Gebeliğe Hazırlık Ilk defa aşılama yaptiranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
insallahh gerek kalmadan kendiliginden gelir bebbislerimiz
Inşallah ya bak hicbir problem yok diyorsun varsa etrafında bu işten anlayan bayan git bence. Rahimin ters olması yada düşmesi diye adlandırılan bazı durumlar var doktorun anlamadığı ve bu kadınların 5 dakika da problemi çözmesi gibi. Hiç masrafa strese gerek kalmadan hamile kalırsın:)

boyle bi kadin var aslinda annemlerin oturdugu ilcede hatta.benim kuzenimde o kadina gidip hamile kaldi gerci benim kuzenim hamile kalabiliyirdu ama surekli dusuk yapiyordu o kadina gitti ve ertesi.ay hamile.kaldi o kadindan midir yoksa tesaduf mu bilmiyirum benim oturdugum yerde de boyle bi kadin var ama gidip.gitmemekte kararsizim annemlere gittigimde gitmeyi.dusunuyorum bakalim

Birşey kaybetmezsin canim. Ben gittim daha önce gittiğim ayda hamile kaldım. Kadın eliyle yumurtalarımı gösterdi dokundurdu bana. Solda var soldan tutacak dedi. Gerçekten de soldan tutmuştu.

Birşey kaybetmezsin canim. Ben gittim daha önce gittiğim ayda hamile kaldım. Kadın eliyle yumurtalarımı gösterdi dokundurdu bana. Solda var soldan tutacak dedi. Gerçekten de soldan tutmuştu.
bende daha ince baska.bi kadina gittim bana da yumurtaliklarima dokundurdu kalp atisi gibi pit pit bisey atiyordu sag ve solda kadin cok.iyi demisti ama malesef hic hamilelik yasamadim e sen hamile kalmissin ne oldu dusuk mu oldu

bende daha ince baska.bi kadina gittim bana da yumurtaliklarima dokundurdu kalp atisi gibi pit pit bisey atiyordu sag ve solda kadin cok.iyi demisti ama malesef hic hamilelik yasamadim e sen hamile kalmissin ne oldu dusuk mu oldu
Evet canim ya 10 gün falan sevincini yaşayabildim sonra düşük oldu zaten. Ya denk mi geldi bilmiyorum ama o kadına gidince kaldım bende. Sonra bir daha gittim olmadi. Sonra rahm filmi çektirdim. Doktor kavis var ondan düşmüş olabilir dedi. Rahim ameliyatı oldum. Ameliyat sırasında rahmi iltihabın kapladığı görmüş doktor temizledim dedi ama kronik dedi. O yüzden önce enfeksiyondan kurtulmam lazım yoksa olsa da tutmayabilir dedi. Ilaç kullandım gerçi ama ne durumdayım bilmiyorum şuan. Sen adet oldun mu bu arada ben hala olmadım da :)

rahim iltihabi hamile kalmaya engel olur.diye duymustum belki de senin o yuzden olmuyo olabilir ben adet oldum bugun adetin 7. gunundeyim hatta sen kan testi yapmistin negatif cikmisti ve hala adet olmadin oyle mi peki adet gunun ne zamn di canim asilamadan sonra progesteron fitil kullandiysan o adet gecikmesi yapabiliyormus bende kan testinde negatifi gordum uzuldum sonra adetim 6 gun gelmeyince sevinmeye baslamistim ama adet oldum sonra yani ilaclar yuzunden gecikme olabiliyo

Yok fitil falan kullanmadım aslında. Aşılama günüde yumurta çatlamış dedi doktor. 16.gün bugün aşılama günüyle birlikte. Sancim var olacak gibi ama olmadım bir türlü. Beklemeye devam bakalım yarında olmazsam testi tekrarlayacam bakalım. Sen kaçıncı günü oldun aşılamanın?

