Aşılama ilk defa aşılama yaptıracaklar buyrun duygularımızı paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
albunea35 canım nerelerdesin başladın mı tedaviye..
adet oldum dedin gittin:)))
ben dün anneler gününde aşılammaı yaptırdım çok anlamlı bir güne denk geldi..
ama benim için çok da duygusal bir gün oldu bu anlamda..
ağlaya ağlaya yaptırdım aşılamamı..
rabbim herkese bu yolda güç kuvvet versin..

bende anneler gününden 1 gün önce ilk aşılamamı yaptırdım.
aynen bende aşılama bitti dr böyle bekleyeceksin deyip beni yalnız bıraktığında devamlı dua edip ağladım.
rabbim seneye anneler gününde bende anne olayım dedim.
25 mayıs adet günüm heyecanla bekliyorum bazen çok umutlu oluyorum bazende korkuyorum tutmazsa diye.
dilerim hepimizinki tutar evlatlarımıza kavuşuruz.
allah yardımcımız olsun.

birde kızlar birşey soracağım 2 ay kolmen ve çatlatma iğnesi kullandım son 10 gündür falan göbek bölgemde şişkinlik var kilom aynı ama göbeğimi bi görseniz doğum yapacak gibiyim aranızda benim gibi olan varmı klomen iğne ve aşılama şişkinlik yaparmı?

merhabe hanımlar.3kez düşük yaptım.doğal yolla hamile kalabiliyorum ama sonuç malesef hüsran aşılamaya geçmek istiyorum artık.istanbulda avrupa yakasında nereye güvenerek gidebilirim ve maliyeti nasıldır?

canım istanbulda yaşamadığım için ben yardımcı olamıyorum ama arkadaşlar gelince cevp verirler..

papatya desene aynı zamanlarda bekleyeceğiz.. inşallah hayırlısı olsun diyorum ben rabbimin mucizesine inanıyorum olmasa da vardır bir bildiği diyorum..

gün sayıyoruz birlikte benim adet günüm 25 mayıs aslında bişey kalmadı ama bana göre bi ömür var
allah hakkımızda hayırlısını versin zamanımız dolduysa bizimde yumurtamıza can verir allah inş zamanımız gelmiştir rabbim hiç kimseyi çok bekletmesin anne olmak eminimki çok güzeldir.

özelleri bilemicem ama ben haseki eğitim ve araştırmaya gidiyorum gönül çapa yada cerrahpaşa isterdi ama oraları tutturmak çok zor.
şuan hastaneden de doktorumdanda çok memnunum beni yıllarca drlar oyaladı ilk defa burda hemen tedaviye gecildi halen inanamıyorum aşılama yaptırdığıma bile.
herhangi bi sorun yok bendede eşimdede sadece bende tüylenme fazla ama pco değil yani adet düzenime yumurtlama düzenime falan bi etkisi yok.
önce klomen kullandım onu devlet karşılıyor zaten sonra ovitrelle iğne 70 tl devlet karşılamıyor ardından aşılama sadece eşim özel bi laboratuarda 150 tlye sperm yıkama işlemi yaptırdı tüm masraflar bu canım yani bize 220 tl ye falan gelmiş oldu.

selam kızlar gelemedm uzun zamandr kocam girmemi yasakladı gelemiyorum artık( yeni aşılama yaptıran arkadaşlar inşallah güzel sonuçlar alırızz.. bende aşılamamı olalı 10 gün oldu ptesi test günüm ama hçç cesaretm yok olmadı sanki hçç bi belirti fln yok ama Rabbim daha iyi bilir inşallah tutunmuştrda bnmledir bebeğim.. sizler nasılsınz progestan verdimi size doktorunz bana verdide yan etki yapıyo oda başım dönüyo

selam kızlar bnde ilk kez buay aşılma düşünüyorum. ama beklemedeyim.ikinci kez klomen+çatlatma iğnesi oldum.ve sonucunu bekliyorum adetime 4 gün var.gebelik testi sonucu tabiiki negatif.ve bu yüzden aşılamayı araştırmaya başladım.sizlerin fikirlerini almak isdedim.

SELAM KIZLAR bende aşılama düşünüyorum.ikinci klomen+çatlatma iğnesinin sonucunu bekliyorum. adetime 4 gün var ama bn gebelik testi yaptım.tabiki sonuç negatif.ve buyüsden aşılamayı araştırmaya başladım.sizlerin fikirlerini almak isdedim

aderine kaç gün var cnm bnde buay klomen+çatlatma oldm sonuç bekliorum

canım geçen gün gördüm bu mesajını ama cevap yazmayı unutmuşum:))) atlamışım yani istemeden..
aynı şey bende de var canım aşılama sonrası ödem oluyormuş şişlik oluşuyormuş aşılama gününden beri karnımda bir rahatsızlık göğüslerim de öyle şişler dokunamıyorum ama karnım yavas yavaş geçmeye başladı. şişliği geçmedi de verdiği rahatsızlık geçmeye başladı sanki.. bunlar hep normal şeyler..

