- Konu Sahibi meleksimam
-
- #14.561
türk kahvesi içtim ama riskli mi o da:18:
meraba bende anne olmak için bekleyenlerdenim benide aranıza alırmısınız ? :S
slmm hanımlar nasılsınızzz
gülümsün pıtpıtları ne zaman duyacan buğündü galiba
gamzee minikkuşumm susamımız nasıll
asbelove hayırlı haberlerini bekliyomm bende buğünler acayip sabırsızım dün çok kötü midem bulandı ne oluyo anlamıyorum
bebiş yoksa biranönce adet olsam ya
ü Yemeklerinizi az yağlı,acısız,baharatsız,mümkünse haşlama şeklinde pişirin.
ü Bulantıyı azaltmak için beslenme alışkanlığınızı değiştiriniz.Az az ve sık yemek yemeniz gerekecektir.
ü Protein ve karbonhidrat beslenmenizde ağırlıklı olsun.
ü Yemeğe başlarken önce kuru yiyecekler ile başlayın. (Kuru ekmek,peksimet,tuzlu kraker,ekmek kabuğu gibi)
ü Kuru yemişler bazen faydalı olabilmektedir.
ü Çok sıvı kaybettiğinizden dolayı bol miktarda sıvı alın .Maden suyu soda faydalı olabilmektedir.
ü Bulantı ve kusmaları azaltmak için doktor desteği gerekebilir,sadece doktorunuzun önereceği bulantı ilaçlarını kullanın.
ü Su içemiyorsanız su oranı fazla olan yiyecekleri tercih edin(kavun, karpuz,portakal gibi)
ü Yatmadan yarım saat önce, hatta yatağınızda bir bardak süt ve kuru kraker atıştırın.
ü Sabahları da yataktan çıkmadan yatağınızda yine hafif bir kahvaltı yapın ve yarım saat sonra kalkın.Çünkü özellikle sabahları ani hareketler bulantıyı arttırır.
ü Yemeklerinizi az yağlı ,baharatsız ve özellikle haşlama tarzında tercih edin.
ü Bazı diş macunları sabah fırçalarken bulantıyı arttırır.Kokusu ve tadı olmayan diş macunları tercih edin.
ü Doktorunuzun önerdiği miktarda alacağınız B6 vitamini çok faydalı olacaktır.
asbelove hayırlı haberlerini bekliyomm bende buğünler acayip sabırsızım dün çok kötü midem bulandı ne oluyo anlamıyorum
valla patates çok iyi geldi sayesinde kahvaltı yaptım günler sonra ve az önce küçük bi elma yedim
hayırlısı canım hakkımızda kafanı dağıtmaya çalış benim gibi yapma tamam mı
bu arada ricam kafamı dağıtabilmem için benden konuşmayalım bugün yaa
yoksa daha beter sarıyorum lütfen canlarımmmm
Ben karnımı doyurup geleyim kızlar
Bende ilk çocuğumu iki yıldır düşünüyorum henüz gelmediAllahım hepimize nasip etsin inş
Bende ilk çocuğumu iki yıldır düşünüyorum henüz gelmediAllahım hepimize nasip etsin inş
hoşgeldin tatlım tabi ki ne demek iste yeter ki anlatır mısın kendini bakalım durumun neymiş
Evet gülümsün için acaip heyecanlıyız
Benim bata daha çok var düşünmüyoruz konuşmuyoruz totem yapıyoruzzz
hayırlı olan neyse onu nasip etsin Allahımmm
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evet cnm saat 7 de
hemen anlatıyorum ben mayısta evlendim nisan ayında korunmak için doğum kontrol hapına başladım ama sadece bir ay içtim bıraktım sebebide bana kahverengimsi lekelenme yaptı haziran temmuz gibi kendimiz korunduk ağustos ayında bebek düşündüğümüz için korunmayı bıraktık ağustostan beri bebiş istiyoruz ama henüz bişey yok adet döngüm de normal ondada sorun yok burada tecrubeli arkadaşlarımı görünce yazmak istedim bana ne gibi bi yol gösterirsiniz bu arada yaşım 21
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım
hemen anlatıyorum ben mayısta evlendim nisan ayında korunmak için doğum kontrol hapına başladım ama sadece bir ay içtim bıraktım sebebide bana kahverengimsi lekelenme yaptı haziran temmuz gibi kendimiz korunduk ağustos ayında bebek düşündüğümüz için korunmayı bıraktık ağustostan beri bebiş istiyoruz ama henüz bişey yok adet döngüm de normal ondada sorun yok burada tecrubeli arkadaşlarımı görünce yazmak istedim bana ne gibi bi yol gösterirsiniz bu arada yaşım 21
hoşgeldin cnmmm
yaşın küçük hamile kalma olasılığın yüksek
stres yapma(tabi uygulayabilirsen )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?