ilk çocuğunuza kaç yaşında hamile kaldınız?

ay corumlum sen daha cook gencmissin bende seni 30 falan saniyomm
kizma ayy ne biliim ikinci cocuk falann:tomato:
bende 18 imde kaldimm
19 umda doguracam insallahh:teytey:

olabilir ne kizmasi bitanem neden kizcam ki kizacak bi sey yok relaxxx :lepi:
bende kendimi 60 yasinda hissediyorum artik bu agirlikla :roflol:

ilk çocuğa 22 de kaldım 23 te doğurdum ikinciyide allah nasip ederse 26 kaldım tam tamına doğumgünümde doğuracam 27 yaşında yani sezeryan olacağı için günümü söylüyorum

arkadaşlar merak ettim de ilk çocuğunuza kaç yaşında hamile kaldınız?
yada şu anda hamileyseniz kaç yaşındasınız?

canım zaten geç evlenince hamilelikte geç oluyor 35 te evlendim 37 de hamile kaldım kısmetse 38de ded doğum olacak darısı isteyen herkesin başına:asigim:

ilk bebeğime 25:CüvCüv: yaşında hamile kaldım 26 yaşında doğum yaptım
ikinci bebeğime 28 yaşında hamile kaldım ve kısmetse 28 yaşındada doğum yapıcam inşallah Allah'dan bişey olmazsa

28 yaşında hamile kaldım ilk bebeğime
ikinci bebeğime ise 31 yaşında kaldım
canlarım benim onlar
allah herkese tattırsın

ilk bebeğime 25 yaşında hamile kaldım. ikinciye de 27.inşallah allah kısmet ederse 28 imde 2. bebişimi alacağım kucağıma ve ufaklıklarımın arası 26 ay olacak.

28 yaşındayım ilk:icecream: hamileyim martta yani doğumgünümde doğuracağım allah izin verirse.

ilk bebeğimi 21 yaşında doğurdum buda dördüncü bebeğim 33 yaşında doğum yapacagım...
bu arada yaşlanmışım yaaaaa :senağlama:

ilk cocuguma yani düsük olan bebegime hamile kaldigimda 20 yasindayim,simdi ikinciye hamileyim 21 yasindayim..21 imde dogurucam insallah...

kk kadinlari çoğunlukla ne kadar da hizliymiş,
neyse benim acelem yok yaş:26 baby mm yok henüz
bakalim nasip

selam kızlar. ben ilk çocuğuma23 yaşında hamile kaldım 24 yaşında doğurdum.şu anda 34 yaşındayım ve 2. çocuk için 1.5 senedir uğraşıyorum hala tık yok. benden size abla tavsiyesi eğer 2. çocuğu istiyorsanız arayı uzatmayın. sonra zor oluyor.en fazla 5 sene ara verin.ben çok pişmanım bu kadar uzattığıma.

Ben de 24 yaşındayım henüz doğurmadım.İnşallah 24 de hamiş kalır 25 de doğururum:)..
İnşallah....

gerçekten kızlar ya ne kadar hızlısınız maşallah.hepiniz 20 li yaşlarda bebek sahibi olmuşsunuz valla.

ben 24 yaşında hamile kaldım, 24 ümdede anne olacam inşallh, amaaaann kızlar yaşın ne önemi var, yumurtlayabildikten sonraaaaa :::))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…