ilk çocugumu 20 yaşında hamile kaldım 21 inde dogum yaptım bir oğlum var şuan 29 yaşındayım
hem bir çocuk daha istiyorum hem istemiyorum kararsızım çok ileride pişmanda olmak istemiyorum ama eve kapanma fikride beni baya geriyo oğluma annnem baktı napmam lazım benim yaa
Canım anlayamadım ilk çocuğun doğdu ikinci çocukmu istiyorsun yoksa ilk hamileliğinde problemmi yaşadın
evet canım ılk bebegımı 27 haftalıkken kaybettım
sımdı ıkıncı bebegı ıstıyorum ama olmuyo malesef
hüzün yılı senin yaptığın testte iki çizgi çıktı demiştin ikinci çizgi nasıldı çokmu silikti yoksa diğerine oranla rengi az daha mı açıktı bide testte ikinci çizgi kaç dakkada çıktı gününü ne kadar geçti kusura bakma çok soru sordum ama bende iki kere test yaptım ilkinde ikinci çizgi gayet net ama diğerinden açık renkliydi ve hemen bir dakkanın içinde çıktı ikincisindede gene çift çizgi bu sefer öncekinden daha koyu ama ilk çizgiden çok az açık rengi bide daha çabuk belirdi çizgiler seninkini anlatırmısın nasıl oldu bide doktora gittim keseyi görmedi sinir oldum iki hafta sonra kendi doktoruma gidicem yorum yaparsanız sevinirim bu arada ben 19 yaşında hamile kaldım tedaviyle bi oğlum oldu şuan oğlum 8 yaşında bende 27 yaşındayım ikinciyi istiyorum tedavi görüyodum bu ay ilaç içmemiştim ara vermiştim o kadar test yaptım şimdiye kadar ilk defa çift çizgi çıktı bu ara da 4 sene önce bi düşük yaptım bu bebeği çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?