ilk defa ağzından bu küfürleri duydum..

arkadaşlar konu sahibi çoktan nişanıı attı...

Sen hala onun yüzüğünü parmağında taşıyorsan yazacak çokta fazla birşey yok aslında.

çok şükür
ne olduğunu Allah göstermiş sana
ne karar verdiysen o karar üzerinde ol canım
gelişmeleri de bize yaz ...

Bu vesiyleyle geç olmadan gerçek kişiliğini görmüş oldun..Hakkında hayırlısı olsun..

nişanı attığını yazdı.bi göz atsaysınız eleştirmeden önce...
attığını yazdıda devamını yazmadı bende kinaye yaptım daha girmediği için eleştiri olduğundan çok eminsiniz sanırım ama ben genede açıklamamı yazayım size.bu arada arkadaş nişanı sözde attı daha ailelerden sonrasını da yazmadı artıparantez.

arkadaşlar konu sahibi çoktan nişanıı attı...

Oky ben de öyle umuyorum ama daha aileler bilmeden her türlü dönüş var. Ve kızlar ne hikmetse kandırılmaya müsait. Hele hele o küfürleri duyup da artık şokla mı bilemicem karşılığında kalaylamamış, sen benim aileme nasıl küfredersin dememiş, üstüne bir de bize ben yanlış bir şey mi demişim diye soran bir kadının her türlü dönme ihtimali var. Önce anneni sonra annemi arıcam gereken yapılacak demiş ama daha aranmamış. Kardeşin haberi var ama o da sabah konuşmak için aramış. Benden söylemesi o ara bir şekil bulunur.
Ama inşallah ben yanılıyorumdur.

Kuzeni diye alamamış galiba kızı. Önceden gözü varmış herhalde.

nişanı attığını yazdı.bi göz atsaysınız eleştirmeden önce...

Nişan atılmış zaten bu elestiriler niye????????

Keşke yüzüğü parmaktan çıkarıp uyuyunca nişan atmış olunsa. Ama burda kaç insan o yüzüğü surata fırlatıyor da dönüp geri takıyor. Annelere haber verilecekmiş en son ama daha verildi mi bilmiyoruz. Kardeşin haberi var o da hak vermiş ama sabah aramış bir konuşalım diye. Konu sahibini ikna ederler büyük ihtimalle. Umarım ben yanılırım. Umarım beni utandırır.

yuhhhhh böyle bi pisliğin daha önceden belirti vermemiş olması imkansız bence

Bela, geliyorum demis...evlenicen mi bu mahlukla.. bu kufurleri duysam Cevap bile vermezdim ve asla bir daha yuzune bakmazdim. Yuzukleri de kafasina firlatirdim..

diğer konunda patronla olan tartışmana da karışmış
adam ol falan lafları o zamandan başlamış zaten
ne sanıyıor kendini acaba, kusura bakma ama hödük derler bununn gibilere
ve evlendiğin gün dayak yeme ihtimalin çok yüksek arkadaşım
sen olayların içindesin net göremezsin ama ben endişelendim senin için
nolur barışmak için kimsenin seni ikna etmesine izin verme
bitmişken bitsin asla şans verme, hayatın yanar

yol yakınken dön bence diyeceğim ama bilemiyorum affedeceksin sanırım boşuna yorum yazmak gibi geliyor bana ama yazdım gitti

Canım senin için en hayırlısı bu emin ol geçiyor hepsi geçer de ama ne hayırlısı bu emin ol sonradan olacağına şimdi olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…