ilk çocuğunuza kaç yaşında hamile kaldınız?

Cerennn

Berke'nin Annesi
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2008
3.243
3
116
Kayseri
arkadaşlar merak ettim de ilk çocuğunuza kaç yaşında hamile kaldınız?
yada şu anda hamileyseniz kaç yaşındasınız?

ilkini 17 yasinda hamile kaldim 18 de dogurdum
ikinciye 20 de hamile kaldim 21 de dogurcam insallah yarin birgun gelmesi lazim
:asigim:

inanmıyorum ya maşallah bu ne hız böyle...allah bağışlasın.senide bir an evvel doğumdan kurtarsın hayırlısıyla allahım.paki normal mi yaptın ilk doğumunu?

bende 22 yasinda hamile kaldim.. 23e girmedende rabbim kucagimda görmeyi nasip edecek insallah

arkadaşlar demekki ben geç bile kalmışım 25 yaşındayım ve hala hamile değilim)::::

bende 24 yaşında ilk hamile kaldım ve kısmetse 25 yaşında anne olucam :)))

kızlar en geçi ben kalmışım baksanıza 30 da hamile kaldım 30 da Allah izin verirse doğuracam:)

ben ilk çocuğuma 42 yaşında hamile kaldım. Yüce Rabbim öyle nasip etti ve banada tattırdı anneliği. Hamd olsun. bütün bayanlara tattırsın

24 yaşımda hamile kaldım inşallah doğum günümden 1 hafta önce kızımı kucağıma alacağım :))

24 annelik için en ideal yaş :) ne erken ne de geç :) Allah herkese bu duyguyu tattırsın inşallah.

marhaba arkadaşlar ben ilk hamile kaldiğimda 24 yaşindaydim ve ilk bebeğimi düşük sonucu kaybettim ve 2 .bebeğimide 26 yaşinda doğurdum 2 bebeğim ilk çocuğum anlayacağiniz

ilkini 17 yasinda hamile kaldim 18 de dogurdum
ikinciye 20 de hamile kaldim 21 de dogurcam insallah yarin birgun gelmesi lazim
:asigim:

ay corumlum sen daha cook gencmissin bende seni 30 falan saniyomm
kizma ayy ne biliim ikinci cocuk falann:tomato:
bende 18 imde kaldimm
19 umda doguracam insallahh:teytey:

ben ilk çocuğuma 20 yaşında hamile kaldım ikinci çocuğuma da 23 yaşında hamile kaldım

23 yasımda hamıle kaldım nasıpse 24 de kucagıma alacagım ınsaallah bebişimi :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…