- Konu Sahibi meleksimam
-
- #14.541
kızlar hesaplarıma göre 2 yada 3 gün var adetime sizce bu kırmızımsı dediğim şey yerleşme kanaması olabilir mi? adetle ilgili hiç belirtim yok ki bi sivilce bile. hoş hiçbişeyle ilgili belirti de ümit de yok ya neyse..:)))
Benim reglime üç gün kala kahverengi akıntı gelmişti. Hatta ben de erkenden regl oldum devrelerim yandı diye üzülmüştüm. Meğer yerleşme kanmasıymış. Seninki de böyle mi?kızlar hesaplarıma göre 2 yada 3 gün var adetime sizce bu kırmızımsı dediğim şey yerleşme kanaması olabilir mi? adetle ilgili hiç belirtim yok ki bi sivilce bile. hoş hiçbişeyle ilgili belirti de ümit de yok ya neyse..:)))
bence de o kadar bekleme dediklerine göre aslında bat geçmiş 11-12si gibi görünyo yazdıklarına göre. çıkar heralde artık varsa.. inşallahhhhh:)))
Benim reglime üç gün kala kahverengi akıntı gelmişti. Hatta ben de erkenden regl oldum devrelerim yandı diye üzülmüştüm. Meğer yerleşme kanmasıymış. Seninki de böyle mi?
cnm benim yerleşme kanamam iki üç damla kahve rengi oldu
bide sivilce gebeykende çıkıyo bilemedim
batını bekle bakalım
Sorun değil tatlım. Çok istersem kumpir yiyebilirim. Öyle aşerecek kadar çekmiyor canım bir şeyi.
Bakın haziran annelerinde ne okudum: Ayva yiyince bebek güzel, uslu, iyi huylu ve ahlaklı oluyormuş. Ben bol bol yiyordum zaten. İhmal etmem artık.
Ayvayı küçük doğruyorum. Limon sıkıp tuz atıyorum. Sonra afiyetle
Bir de havuç tarifi var ama deneyemedim henüz. Havucu halka doğrayıp tuz-limon katılıyor. Biraz beklendikten sonra yeniyor. Mide bulantısına çok iyi geliyormuş.
kızlar hesaplarıma göre 2 yada 3 gün var adetime sizce bu kırmızımsı dediğim şey yerleşme kanaması olabilir mi? adetle ilgili hiç belirtim yok ki bi sivilce bile. hoş hiçbişeyle ilgili belirti de ümit de yok ya neyse..:)))
Toksinlerden arının; Güne uyanır uyanmaz ılık bir bardak su içerek başlıyalık ve vücudumuzu tüm toksinlerden arındıralım.
Kas yapmak için; Süt veya ayran tüketin.
Kilo vermek için; Öncelikle kış ayları başladığı dönemde aktivite azaldığı ve aynı zamanda metabolizma da yavaşladığı için kilo kontrolü için düşünürsek yeşil çay hatta içine taze limon sıkılarak içilen yeşil çayın hem yağ yakıcı hem de metabolizma hızlandırıcı etkisi var.
Yorgunluğu atmak için; Taze sebze suyu yorgunluğu atmaya birebirdir.
Krampları geçirmek için; Maden suyu içine nane veya maydonoz koyarak içerseniz faydasını hissedeceksiniz.
Mide Bulantısı için; Nane ve ayva kabuğu kaynatarak mide bulantınızı hafifletebilirsiniz.
Soğuk Alğınlığı için; Ihlamur-adaçayı tüketmenizde fayda var.
Ağız yaralarız için; Isırgan yaprağı çayı acılarınızı hafifletecektir.
Uyumak için ; Sıcak bir bardağa yağsız süt ve içine çubuk tarçın atarak için.
Gerginliği atmak için; Bahar yorgunluğu ve gerginlik- stresten uzaklaşmak için sıvı ile kendimize çözüm bulabiliriz, sarıkantoran çayı yaprak halinde 2 dakika kaynar suda demlenmesi yeterli olacaktır. Aynı şekilde şu an yer alan relaxive çayı da birçok bitki karışımından oluşmaktadır. Melisa çayından da faydalanabilirsiniz.
Sindirimi Rahatlatmak için; Kefir içerek sindirim sistemimizin daha düzenli çalışmasını sağlar ve kemik yoğunluğunun korunmasında etkilidir.
soğansuyuuuuu
yerleşme kanaması mı oldu yoksaaaaa
azıcık bişey gelip duruyormuş yerleşme kanamasında adetten 2-3gün önce veya adet gününde durdu mu seninki de
İnşallah öyledir tatlımmmm
bilmiyorum canım ya devamı gelmesin ama((
Ben karnımı doyurup geleyim kızlar
haklısın tatlım anlıyorum seni. ben de demiştim kendi kendime girmeyecektim ya haber alana kadar yada ırmızılar gelene kadar ypamadım yine. tamam canım konuşmayalım..:)hayırlısı canım hakkımızda kafanı dağıtmaya çalış benim gibi yapma tamam mı
bu arada ricam kafamı dağıtabilmem için benden konuşmayalım bugün yaa
yoksa daha beter sarıyorum lütfen canlarımmmm
afiyet olsun ikinize de:))Ben karnımı doyurup geleyim kızlar
haklısın tatlım anlıyorum seni. ben de demiştim kendi kendime girmeyecektim ya haber alana kadar yada ırmızılar gelene kadar ypamadım yine. tamam canım konuşmayalım..:)
afiyet olsun ikinize de:))
kahverengi ama kırmızımsı biraz daha böyle akıntı gibi çamaşırıma bulaşmamıştı daha çok az yani. evet adetime 2-3 gün falan var. bilemiyorum ama hiç bir belirtim de yok ne adet nede hamilelik belirtisi..
Ama kahve daha kötü yaptı midemiiiii
hayırlısı canım hakkımızda kafanı dağıtmaya çalış benim gibi yapma tamam mı
bu arada ricam kafamı dağıtabilmem için benden konuşmayalım bugün yaa
yoksa daha beter sarıyorum lütfen canlarımmmm
cnm benim adetten öncede gelirdi kahvel lekerler aynı onlar gibiydi
o yüzden adet olacam sandim ama yerleşmeymiş
hem ole bile olsa sarma şimdi yine
batını bekle ak da karda çıkar
sonra üzülüyon
son olsun bi daha içme cnm
gebeysen riskli
iyi fikir kapatalım bu konuyu
afiyet olsun cnım bebişimize yarasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?