Kizlar bende 11 aylik evliyim uc defa klomen tedavisi oldum rahim filmi cekicek doktor sonra eylule kadar bekleyip olmazsa aşılama yaparız dedi aşılama ucreti 1200 igneleride rapor cikaririz dedi ama rapor icin belli bi yil evli olmak gerekmiyo mu bilginiz var mi

2 yıl evli olma şartı var canim..ancak o zaman rapor çıkıyor ve raporlu dahi alsan iğneler 500 falan tutuyor.

2 yıl evli olma şartı var canim..ancak o zaman rapor çıkıyor ve raporlu dahi alsan iğneler 500 falan tutuyor.
Aa gercekten mi bu tedavi isleri ne kadar masrafli ben anlamadim ya esimin testi olsun rahim filmi muayene tahlil catlatma ignesi maddi manevi cok zorlayici

Aa gercekten mi bu tedavi isleri ne kadar masrafli ben anlamadim ya esimin testi olsun rahim filmi muayene tahlil catlatma ignesi maddi manevi cok zorlayici
Kesinlikle hepsinden geçtim o yolların. Adana başkent hastanesine gidiyorum başka özel hastanelere de gittik. Hem maddi hem manevi çok yıpratıcı malesef.

ben asilama gununu de sayarsak 19. gun adet oldum sen asilamanin kacinci gunundesin insallah sen adet olmazsin bebisin seninledir dualarim.seninle

ben asilama gununu de sayarsak 19. gun adet oldum sen asilamanin kacinci gunundesin insallah sen adet olmazsin bebisin seninledir dualarim.seninle
Çok sagol sanmıyorum kuzum ya boşuna heveslendirmeyeyim kendimi hiç. 16.gundeyim o zaman 2 3 güne olurum bende. Testi 13.gün yaptım olsa çıkardı mutlaka demi.

Çok sagol sanmıyorum kuzum ya boşuna heveslendirmeyeyim kendimi hiç. 16.gundeyim o zaman 2 3 güne olurum bende. Testi 13.gün yaptım olsa çıkardı mutlaka demi.
Seni uzmek istemem ama bende oyle.dusunuyorum.olsa.testte cikardi sen yinede herseye hazirlikli ol canim kendini adet olacagin dusuncesine hazirla adet olursan en azindan bekliyordum.zaten diyip uzulmezsin

Seni uzmek istemem ama bende oyle.dusunuyorum.olsa.testte cikardi sen yinede herseye hazirlikli ol canim kendini adet olacagin dusuncesine hazirla adet olursan en azindan bekliyordum.zaten diyip uzulmezsin
Kesinlikle diğeri mucize gibi olur benim için:)

hakkimizda hayirlisi olsun insallhh en kisa zamnda birbirimize guzel haberleri veririz
Inşallah canım hiç tedaviye bile gerek kalmaz umarım bal aldım canim mekkeden gelen bir meyve var içini rendeleyip bala karıştırıp hergün bir kasik yiyecem. Denedigimiz şeyleri paylaşalım belki iyi gelir şifanın nerden geleceğini bilemeyiz sonuçta.

oyle bi meyve oldugunu burda okumustum bilmiyorum onu ben dd mekkeden gelen fatma ana eli otu nu kullandim daha once ama yine olmadi sogan suyu sonrasinda da incir+havuc kuru nude denedim ama bnim prolaktin hormonumu yukseltti incir kuru yine ise yaramadi sen hic denedin mi bu kurleri

Yok canım prolaktin daha önce de yüksek çıkardı benim bekarkende o yüzden incire hiç bulaşmadım. Soğanı da enfeksiyon için deneyecem. Bana da bir arkadaş getirdi meyveyi yapayim bari dedim. Nerde yaşıyorsun etrafında umreye giden olursa sor getiriyorlar bazen. Bulamazsan ben komşumdan isterim kargolarım sana da

beni de dusundugun icin tesekkur ederim canim ben manisada oturuyorum cevremde umreye gidenler oluyor hatta esimin abisi ocakta gidecek yani temin edebilirim meyvenin ismi ne diye geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…