Aşılama ilk defa aşılama yaptıracaklar buyrun duygularımızı paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben de cok heyecanla bekleyenlerdenım hazıran ayında ılk aşılamam yapılacak.Doktorum puregon ve ovitrelle yazmış aldık.Reglin 2 veya 3.gunu gelın ,iğnelerın nasıl yapılacagını gosterecegım dedı.Icınde 6 tane ıgne ucu var.Şimdi süreç nasıl olacak? kac gun vurulacagım ben bu ıgnelerı :44:

arkadaşlar ben hiç ilaç kullanmadım doktor sadece çatlatma iğnesi vurdu böyle olunca şans dahada artıyormu yoksa ilaç kullanarak yumurtaları büyütünce dahamı şanslı olunuyo?

selam kızlar...bende hikayemi kısaca anlatayım bir düşük birde dışgebelik gecirdim...amaliyat oldum ve sol tupumu kaybettim...iki ay klomen ve catlatma ignesiyle hamiş kalmaya calıştım ama rabbim nasip etmedi...bu ayda 4 gün once ilk aşılamam yapıldı inş rabbim hayırlısıyla nasip eder hepimize...rabbim yüzümüzü güldürsün...

Kizlarr bugun asilama oldumm..simdi. dinleniyorummm. pembe bi kanamam olmus sizindemi oldu kanamaniz bide jel verdi

Kizlarr bugun asilama oldumm..simdi. dinleniyorummm. pembe bi kanamam olmus sizindemi oldu kanamaniz bide jel verdi

canım bende cuma günü aşılama oldum ama bende lekelenme olmadı doktorum olabilir sakın korkma demişti sende korkma işlemden dolayı olabiliyomuş...aşılaman hayırlı olsun...

pelincim sende belirtiler varmı benim kasıklarıma ağrı giriyo ara ara birde gögüslerim şişti acıyo biraz

inşallah canım bebişlerimiz bize tutunmuştur bende bide aşırı gaz var karnım çok şiş pantalonlarıma zor giriyorum bunlar haptan dolayımı oluyo acaba

inşallah canım bebişlerimiz bize tutunmuştur bende bide aşırı gaz var karnım çok şiş pantalonlarıma zor giriyorum bunlar haptan dolayımı oluyo acaba

bilmiyorumki canım inş bebişten dolayıdır bir hafta kaldı test yaptırmamıza rabbim yüzlerimizi gldürsün hayırlısıyla inş...

canım ben yarın idrar testi yapayım diyorum acaba çıkarmı 11. gün yarın

Rabbim hepimizin yüzüne baksın bebişlerimizi tez vakitte kucağımıza almayı nasip etsin.

canım ben yarın idrar testi yapayım diyorum acaba çıkarmı 11. gün yarın
canım bir iki gün daha bekle bence ben yapmayı düşünmüyorum şimdi...yaparsamda cuma günü yaparım sabh ilk idrarınla yap ama carşambaya kadar bekle cıkmassa üzülürsün...bu arada belirtilerin cogaldımı bende hic belirti yok ya...
Rabbim hepimizin yüzüne baksın bebişlerimizi tez vakitte kucağımıza almayı nasip etsin.

canım hic tedirgin olma aşılaman hayırlı olsun inş bebişin sıkı sıkı tutunur sana...

pelincim sabah 5 te test yaptım tabi negatif çıktı biraz daha beklemeliydim daha belli olmamıştır deme bende kendimi böyle avutuyorum şuan cuma kesin belli olcak nasipse bu arada belirtilerim çoğaldı ara ara kasıklarıma ağrı giriyor çok ayakta durunca belim ağrıyor gögüslerim şişti acıyor doktora söyledim bende senden zaten bunları bekliyorum dedi normalmiş

Aşılama esnasında acı, sancı oldu mu hiç? bir de rahım fılmı cekılır gibi benzıyor mu aşamaları? :44:

erken yapmışsın tabi canım inş cuma günü hayırlı haberleri veririz birbirimize...valla ben belirti aramıyorum ama bende de sıcak basması var bide bugun cok ayakta durunca belim agrıdı ya benim gögüslerim cok sıcak ilk defa böyle oldu bakalım sonuc ne olacak rabbim yüzümüzü güldürsün...
Aşılama esnasında acı, sancı oldu mu hiç? bir de rahım fılmı cekılır gibi benzıyor mu aşamaları? :44:

benim aşılamam cok rahat gecti normal muayene gibi...ondan sonrada bira sancım oldu o kadar hatta doktırum lekelenme olur korkma dedi ama oda olmadı cok şükür...

inşallah canım az kaldı birbirimize güzel haberleri veririz bakalım ilk önce sen verirsin herhalde çünkü ben öğleden sonra gitcem doktora anca cumartesi belli olur herhalde bakalım

mrb kızlar bende dün aşılama oldum ilk defa aşılama olanlar bılgı verebılrmı hastanede asılama olduktan sonra ne kadar yattınız yattıktan sonra kalkmadan bır işlen yapılıyormu ben tam ögle arasına geldı bıraz karışık oldu aklıma takılıyor yardım lütfen.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…