Gebeliğe Hazırlık Ilk defa aşılama yaptiranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
beni de dusundugun icin tesekkur ederim canim ben manisada oturuyorum cevremde umreye gidenler oluyor hatta esimin abisi ocakta gidecek yani temin edebilirim meyvenin ismi ne diye geciyor
Adem elmasiydi sanirim. Bebek için deyince biliyorlar. Meryem ana elini doğuma giderken kullanmışlar genelde doğuma giderken suya bırakıyormuşsun o açıldıkça doğumun kolaylasiyormus. :)

Adem elmasiydi sanirim. Bebek için deyince biliyorlar. Meryem ana elini doğuma giderken kullanmışlar genelde doğuma giderken suya bırakıyormuşsun o açıldıkça doğumun kolaylasiyormus. :)
tamam canim tesekkurler sen bi dene bakalim.bi faydasi olursa sana bende getirteyim ben o otu fatma ana eli otu diye biliyirum hem hamile kalmayi kolaylastiriyormus hemde dedigin gbi doguma giderken suya koyuluyormus o suda acildikca kadinin rahmide aciliyormus dogum kolaylasiyormus ama tabi bazi dualri var onlarida okumak gerek bana esimin abisi getirmisti umreden denedim fakat olmadi ama faydasini goren cok kisi.olmus sende bulabilirsen bi dene istersen

Var bende de yanlış yazmışım ben senin dediğin doğru fatma ana eli kaynatıp mi içtin sen ?

Var bende de yanlış yazmışım ben senin dediğin doğru fatma ana eli kaynatıp mi içtin sen ?
hayir canim yumurtlama doneminde bi aksam.yatmadan once esim ve ben.iki rekat namaz kildik namazdn.sonra otu bi.surahi.suya.koydum uzerine.esim.ve ben.bazi.dualar vardi onlari okuduk sonra hergun sabah aksam o sudan esimle birlikte 1 bardak ictik ama tadi cok kotuydu ya her ictigimde kusacak gibi oluyordum yinede dayandik ictik ama olmadi nasip degilmis

Canımsın ya. Neler neler yapıyoruz demi. Rabbim görüyordur çabalarımızı bizimde kucaklarımızı doldurur inşallah

Canımsın ya. Neler neler yapıyoruz demi. Rabbim görüyordur çabalarımızı bizimde kucaklarımızı doldurur inşallah
aminnn insallahh canim ya oyle cok istiyorum ki su 3 yildir.tek derdim bu her an aklimda hic cikaramiyorum aklimdan belki de bu engel oluyor bilemeyiz ama takiyorum yinede.

aminnn insallahh canim ya oyle cok istiyorum ki su 3 yildir.tek derdim bu her an aklimda hic cikaramiyorum aklimdan belki de bu engel oluyor bilemeyiz ama takiyorum yinede.
Stres çok önemli bu konuda ama oda elimizde değil işte bende 2 yıldır oyleym. Hicbir konuda verimli olamıyorum çünkü kafamı tamamiyle doldurmuş durumda. Çalışıyorum ama işyerinde değil gibi. Aslında yanlış yapıyoruz bununda farkındayım hayatı kaçırıyoruz. Olduktan sonra bu günler için çok uzulecez ama elde değil malesef :)

Ya benim sol kasigimda ara ara sanci oluyor hasta olcam sanıyorum akinti oldu gibi oluyor gidiyorum sadece beyaz akinti başka bişey yok. Sende de mi böyle oldu canim tekrar test yapsam mi bilemiyorum ya

Ya benim sol kasigimda ara ara sanci oluyor hasta olcam sanıyorum akinti oldu gibi oluyor gidiyorum sadece beyaz akinti başka bişey yok. Sende de mi böyle oldu canim tekrar test yapsam mi bilemiyorum ya
bende adet oncesi pek sanci olmaz canim ama akinti normal olabiliyor adet oldum.saniyosun ama bisey yok icin rahat degilse bidah test yaptir istersen canim ilk testinde beta hcg kac cikmisti senin.

1.23 falan çıkmıştı. Geç tutmuş olabilir mi acaba.??
olabilir tabi gec dollenme olursa.kanda.da gec belli olur canim cok.kiside ilk negatif gorup.sonradan degeri yukselmis insallahh seninde oyle.olur ama sen yine.de fazla umitlenme sonra.adet olursan daha cok.uzulme yarina kadar bekle bence adet olmazsan yarin tekrar yaptirirsin testi degerde bi yukselme varsa gec dollenme olabilir

Aynen bugünde bekleyeyim yarın olmazsam testi tekrarlayayım. :) umitlenmiyorum aslında çünkü kendimi hamile de hissetmiyorum. Ara ara sancılar oldu olacam sandım hep ama olmadıkça kafam karışıyor işte. Normalde 14.gün olunması gerekiyormus.

insallahh olmazsin canim yatin bi test yaptir insallahh guzel haberi ver bana

Tabiki ben dayanamayip idrar testi yaptım ve sonuç yine negatif. Ya biran önce olsam kürlere baslayacam böyle muallakta kalmakta kötü:)
aynen oyle canim bende negatif sonucu gordugumde madem hamile.degilim adet olayim da yeni dongu baslasin diyorumdum hakkinda hayirlisi olur insallahh canim napcaksin kan vericek misin bugun

aynen oyle canim bende negatif sonucu gordugumde madem hamile.degilim adet olayim da yeni dongu baslasin diyorumdum hakkinda hayirlisi olur insallahh canim napcaksin kan vericek misin bugun
Bilmiyorum Canım ya olsa idrar testinde de çıkardı herhalde. Ama adete dair hiçbişey yok. Ara ara sanci oluyor olcam sanıyorum sonra geçiyor anlamadimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…