Aşılama ilk defa aşılama yaptıracaklar buyrun duygularımızı paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Asılaman hayırlı olsun ınsallah tutar Allah yardımcın olsun sana sorularım olacaktı cevaplarsan cok sevınırım 5 gun sonra rahım fılmı cekılecem sen de cekıldın mı nasıl ve kım

cektı daha sonra da asılama olacakmısım asılamayı rahım fılmının cekıldıgı ay mı olmustun cok endıselıyım bu ıslemlerı anestezı altında mı oldun tecrubelerını ve tavsıyelerını

beklıyorum sımdıden tesekkurler

benim acıdı çok sonrasındada çok ağrım oldu
cok agrı olursa calışamam sanırım, bakalım gorecegız,sagol cevabın ıcın.Umarım hayırlı haberler alırsın
benim aşılamam cok rahat gecti normal muayene gibi...ondan sonrada bira sancım oldu o kadar hatta doktırum lekelenme olur korkma dedi ama oda olmadı cok şükür...

kişiden kişiye fark oluyor heralde, tez zamanda ıyı haberler alırsın ınş sen de.

inşallah canım az kaldı birbirimize güzel haberleri veririz bakalım ilk önce sen verirsin herhalde çünkü ben öğleden sonra gitcem doktora anca cumartesi belli olur herhalde bakalım
canım bende cuma günü adet olmassam cumartesi günü test yaptırırım belki...sen yada ben inş ikimizde güzel haberler veririz hayırlısıyla...

aşılaman hayırlı olsun canım bende aşılama yapıldıktan sonra 20 dk yatarak dinlendirdiler doktorumda normal yaşamına devam edebilirsin dedi yatmana gerek yok sadece agır iş yapma bide kolaarını cok yukarıya kaldırma inş rabbim yüzlerimizi güldürür...

canım ben bır önceki ay çektırdım rahım filmini egitim araştırma hastanesınde yaptırdım korculacak kadar olmadı hıç gerek yok aneztesıye falan 5 dakıkalık bır işlem ilaçı verırken 4-5 sanıyelık bır sızlama oldu o kadar zaten o ay olamazsın rahım fılmı adetın 10 günü falan oluyor asılamaya başlamak için adedın 2. ve 3 . günü gitmen gerekıyor dr rahım fılmıyle eşinşn testıyle bırlıkte adedıtının 3. gunu gıdersın

pelincim kendini nasıl hissediyorsun canım ben çok heyecanlıyım ve günler geçmiyo yarın sabah yine test yapayım diyorum ama bi kere gördüm ya negatifi korkuyorumda ama bişeyler yapmadan da duramıyorum sen yaptınmı test birde progestan kullanıyomusun ben kullanıyorum vajinadan

derincim bende hic heycan yok nedense canım...başımdan bazı şeyler gectigi icin heycanımı kaybettim sanırım...sadece hayırlısıyla bekliyorum sonucu...test yapmadım yapmayıda düşünmüyorum günüm gecmeden... sende oyle yap bence negatif cıkarsa üzülebilirsin ama inş pozitifi görürüsün...rabbim yüzlerimizi güldürsün...yok doktorum bana hic bişey vermedi pragostonu düşük olmasın diye veriyolrlar sanırım ama benim doktorum gerek görmedi heralde senin doktorun iyi etmiş vermekle...aslında keşke banada verseydi...

Cok tesekkurler fıgencım rahatladım bıraz guzel haberlerını beklıyorum

canım ben rahat duramıyorum ki sabah yaptım yine testi gördüm negatifi bugün 12. gün offff çok canım sıkıldı bide bugün 2-3 kere silindikçe kahverengi sümüksü bişey geldi bu ne şimdi anlamadım ya bi bilen var mı?

Canım ben de dün yaptım negatifi gördüm adet olmayı bekliyorum artık yarın test gunüm tabii adet olmassam

benim adet olmama daha var bence yarın muhakkak kan testi yaptır benimde bugün lekelenmem var şimdide pembeye döndü rengi anlamadım

inşallah canım zaten bundan fazla umutlu değilim doktora 5. gün gittim yumurtan var dedi 2 gün sonra yine gittim çatlatma iğnesi vurdu ertesi günüde aşılama yaptı yani sanki biraz gümbürtüye geldi bidahakine yumurta takibiyle ilaçlarla aşılama istiyorum

Böyle de aşılama olsun ilk senden duyuyorum canım yumurtanın büyüklüğüne bakmadan aşılamayı nasıl yapar gercekten ilginç olmuş seninki nerde yaptırdın aşılamayı devlettemi

yok canım özelde aslında ben 3. günü gitcektim pazara denk geldi sonra aradım 5. günü gel dedi sonrada şimdi muayene edlim tetkikleri yapalım diğer aya 3. günü gel dedi tam muayene ederken aa büyümüş bi yumurtan var dedi istersen bunu bu ay değerlendirelim dedi bende tamam dedim 2 gün sonra tekrar gel iğneyi al da gel dedi çatlatma iğnesini kendiliğinden çatlarsa problem yok çatlamazsa vuralım dedi 2 gün sonra yumurtam büyümüş ama çatlamamış iğneyi vurdu yarın gel çatladıysa aşılama yapcaz çatlamadıysa ertesi günü dedi gittim baktı yine çatlamış dışı sıvı dolmuş tam uygun dedi eşim hemen spermiyoğram verdi 2 saat sonra falan aşılamam oldu böyle işte canım

canım hayırlısı olsun stres yapma inş bebişin seninledir bende belki yarın sabah adet olmassam test yaparım...hakkımızda hayırlısı olsun o lekelenlmelerde inş yerleşmeden dolayıdır...

slm kızlar

bende 2 sendeir anne olmaya çalışıyorum ama maalesef olmadı herşeyi denedim...şimdi aşılama yaptırcam gonal kulanıyom yumurtam cok yavaş büyür şu anda 15 m...inş herşey yolunda gider tüp bebeye gerek kalmaz....

pelincim benim kırmızılar geldi sen ne durumdasın ben yinede yarın gitcem doktora birdahaki tedavi için

mrb arkadaşlar,ben aranıza yeni katıldım,bende ilk kez aşılama yaptırcam..inşallah ilk ve son olur,bi ikincisine gerek kalmaz...neyse ben gonal f diye bi iğne yaptırıyorum hergün,bugün 3 gün oldu,doktorum 5.günü çağırdı,çok korkuyorum aslında ya,ne bilim ilk kez olcak,ya tutmazsa falan diye düşünüp duruyorum.bu arada eşimde sperm hareketsizliği olduğu için aşılama yaptırıyoruz,2 yıllık evliyiz.. umarım hepimiz için herşey çok güzel olur

bende ilk defa aşılama deniyeceğim doktora gittim bir sürü test istedi.Onları yaptırınca tedaviye başlanacakmış.infertilite bölümüne gittim. hayırlısı bakalım :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…