geçmiş olsun pelin sende cuma günümü oldun aşılama
Kizlarr bugun asilama oldumm..simdi. dinleniyorummm. pembe bi kanamam olmus sizindemi oldu kanamaniz bide jel verdi
pelincim sende belirtiler varmı benim kasıklarıma ağrı giriyo ara ara birde gögüslerim şişti acıyo biraz
inşallah canım bebişlerimiz bize tutunmuştur bende bide aşırı gaz var karnım çok şiş pantalonlarıma zor giriyorum bunlar haptan dolayımı oluyo acaba
canım bir iki gün daha bekle bence ben yapmayı düşünmüyorum şimdi...yaparsamda cuma günü yaparım sabh ilk idrarınla yap ama carşambaya kadar bekle cıkmassa üzülürsün...bu arada belirtilerin cogaldımı bende hic belirti yok ya...canım ben yarın idrar testi yapayım diyorum acaba çıkarmı 11. gün yarın
Rabbim hepimizin yüzüne baksın bebişlerimizi tez vakitte kucağımıza almayı nasip etsin.
erken yapmışsın tabi canım inş cuma günü hayırlı haberleri veririz birbirimize...valla ben belirti aramıyorum ama bende de sıcak basması var bide bugun cok ayakta durunca belim agrıdı ya benim gögüslerim cok sıcak ilk defa böyle oldu bakalım sonuc ne olacak rabbim yüzümüzü güldürsün...pelincim sabah 5 te test yaptım tabi negatif çıktı biraz daha beklemeliydim daha belli olmamıştır deme bende kendimi böyle avutuyorum şuan cuma kesin belli olcak nasipse bu arada belirtilerim çoğaldı ara ara kasıklarıma ağrı giriyor çok ayakta durunca belim ağrıyor gögüslerim şişti acıyor doktora söyledim bende senden zaten bunları bekliyorum dedi normalmiş
Aşılama esnasında acı, sancı oldu mu hiç? bir de rahım fılmı cekılır gibi benzıyor mu aşamaları? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?