ilk defa ağzından bu küfürleri duydum..

o küfürleri duyupta nasıl sessiz kaldınız ben ona şaştım, tabi herkesin yapısı farklıdır ama ben olsaydım o küfürleri duysaydım ağzımı öyle bir bozardım ki pişman olurdu hayatından soğurdu şerfsizzz.. , yahu senin kıçı boklu kuzenine kalmadı benim kardeşim diyemedın mi ya verseydin agzının payını Allahın mankafalısına, çok pasifsiniz çok.

onu öyle bi küfür dağarcığına boğardım ki şoklardan şoka girerdi. hadi diyelim ki sen sana söylenenleri sineye çektin, o suçsuz anne babanın günahı ne? o küfürleri duysalar kim bilir ne kadar üzülürler. ben olsam ona hayatında duymadığı küfürlerle dolu bi mesaj atardım en son da yüzüğünü de al s.. git der bitirirdim.

Konu sahibi açıklasa da ne olduğunu bizde okuyup vakit harcamasak. Dediğiniz de bir şey yokken anavrat düz gitmiş resmen. Asla tahammülüm yok küfüre hele ki anne babama evli olsam akıllanana kadar yatağımı ayırırdım valla. Umarım yazmayıp nişanlınızla aşk yaşamıyorsunuzdur.

Kufur etmesi yanlis ve agir konusmis ama soyledigin sey cidden cok yersiz ve sacma

Bu kadar basit sebeplerle böyle küfürler edilir mi ya bu muhabbet her yerde döner herkese denir kızın büyüyünce biz talibiz diye kısmet denir gülünür geçilir ne var bunda ne kadar ayıp ya bence ayrıl bu çocuktan çok seviyesizmiş ilerde ne hakaretler duyarsın ailene söylenenleri nasıl kabullenebiliyorsun eşin olunca anana babana ağır küfürler etmeye devam etse ne yapacaksın babana mesajları okut at nişanı

Ay vallahi ağzım açık kaldı ettiği laflara bak. Hele son ettiği laf nedir ne demektir! Yapmayacagınızı bilerek yazıyorum ama diyecek de başka bi sey yok yani : KOŞARAK UZAKLAŞIN. Hazır daha evli degilken kaçın kurtarın hayatınızı, gururunuzu, kendinize olan saygınızı. bu adam ufacık bi şakanızda yedi sülalenize söver de siz de bunun altında kalırsanız çok üzülürsünüz ileride. Bunun dozu artarak devam eder azalmaz yani, iyice hak görücek kendine bu hallerini

Kendinde suç mu arıyorsun hala?
Bu lafları hakedecek tek bir cümleni okumadım. Normal olan erkek nişanlısına böyle küfürler etmez.

Ne pis bir ağzı varmış. Herkes kendi gibi bilir karşısındakini. Demek ki nişanlın bu tip imalarda hep en iğrencini düşünüyor.

Bence şanslısın ki erken görmüşsün gerçek yüzünü. 4 yılına mal olsa da en azından evlenmeden önce gördün işte.

amannn kardes ailene kufreden biriyle evlencek degilsin ya at yuzugu kafasina tek bisey soylemeden cek git yanindan

ne kadar terbiyesizmiş nişanlınız.herkes gibi bende aynı şeyi söyliycem.birkez daha düşünün.bu adam seni ve aileni resmen yerin dibine sokmuş ve çıkarmış.resmen eşşek demiş hepinize.
şakayla karışık bir sözü hemen ciddiye almış.sanki yarın elinizde çiçek ve çikolatayla kapılarına gidiyorsunuz ve kızı kardeşinize istiyorsunuz.
ne desem bilemedim ki.
eğer kendim sizin durumunuzda olsaydım bir dakika bile durmazdım o adamın yanında.yüzüğü fırlatıp atardım.söz olsun torba dolsun diye demiyorum bunu.gerçekten yapardım.aileme küfür edecek,onları ve beni eşşek diyen adamla işim olmaz benim.

Sana yuzugu takti , Veee gercek yüzünü cikardi ..
Terbiyesiz alir o yuzugu kafasina firlatirdim birdahada yuzumu goremezdi ...

Simdiden ailene ve sana bukadar kufur eden.Dugunden sonra seni dover..

Kesinlikle ayrılmalısın. Böyle biriyle evlenirsen daha sonra burada, "eşim bana dayak attı" diye konu da açarsın... Ama şunu da biliyorum ki eminim barışacaksın malesef.

Allah'ın sevdiği kuluymuşsun gerçek yüzünü göstermiş nasıl hakaret edebilir senin ailene hangi hakla seni ve aileni hak etmediği çok açık hiç düşünme çarp yüzüne yüzüğü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…