Ilk çocuğunu düşünenler...

cnm benim yerleşme kanamam iki üç damla kahve rengi oldu
bide sivilce gebeykende çıkıyo bilemedim
batını bekle bakalım

Benim reglime üç gün kala kahverengi akıntı gelmişti. Hatta ben de erkenden regl oldum devrelerim yandı diye üzülmüştüm. Meğer yerleşme kanmasıymış. Seninki de böyle mi?

Benim reglime üç gün kala kahverengi akıntı gelmişti. Hatta ben de erkenden regl oldum devrelerim yandı diye üzülmüştüm. Meğer yerleşme kanmasıymış. Seninki de böyle mi?

cnm benim yerleşme kanamam iki üç damla kahve rengi oldu
bide sivilce gebeykende çıkıyo bilemedim
batını bekle bakalım

kahverengi ama kırmızımsı biraz daha böyle akıntı gibi çamaşırıma bulaşmamıştı daha çok az yani. evet adetime 2-3 gün falan var. bilemiyorum ama hiç bir belirtim de yok ne adet nede hamilelik belirtisi..

ayy ayvanın üzerine sıktın limonu olan benim ağzıma oldu :*
havuç rendelenebilirde çok sevmiyorsanız ayrıca çok az zeytin yağı akıtın daha kolay yersiniz ben öyle çok seviyorum:)

inşallah öyledir ama boş yerede gaz vermeyelim

Toksinlerden arının; Güne uyanır uyanmaz ılık bir bardak su içerek başlıyalık ve vücudumuzu tüm toksinlerden arındıralım.

Kas yapmak için; Süt veya ayran tüketin.

Kilo vermek için; Öncelikle kış ayları başladığı dönemde aktivite azaldığı ve aynı zamanda metabolizma da yavaşladığı için kilo kontrolü için düşünürsek yeşil çay hatta içine taze limon sıkılarak içilen yeşil çayın hem yağ yakıcı hem de metabolizma hızlandırıcı etkisi var.

Yorgunluğu atmak için; Taze sebze suyu yorgunluğu atmaya birebirdir.

Krampları geçirmek için; Maden suyu içine nane veya maydonoz koyarak içerseniz faydasını hissedeceksiniz.

Mide Bulantısı için; Nane ve ayva kabuğu kaynatarak mide bulantınızı hafifletebilirsiniz.

Soğuk Alğınlığı için; Ihlamur-adaçayı tüketmenizde fayda var.

Ağız yaralarız için; Isırgan yaprağı çayı acılarınızı hafifletecektir.

Uyumak için ; Sıcak bir bardağa yağsız süt ve içine çubuk tarçın atarak için.

Gerginliği atmak için; Bahar yorgunluğu ve gerginlik- stresten uzaklaşmak için sıvı ile kendimize çözüm bulabiliriz, sarıkantoran çayı yaprak halinde 2 dakika kaynar suda demlenmesi yeterli olacaktır. Aynı şekilde şu an yer alan relaxive çayı da birçok bitki karışımından oluşmaktadır. Melisa çayından da faydalanabilirsiniz.

Sindirimi Rahatlatmak için; Kefir içerek sindirim sistemimizin daha düzenli çalışmasını sağlar ve kemik yoğunluğunun korunmasında etkilidir.

soğansuyuuuuu
yerleşme kanaması mı oldu yoksaaaaa
azıcık bişey gelip duruyormuş yerleşme kanamasında adetten 2-3gün önce veya adet gününde durdu mu seninki de
İnşallah öyledir tatlımmmm

Çok iyiymişşş canım ellrine sağlıkkk

soğansuyuuuuu
yerleşme kanaması mı oldu yoksaaaaa
azıcık bişey gelip duruyormuş yerleşme kanamasında adetten 2-3gün önce veya adet gününde durdu mu seninki de
İnşallah öyledir tatlımmmm

bilmiyorum canım ya devamı gelmesin ama ((

haklısın tatlım anlıyorum seni. ben de demiştim kendi kendime girmeyecektim ya haber alana kadar yada ırmızılar gelene kadar ypamadım yine. tamam canım konuşmayalım..:)

Ben karnımı doyurup geleyim kızlar
afiyet olsun ikinize de:))

cnm benim adetten öncede gelirdi kahvel lekerler aynı onlar gibiydi
o yüzden adet olacam sandim ama yerleşmeymiş
hem ole bile olsa sarma şimdi yine
batını bekle ak da karda çıkar
sonra üzülüyon

Ama kahve daha kötü yaptı midemiiiii

son olsun bi daha içme cnm
gebeysen riskli

iyi fikir kapatalım bu konuyu

Ben karnımı doyurup geleyim kızlar

afiyet olsun cnım bebişimize yarasın

türk kahvesi içtim ama riskli mi o da:18:

ü Yemeklerinizi az yağlı,acısız,baharatsız,mümkünse haşlama şeklinde pişirin.

ü Bulantıyı azaltmak için beslenme alışkanlığınızı değiştiriniz.Az az ve sık yemek yemeniz gerekecektir.

ü Protein ve karbonhidrat beslenmenizde ağırlıklı olsun.

ü Yemeğe başlarken önce kuru yiyecekler ile başlayın. (Kuru ekmek,peksimet,tuzlu kraker,ekmek kabuğu gibi)

ü Kuru yemişler bazen faydalı olabilmektedir.

ü Çok sıvı kaybettiğinizden dolayı bol miktarda sıvı alın .Maden suyu –soda faydalı olabilmektedir.

ü Bulantı ve kusmaları azaltmak için doktor desteği gerekebilir,sadece doktorunuzun önereceği bulantı ilaçlarını kullanın.

ü Su içemiyorsanız su oranı fazla olan yiyecekleri tercih edin(kavun, karpuz,portakal gibi)

ü Yatmadan yarım saat önce, hatta yatağınızda bir bardak süt ve kuru kraker atıştırın.

ü Sabahları da yataktan çıkmadan yatağınızda yine hafif bir kahvaltı yapın ve yarım saat sonra kalkın.Çünkü özellikle sabahları ani hareketler bulantıyı arttırır.

ü Yemeklerinizi az yağlı ,baharatsız ve özellikle haşlama tarzında tercih edin.

ü Bazı diş macunları sabah fırçalarken bulantıyı arttırır.Kokusu ve tadı olmayan diş macunları tercih edin.

ü Doktorunuzun önerdiği miktarda alacağınız B6 vitamini çok faydalı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…