ilk defa ağzından bu küfürleri duydum..

başka bir karın ağrısı var sanırım .patlamaya yer aramış resmen ve basarılı da olmuş

Hicbir kadin bu kufuleri sineye cekmemeli. Cekmeyin verin eline yuzugu gitsin. Kolay mi degil insan hoslanirken bile takiyor,cani yaniyor ama evlilik bambaska bir sey. Hayatinizi paylasmaya adim attiginiz adam bu mu? Evlenirseniz kusura bakmayin ama suc sizin. Resmen Allah sans sunmus size gorun diye.

aha valla böle oldum terbiyesz pislik herf sen bunla evlenrsen bide döver dövdü konu acarsın aklını basına al kıçına tepigi vur gittsin neye ugradını şaşırsın ama öle hemn nişn atma sülalesine rezil et küfretti die

dayısının kızını bu kadar sahiplenmesini anlayamadım ben.böyle şeylerin şakası çok yapılır benim çevremde de.ne parlamış öyle.tepkini koy sonrasında da iyi düşün bence.

Senin o muhabbeti açman çok saçma ve yersiz ama onun tepkisine şok oldum. Sen kendine değer veriyorsan bu adamla evlenmezsin, belli etmiş ne mal olduğunu.

şok üstüne şok oldum ee şuan ki durumunuz nedir

Konuyu açıpta cevap vermeye tenezzül etmeyen bir konu sahibesi daha..

Ben olsam saniyeler icinde onun kufur lugatini genisletip o nisani bozardim...
Affettiysen hayatta kullanmam ama sana her sey mustahak, anne ve baban adina uzuldum sadece, onlar sana gelecek bir laf icin ortaligi kaldirirlardi sen elin magandasi icin boynunu buktun...
Umarim yaniliyoruzdur...

her düğünde nişanda birileriyle birileri böyle yakıstırılır ancak bu espri mahiyetindedir.
ben olsam sorarım eğer devam ederseniz yarın öbürgün o küfür ettiği insanlarla nasıl aynı sofraya oturacakmış, el falan öpecekmiş , yüz yüze bakacakmış damat olarak.. .oonun sabrını bilmem de benım ki kesin taşmıştı..

Konuyu okuyinca ilk aklima nisanliniz ondan hoslaniyor mu acaba sorusu geldi. 16 yas kucuk.bi yas ama simdiki 16 liklar benim zamanimin.16.liklari.hic degil..tabi biz burdan kizin karakterini bilemeyiz.o yuzden yanlis bisey yazmak istemem..bu.kadar.kufur edip kizacak bisi yok.duymamis olayim demek bile luzimsuz bence.
Nisanliniz 18 mis szde buyuk degilsinizdir heralde. hemen gidip alis verise girismeyin bi dusunun olayin farkina varin.ben olsam heran nisandan donebilrm imaji verip o ettigi kufirleri ki bide aileye yani- burnundan fitil fitil getirirdim nedir yani...ayy nasi gerildim

edit: 18 lik.olan kardesinizmis pardon. usturuplu kufurleri okuyunca.orayi aklimda tutamamisim...

Konu sahibinin erkek kardeşi 18 yaşında. Eğer nişanlısı da 16 yaşında bir kızdan hoşlanıyorsa zaten bu durumda 16 yaşındaki kızın karakterinden çok nişanlı hakkında söylenecek şeyler var.

Bu kadar usturuplu kufurler ve ani cikislar insanin aklina ister istemez bunu getiriyor.18 yasinda olan erkek kardesmis kufurleri okuyinca dibim dustu yas kismini yanlis anlamisim :/

Ağzını burnunu kırar ilerde ben şimdiden yazayım üstüme düşeni yapayım. Tabi sen şimdi nişanlandın, seviyorsun, 4 senedir tanıyorum ilk defa duydum diye kendini avutacak bahaneler üreteceksin. Sen de haklısın, sana bir şey diyemem. Ama yazık edersin kendine. İlerde geriye dönüp baktığında bu günleri çok arayabilirsin.

Canım arkana bakmadan kaç! Terbiyesiz adam!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…