabuklu patates patlatmış
bol tuzla yedim midem biraz iyi
az önce doktorumun sekreteri aradı
bu gün randevunuz var unutmayın die aradım dio
nasıl unuturun ölüyorum heyecandan ben ya

gullumsun, seninadına bizde buralarda çok seviniyoruz cnm.. Rabbim ins bizlere de o günleri, o anı yaşamayı nasip eder ins. enn kısa zamanda
öyle yoruldum ki anlatamammm..

kıyamam yaaa... sen de biraz nazlanaydın keşke dayanamıyorum kokuya falan diye. aman işte bakıyolar rahatsın hiç bişe yokmuş gibi hayat devam..
Valla bakıyor sağlamım, haydeeee... Zaten etraftan soranlara da acemiperinin hiç şikayeti yok,gayet iyi diyormuş
Canım çekti patatesten Zaten gebe oldum olalı zeytin bir, patates 2, ayran üç. Üstüne düştüm hepsini sürekli yiyesim geliyor. Turşu yerken beni görmeyin hiç İçten içe bulanan midemden dolayı ekşi iyi geliyor galiba.
yok pek yakın değil eşimi arkadaşı ve eşi tanışma gibi olacak yapacağım sanırım teşekkür ederim :)
O zaman birkaç çeşit yapabilirsin. Hazır da koyabilirsin. Hazır minik poğaçalar var. İçine peynir-maydonoz ya da kaşar-domates koyabilirsin. Bir çeşit de salata yapmanı öneririm. Patates salatası çok iyi olur.

gülümsün deseydin ona ben akşamı edemiyorum nasıl unuturum deseydin:))

asbeloveeeeeee test yapma yaa... (

canım söyle eşine öyle herkese çok iyi falan deyip nazar değdirmesin sana allah korusun.. sen en iyisi hasta numarası yap nazlan biraz ona. azcık tadını çıkar hamileliğinin görsün:))

gullumsun, seninadına bizde buralarda çok seviniyoruz cnm.. Rabbim ins bizlere de o günleri, o anı yaşamayı nasip eder ins. enn kısa zamanda
öyle yoruldum ki anlatamammm..

amin inş. cnm en kısa zamanda hayrılısıyla
hayırlı evlatlar nasip ettsin güzel rabbim
yusuf güzelliğinde ve ahlakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…