ilk çocuğunuza kaç yaşında hamile kaldınız?

29 da hamile kaldım 30 da kucağımdayıdı Allahıma binlerce kere şükür. Keşke daha erken yapsaydım diyorum şimdi.

ben oğluma 21 yaşına hamile kaldım 22 yaşımda doğurdum oğlumun bugün doğum günü 4 yaşını bitirdi ikinci içinde 10 aydır uğraşıyom malesef olmuyo tedavi görüyorum inşallah allah bu mubarek günün hürmetine kimseyi evlatsız bırakmaz herkesin bebeğini tez zamanda gönderir....

ilk cocuguma 19 yasında hamıle kaldım 20 de dogum yaptım eylülde 4 yasını doldurcak suan 2. ye 24 yasında hamıleyım 25 ımde dogum olucak kısmetse:1rolleyes:

bende 22 de hamile kaldim 23 yasima girdikten 2 hafta sonra babsinin dogum gununden 1 gun once kucagima aldim askimi.esimde,bende,oglumda ekim dogumluyuz

evt bende tedaviyle 21 imde hamile kaldım kucağıma alacaktım ama olmadı benim bıraktı yavrularım bundan sonra inşallah 22 de yine hamile kalırım senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
:çok üzgünüm:
:a015:

mrb benim ilk bebegim ( oglum ) 18 yasinda dogdu .. simdi 21 yasindayim ikincisi geliyor :)

ilk çocugumu 20 yaşında hamile kaldım 21 inde dogum yaptım bir oğlum var şuan 29 yaşındayım
hem bir çocuk daha istiyorum hem istemiyorum kararsızım çok ileride pişmanda olmak istemiyorum ama eve kapanma fikride beni baya geriyo oğluma annnem baktı napmam lazım benim yaa

sen bilirsin tabi ama. kendimizi düşünüp bencillik yapıyoruz bence.çünkü çocuk ilerde tekbaşına kalacak büyüynce. bir kardeşi dersini anlatabilceği kimsesi olmayacak. hem şimdi bile biraz büyüsün sürekli yanında oynayacak birilerini isteyecektir. benim tanıdığım tüm tek çocuklar bu durumda. ama bu devirde işin şu tarafıda var. 2. bir çocuk daha nasıl düzgün yetiştirilir bilemiyorum.

düşüncenizi paylaştıgınız için tşk. ark. aslında evimizi arabamızı aldık eşimin maaşıda şükür ii sigortamı dışardan ödeyip bi çocuk daha düşüne biliriz kalbim bu yönde ama çalışanlar beni ii anlıcaklardır sürekli çalışmış birinin eve kapanması demek düşüncesi bile kötü gibi geliyo

hüzün yılı senin yaptığın testte iki çizgi çıktı demiştin ikinci çizgi nasıldı çokmu silikti yoksa diğerine oranla rengi az daha mı açıktı bide testte ikinci çizgi kaç dakkada çıktı gününü ne kadar geçti kusura bakma çok soru sordum ama bende iki kere test yaptım ilkinde ikinci çizgi gayet net ama diğerinden açık renkliydi ve hemen bir dakkanın içinde çıktı ikincisindede gene çift çizgi bu sefer öncekinden daha koyu ama ilk çizgiden çok az açık rengi bide daha çabuk belirdi çizgiler seninkini anlatırmısın nasıl oldu bide doktora gittim keseyi görmedi sinir oldum iki hafta sonra kendi doktoruma gidicem yorum yaparsanız sevinirim bu arada ben 19 yaşında hamile kaldım tedaviyle bi oğlum oldu şuan oğlum 8 yaşında bende 27 yaşındayım ikinciyi istiyorum tedavi görüyodum bu ay ilaç içmemiştim ara vermiştim o kadar test yaptım şimdiye kadar ilk defa çift çizgi çıktı bu ara da 4 sene önce bi düşük yaptım bu bebeği çok istiyorum

canım bide sakın stres yapma ne zaman olucak diye düşünürsen olmuyo kendine iyi bi doktor bul onunla devam et inşallah allah sanada en kısa zamanda bi evlat verir

canım testte once tek cızgı cıktı dıye onemsemedım sonra aradan ıraz zaman gectı ıcerı gıttım bı bakım dedım ıkıncı cızgıde cıkmıstı ama zamanını hatırlamıyorum bıde cok sılıkle gölge gıbıydı
gunum gecelı 4 gun oldu hala tık yok kan testı verdım bugun sonuc aldım 2.0 kımısı dıyo negatıf kımısı dıyo pozıtıf ama daha yenıdır kafam allak bullak oldu
canım kese hemen gozukmeyebılır ılk hemılelıgımde ben 2 aylıkken gormustum bebegımı
senın testler pozıtıf gıbı hadı hayırlısı ınsallah hamıssındır

inşallah çok rahatlattın içimi sağ ol testle dolaşır oldum evde kimseyede haber veremiyorum hamileyim diye ya yoksa korkuyorum ama eczaneciye gösterdim pozitif dedi labaratuvara gittim kan testi yapmak için kız testime baktı hamilesin işte bizde bu testlerden yapıyoruz ne gerek var bi daha teste çok zenginsin galiba dedi ama benim günüm baya geçti en son haziranın 13 ünde olmuştum sende sakın yoksa üzülme sakın strese girme bak ben ilk çocuğuma hamile kalmak için 4 sene gitmediğim doktor hastane klinik kalmadı en son oldu anlıcan ben hep tedavi gördüm ama ikiside hiç düşünmediğim zaman oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…