Ilk çocuğunu düşünenler...

slmm hanımlar nasılsınızzz
gülümsün pıtpıtları ne zaman duyacan buğündü galiba
gamzee minikkuşumm susamımız nasıll
asbelove hayırlı haberlerini bekliyomm bende buğünler acayip sabırsızım dün çok kötü midem bulandı ne oluyo anlamıyorum
bebiş yoksa biranönce adet olsam ya

meraba bende anne olmak için bekleyenlerdenim benide aranıza alırmısınız ? :S

hoşgeldin tatlım tabi ki ne demek iste yeter ki anlatır mısın kendini bakalım durumun neymiş

Evet gülümsün için acaip heyecanlıyız
Benim bata daha çok var düşünmüyoruz konuşmuyoruz totem yapıyoruzzz
hayırlı olan neyse onu nasip etsin Allahımmm

valla patates çok iyi geldi sayesinde kahvaltı yaptım günler sonra ve az önce küçük bi elma yedim

meraba bende anne olmak için bekleyenlerdenim benide aranıza alırmısınız ? :S

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evet cnm saat 7 de

Ben karnımı doyurup geleyim kızlar

Bende ilk çocuğumu iki yıldır düşünüyorum henüz gelmedi Allahım hepimize nasip etsin inş

amiiiiiiiinnnn:))

hemen anlatıyorum ben mayısta evlendim nisan ayında korunmak için doğum kontrol hapına başladım ama sadece bir ay içtim bıraktım sebebide bana kahverengimsi lekelenme yaptı haziran temmuz gibi kendimiz korunduk ağustos ayında bebek düşündüğümüz için korunmayı bıraktık ağustostan beri bebiş istiyoruz ama henüz bişey yok adet döngüm de normal ondada sorun yok burada tecrubeli arkadaşlarımı görünce yazmak istedim bana ne gibi bi yol gösterirsiniz bu arada yaşım 21

en güzelini yapıyosun tatlımm
aminnnnnnn inşallah

hoşgeldin cnmmm
yaşın küçük hamile kalma olasılığın yüksek
stres yapma(tabi uygulayabilirsen )

hoşgeldin hayatım. susam ii teyzesi fasulye kıvamına doğru yolda:)))
sakin ve sabırlı ol hayatım olacaksa olacak .. ama hayırlısı neyse o olsun gülüm. Allah senide bekletmesin.

cnm stres yapma ben tam 2,5 yıl bekledim ve çok uğraştım en son tüp bebek yapacaktım ama bak rabbim gönderdi
daha çok yenii önce stres yapmayın
zaten doktorlar 1 sene geçmeden bi şey yapıyolar
ama karı koca ikinizde bi doktora ön muayene olarak gözükebilrisiniz
en azından bi sıkıntı varsa dermanını ararsınınz yoksada bi oh çekersiniz

hoşgeldin cnmmm
yaşın küçük hamile kalma olasılığın yüksek
stres yapma(tabi uygulayabilirsen )

aslında stres yapan biri değilim sadece ilk ay yaptım çevremdekilerin hemen oluyo benim niye olmadı diye sonrasında oluruna bıraktım ama bilmeden oluyosada orasını bilemem illaki aklıma geliyo..

ovvv hamile kalmak için çok verimli bir yaştasın hayatım adet döngünde düzgünmüş. hormon testlerini yaptırdınmı peki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…