- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #14.521
Kahve aldım tatlım yaaaa
testi akşama yapmak istiyorum evde daha rahat olur gibi geliyor
Valla bakıyor sağlamım, haydeeee... Zaten etraftan soranlara da acemiperinin hiç şikayeti yok,gayet iyi diyormuş
Canım çekti patatestenZaten gebe oldum olalı zeytin bir, patates 2, ayran üç. Üstüne düştüm hepsini sürekli yiyesim geliyor. Turşu yerken beni görmeyin hiç İçten içe bulanan midemden dolayı ekşi iyi geliyor galiba.
O zaman birkaç çeşit yapabilirsin. Hazır da koyabilirsin. Hazır minik poğaçalar var. İçine peynir-maydonoz ya da kaşar-domates koyabilirsin. Bir çeşit de salata yapmanı öneririm. Patates salatası çok iyi olur.
Kahve aldım tatlım yaaaa
cnm kaçınca günündesin test için , ne durumdasın simdi , bikaç gün giremedim de bilimyorum :26:
sağol hayatım:))) çok incesin. k.v mi aradım dedim akşama peynirli puaça yap diye:))))
hallettim..:)))
Valla bakıyor sağlamım, haydeeee... Zaten etraftan soranlara da acemiperinin hiç şikayeti yok,gayet iyi diyormuş
naz yap sende gerçekleri sakla böyle tadı çıkmaz ki ama:)
Canım çekti patatestenZaten gebe oldum olalı zeytin bir, patates 2, ayran üç. Üstüne düştüm hepsini sürekli yiyesim geliyor. Turşu yerken beni görmeyin hiç İçten içe bulanan midemden dolayı ekşi iyi geliyor galiba.
O zaman birkaç çeşit yapabilirsin. Hazır da koyabilirsin. Hazır minik poğaçalar var. İçine peynir-maydonoz ya da kaşar-domates koyabilirsin. Bir çeşit de salata yapmanı öneririm. Patates salatası çok iyi olur.
gülümsün deseydin ona ben akşamı edemiyorum nasıl unuturum deseydin:))
asbeloveeeeeee test yapma yaa...(
bat bugün asbelove un canım. bizde erken daha diye düşünüyoruz ama.
Kahve aldım tatlım yaaaa
ohhhh şükürr:)))
kızlar çok acıktım. yemeğe çıkıyorum. gelicem...
işyerinde yapmam ki tatlımmm aslaaaaaaa
dedim zaten unutmadım sabırsızlıkla bekliyom dedim
oy afedersin cnm ya
bekleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kızlar çok acıktım. yemeğe çıkıyorum. gelicem...
Sorun değil tatlım. Çok istersem kumpir yiyebilirim. Öyle aşerecek kadar çekmiyor canım bir şeyi.dedim zaten unutmadım sabırsızlıkla bekliyom dedim
oy afedersin cnm ya
yapma bence 2-3 gün daha sabret şimdi yapacaksın 3 gün sonra tekrar acaba diyip tekrar yapacaksın olmazsa bi sürü hayal kırıklığı
Sorun değil tatlım. Çok istersem kumpir yiyebilirim. Öyle aşerecek kadar çekmiyor canım bir şeyi.
Bakın haziran annelerinde ne okudum: Ayva yiyince bebek güzel, uslu, iyi huylu ve ahlaklı oluyormuş. Ben bol bol yiyordum zaten. İhmal etmem artık.
Ayvayı küçük doğruyorum. Limon sıkıp tuz atıyorum. Sonra afiyetle
Bir de havuç tarifi var ama deneyemedim henüz. Havucu halka doğrayıp tuz-limon katılıyor. Biraz beklendikten sonra yeniyor. Mide bulantısına çok iyi geliyormuş.
o kadar bekleyemem hayattaaaaa yoksa da bileyim kırmızılarımı bekleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?