canım az kalmış maaşallah:))) sakın belirti arama canını da sıkma bu yüzden.. benim de beşinci günüm bugün. ben hele hiç ümitli değilim eşimde de sıkıntı var çünkü bende de..
bide sperm yıkamada değerleri az çıktı ileri hızlı falan sıfır çıktı onada çok moralim bozuldu daha aşılamaya girmeden yenik başladım zaten:))) şimdiki aklım olsa hiç takmazdım da o aşılama psikolojisiyle biraz üzüldüm tamda anneler gününde oldum aşılamamı o da biraz duygusal yaptı beni.. birde aşılamam 11de olması gerekiyordu çatlatma iğnemi akşam 11 de vurulmuştum sabah 11 de gel dediler ama spermleri tüp bebek merkezinde yıkattık oradan araştırmaya geçecektik 11e yetişsin dedik ama 11.30da verdiler elimize spermi koşa koşa araştırmaya gittik haftasonu olduğu için doğumhanede olacaktı orada da bir tane çatal vardı benden önce de bir aşılama varmış gittiğimde daha ona başlalmamışlar bile. 40 dakikada onu bekledim 11de olması gerekn aşılama 12.10 da oldu spermleri de göbeğime bantlamışlardı vücut ısısında olması gerekiyor diye..
elimde spermlerle 40 dakika bbekleyince iyice canım sıkıldı spermlerim kalitesi iyice bozuldu diye oturdum hüngür hüngür ağladım
böyle bir psikolojiyle aşılama oldum yani düşün eğer benmki tutarsa herkesin ki tutar:))))
ama buna rağmen hala umutluyum rabbimden...
o yüzden sen de hiç belirti arama çünkü aşılamada en erken belirti kan testinin pozitif çıkmasıymış ondan önceki hiçbir belirtinin geçerliliği yokmuş hepsi psikoljik:)))
rahat ol ve gününü bekle canım...

canım sorununuzu bilmiyorum ama prosedür böyle bir kaç siklus klomenle takip deneniyor olmazsa aşılamaya geçiliyor denemeye değer bence tüp bebek öncesi muhakkak denenmeli..

aderine kaç gün var cnm bnde buay klomen+çatlatma oldm sonuç bekliorum

ayn 25inde adet olacağım canım 8 gün falan var işte ben sadece klomen ve çatlatma iğnesinden sonuç alamadım sadece 1 ay kullandım gerçi bu ay drum yine klomen çatlatma iğnesi verdi ve aşılama oldu.
inş hakkımızda hayırlısı olur.
gokcen44 benim rahatsızlığım gitti ama şişlik azda olsa devam ediyor evet hormon takviyesi olduğu için normalmiş herşeye razıyım benim rahmim dar olduğu için herşeyim sancılı oluyor ama napıyım katlanıyorum.

cevabın için çokk sağol.hastaneye inferliteye mi gitmem lazım peki?nası bir yol izlemeliyim??gebelik oluştu mu canım sende?umarım çabalarımızın karşılığını alırız...

cevabın için çokk sağol.hastaneye inferliteye mi gitmem lazım peki?nası bir yol izlemeliyim??gebelik oluştu mu canım sende?umarım çabalarımızın karşılığını alırız...

evet canım kısırlık bölümü var oraya randevu alman lazım.
benim sana tavsiyem adetinin 2. veya 3. günü falan git bi hormon tahlili yaptırırsın sonra doktor gereken tedaviyi veriyor ben bekliyorum adetime 1 hafta kaldı şimdi ne desem yalan olur bütün belirtileri yaşayan biri olarak
ama çok kişiyle konuştum her gidişimde memnun olan çok çoğu artık gebe bölümüne geliyor darısı başımıza:)

ben de öyle düşündüm canım adetin 2. veye 3. günü gitmek en iyisi.hangi doktor iyi,hangisi aşılamayı daha kolay kabul ediyor.çünkü sen de bişe yok diyip yollayan çok oldu HSG çektirip öyle gidicem.inş onda da bişe çıkmaz.cem dane doçentmiş.diğeri de behiye pınar göksedef.sen kimi seçtin?

cem dane bölümü kapalı diye biliyorum ben behiye pınar göksedef yazıyor ama şuan selçuk bey var benide hep oyaladılar 5 ay devamlı test yaptırdığımı bilirim ben ilk defa bu hastanede selçuk bey 1 kere test yapıp (hsg vardı benim)klomen çatlatma iğnesi verdi olmadı tabi bu ay aşılama yapalım dedi.

ah kızlar bizde onumuzdeki ay ilk aşılamamızı deneyceğiz.bugun dogum kontrol hapına başladım; o kadar stresliyimki turkıyedede yasamıyoruz o yuzden cok fazla zamanımız ve kosusturmacamız var.inşallah iyi haberler alırız. allah hepimizin gönlüne göre versin <3

valla internetten randevu alıcaktım ordan baktım ben.tüh ya ben de doçent diye ne güzel demiştim.zaten ne zaman devlet hastanesine gitsem randevu aldığım kişi yerine ya başka doktor ya da çok afedersiniz ama bi b.ktan anlamayan asistanları oluyo ilaç yazmaktan bile korkuyolar onlarda :))) benim bütün testlerim var.hepsi özelde yapıldı.sadece HSG için adet olmayı bekliyorum haftaya çektiricem radyomarda.off artık beklemek istemiyorum.
sana yumurta takibi mi yaptı ilaçlarla.?işte sorun hamile kalmak değil sorun sağlıklı bebek bende ( Allah ım inşallah yüzümüzü güldürür.

kızlar moralim çok bozuldu ya
bugün adetimin 24. günü çatlatma iğnesi yaptıralı 12 gün oldu dra bi gideyim dedim aşılamam yaptıralıda 10 gün oldu neyse progesteron tahlili yapalım dedi yaptırdım sonuç 6.34 klomen çatlatma iğnesiyle değer bu gecen ay klomen çatlatma iğnesiyle değer 30.96 ydı beni kendi halime bırakırsa dr hiçbir ilaç iğne olmadan değer 20 lerde çıkıyor bu ne şimdi ben yumurtlamamışımki dra daha göstermedim diyelim yumurtlamadım adet olamayacakmıyım yani ama imkansız benim adetim hiç sekmezki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…