Ilk çocuğunu düşünenler...

turşu deme:))) ben bardak bardak turşu suyu içiyorum elimden alıyolar kaçak içiyorum:)))) ay ne tatlı bişey oo beaaa

sağol hayatım:))) çok incesin. k.v mi aradım dedim akşama peynirli puaça yap diye:))))
hallettim..:)))

ayy iyi olmuş aklım kalacaktı yoksa :)

ayy canım çekti demeyin ya kötü oluyom tamam canım birkaç çeşit yapayım saol

gülümsün deseydin ona ben akşamı edemiyorum nasıl unuturum deseydin:))

asbeloveeeeeee test yapma yaa... (

dedim zaten unutmadım sabırsızlıkla bekliyom dedim

oy afedersin cnm ya

bat bugün asbelove un canım. bizde erken daha diye düşünüyoruz ama.

ya batın hangi gün olduğu konusunda tereddütlerim var aslında yumurtlama 16.gün oldu galiba ama garanti olsun diye 13ünü bekleyelim dedim
son 3ay bat tarihlerim şöyle 15ekim 19eylül 24ağustos yorum yapın bakalım arkadaşlarrrrr

dedim zaten unutmadım sabırsızlıkla bekliyom dedim

oy afedersin cnm ya
Sorun değil tatlım. Çok istersem kumpir yiyebilirim. Öyle aşerecek kadar çekmiyor canım bir şeyi.

Bakın haziran annelerinde ne okudum: Ayva yiyince bebek güzel, uslu, iyi huylu ve ahlaklı oluyormuş. Ben bol bol yiyordum zaten. İhmal etmem artık.

Ayvayı küçük doğruyorum. Limon sıkıp tuz atıyorum. Sonra afiyetle

Bir de havuç tarifi var ama deneyemedim henüz. Havucu halka doğrayıp tuz-limon katılıyor. Biraz beklendikten sonra yeniyor. Mide bulantısına çok iyi geliyormuş.

kızlar hesaplarıma göre 2 yada 3 gün var adetime sizce bu kırmızımsı dediğim şey yerleşme kanaması olabilir mi? adetle ilgili hiç belirtim yok ki bi sivilce bile. hoş hiçbişeyle ilgili belirti de ümit de yok ya neyse..:)))

bu iyi oldu valla ayvayı bende sverim yiyim bari
havucuda deneyecem saol cnm

o kadar bekleyemem hayattaaaaa yoksa da bileyim kırmızılarımı bekleyeyim

bence de o kadar bekleme dediklerine göre aslında bat geçmiş 11-12si gibi görünyo yazdıklarına göre. çıkar heralde artık varsa.. inşallahhhhh:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…