merhabe hanımlar.3kez düşük yaptım.doğal yolla hamile kalabiliyorum ama sonuç malesef hüsran aşılamaya geçmek istiyorum artık.istanbulda avrupa yakasında nereye güvenerek gidebilirim ve maliyeti nasıldır?
birde kızlar birşey soracağım 2 ay kolmen ve çatlatma iğnesi kullandım son 10 gündür falan göbek bölgemde şişkinlik var kilom aynı ama göbeğimi bi görseniz doğum yapacak gibiyim aranızda benim gibi olan varmı klomen iğne ve aşılama şişkinlik yaparmı?
birde kızlar birşey soracağım 2 ay kolmen ve çatlatma iğnesi kullandım son 10 gündür falan göbek bölgemde şişkinlik var kilom aynı ama göbeğimi bi görseniz doğum yapacak gibiyim aranızda benim gibi olan varmı klomen iğne ve aşılama şişkinlik yaparmı?
selam kızlar gelemedm uzun zamandr kocam girmemi yasakladı gelemiyorum artık( yeni aşılama yaptıran arkadaşlar inşallah güzel sonuçlar alırızz.. bende aşılamamı olalı 10 gün oldu ptesi test günüm ama hçç cesaretm yok olmadı sanki hçç bi belirti fln yok ama Rabbim daha iyi bilir inşallah tutunmuştrda bnmledir bebeğim.. sizler nasılsınz progestan verdimi size doktorunz bana verdide yan etki yapıyo oda başım dönüyo
SELAM KIZLAR bende aşılama düşünüyorum.ikinci klomen+çatlatma iğnesinin sonucunu bekliyorum. adetime 4 gün var ama bn gebelik testi yaptım.tabiki sonuç negatif.ve buyüsden aşılamayı araştırmaya başladım.sizlerin fikirlerini almak isdedim
aderine kaç gün var cnm bnde buay klomen+çatlatma oldm sonuç bekliorum
özelleri bilemicem ama ben haseki eğitim ve araştırmaya gidiyorum gönül çapa yada cerrahpaşa isterdi ama oraları tutturmak çok zor.
şuan hastaneden de doktorumdanda çok memnunum beni yıllarca drlar oyaladı ilk defa burda hemen tedaviye gecildi halen inanamıyorum aşılama yaptırdığıma bile.
herhangi bi sorun yok bendede eşimdede sadece bende tüylenme fazla ama pco değil yani adet düzenime yumurtlama düzenime falan bi etkisi yok.
önce klomen kullandım onu devlet karşılıyor zaten sonra ovitrelle iğne 70 tl devlet karşılamıyor ardından aşılama sadece eşim özel bi laboratuarda 150 tlye sperm yıkama işlemi yaptırdı tüm masraflar bu canım yani bize 220 tl ye falan gelmiş oldu.
cevabın için çokk sağol.hastaneye inferliteye mi gitmem lazım peki?nası bir yol izlemeliyim??gebelik oluştu mu canım sende?umarım çabalarımızın karşılığını alırız...
evet canım kısırlık bölümü var oraya randevu alman lazım.
benim sana tavsiyem adetinin 2. veya 3. günü falan git bi hormon tahlili yaptırırsın sonra doktor gereken tedaviyi veriyor ben bekliyorum adetime 1 hafta kaldı şimdi ne desem yalan olur bütün belirtileri yaşayan biri olarak
ama çok kişiyle konuştum her gidişimde memnun olan çok çoğu artık gebe bölümüne geliyor darısı başımıza:)
ben de öyle düşündüm canım adetin 2. veye 3. günü gitmek en iyisi.hangi doktor iyi,hangisi aşılamayı daha kolay kabul ediyor.çünkü sen de bişe yok diyip yollayan çok olduHSG çektirip öyle gidicem.inş onda da bişe çıkmaz.cem dane doçentmiş.diğeri de behiye pınar göksedef.sen kimi seçtin?
cem dane bölümü kapalı diye biliyorum ben behiye pınar göksedef yazıyor ama şuan selçuk bey var benide hep oyaladılar 5 ay devamlı test yaptırdığımı bilirim ben ilk defa bu hastanede selçuk bey 1 kere test yapıp (hsg vardı benim)klomen çatlatma iğnesi verdi olmadı tabi bu ay aşılama yapalım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?