mrb kızlar bende dün aşılama oldum ilk defa aşılama olanlar bılgı verebılrmı hastanede asılama olduktan sonra ne kadar yattınız yattıktan sonra kalkmadan bır işlen yapılıyormu ben tam ögle arasına geldı bıraz karışık oldu aklıma takılıyor yardım lütfen.....
cok agrı olursa calışamam sanırım, bakalım gorecegız,sagol cevabın ıcın.Umarım hayırlı haberler alırsınbenim acıdı çok sonrasındada çok ağrım oldu
benim aşılamam cok rahat gecti normal muayene gibi...ondan sonrada bira sancım oldu o kadar hatta doktırum lekelenme olur korkma dedi ama oda olmadı cok şükür...
canım bende cuma günü adet olmassam cumartesi günü test yaptırırım belki...sen yada ben inş ikimizde güzel haberler veririz hayırlısıyla...inşallah canım az kaldı birbirimize güzel haberleri veririz bakalım ilk önce sen verirsin herhalde çünkü ben öğleden sonra gitcem doktora anca cumartesi belli olur herhalde bakalım
mrb kızlar bende dün aşılama oldum ilk defa aşılama olanlar bılgı verebılrmı hastanede asılama olduktan sonra ne kadar yattınız yattıktan sonra kalkmadan bır işlen yapılıyormu ben tam ögle arasına geldı bıraz karışık oldu aklıma takılıyor yardım lütfen.....
Asılaman hayırlı olsun ınsallah tutar Allah yardımcın olsun sana sorularım olacaktı cevaplarsan cok sevınırım 5 gun sonra rahım fılmı cekılecem sen de cekıldın mı nasıl ve kım
cektı daha sonra da asılama olacakmısım asılamayı rahım fılmının cekıldıgı ay mı olmustun cok endıselıyım bu ıslemlerı anestezı altında mı oldun tecrubelerını ve tavsıyelerını
beklıyorum sımdıden tesekkurler
pelincim kendini nasıl hissediyorsun canım ben çok heyecanlıyım ve günler geçmiyo yarın sabah yine test yapayım diyorum ama bi kere gördüm ya negatifi korkuyorumda ama bişeyler yapmadan da duramıyorum sen yaptınmı test birde progestan kullanıyomusun ben kullanıyorum vajinadan
canım ben bır önceki ay çektırdım rahım filmini egitim araştırma hastanesınde yaptırdım korculacak kadar olmadı hıç gerek yok aneztesıye falan 5 dakıkalık bır işlem ilaçı verırken 4-5 sanıyelık bır sızlama oldu o kadar zaten o ay olamazsın rahım fılmı adetın 10 günü falan oluyor asılamaya başlamak için adedın 2. ve 3 . günü gitmen gerekıyor dr rahım fılmıyle eşinşn testıyle bırlıkte adedıtının 3. gunu gıdersın
canım ben rahat duramıyorum ki sabah yaptım yine testi gördüm negatifi bugün 12. gün offff çok canım sıkıldı bide bugün 2-3 kere silindikçe kahverengi sümüksü bişey geldi bu ne şimdi anlamadım ya bi bilen var mı?
benim adet olmama daha var bence yarın muhakkak kan testi yaptır benimde bugün lekelenmem var şimdide pembeye döndü rengi anlamadım
inşallah canım zaten bundan fazla umutlu değilim doktora 5. gün gittim yumurtan var dedi 2 gün sonra yine gittim çatlatma iğnesi vurdu ertesi günüde aşılama yaptı yani sanki biraz gümbürtüye geldi bidahakine yumurta takibiyle ilaçlarla aşılama istiyorum
canım ben rahat duramıyorum ki sabah yaptım yine testi gördüm negatifi bugün 12. gün offff çok canım sıkıldı bide bugün 2-3 kere silindikçe kahverengi sümüksü bişey geldi bu ne şimdi anlamadım ya bi bilen var mı?
pelincim benim kırmızılar geldi sen ne durumdasın ben yinede yarın gitcem doktora birdahaki tedavi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?