İlk defa düğüne gittik ve beni yalnız bıraktı??

Ne istediğinizi konuşmalısınız.

Sıkılacağım bir ortamsa, ortama girmeden eşime isteğimi söylerim.
Çünkü eşim çok ince düşünceli değildir, ne yapacağı belli olmaz, ama söylediğim şeyi yapar.

Yeni evliyken aynı şeyi bende yaşamıştım. İş arkadaşının düğününe gitmiştik. Beni masada yalnız bırakıp masa masa dolaşmıştı. Hatta düğün sonuna doğru onu bulmak için gelin ve damadın etrafında dönüp durmuştum. Çok kötü bi durumdu. Eve gelince kavga çıkardım tabiki beni düşürdüğü aptalca durumdan dolayı. Hatasını anladı ve bir daha yapmadı.
Daha çok yeni evlisiniz. Maalesef erkekler artık evli olduklarını çok geç kabul ediyorlar veya anlıyorlar.
Eşini karşına al seni yalnız bırakmaması gerektiğini anlat

Yeni evliyken aynı şeyi bende yaşamıştım. İş arkadaşının düğününe gitmiştik. Beni masada yalnız bırakıp masa masa dolaşmıştı. Hatta düğün sonuna doğru onu bulmak için gelin ve damadın etrafında dönüp durmuştum. Çok kötü bi durumdu. Eve gelince kavga çıkardım tabiki beni düşürdüğü aptalca durumdan dolayı. Hatasını anladı ve bir daha yapmadı.
Daha çok yeni evlisiniz. Maalesef erkekler artık evli olduklarını çok geç kabul ediyorlar veya anlıyorlar.
Eşini karşına al seni yalnız bırakmaması gerektiğini anlat

Sizi masada bırakıp nereye gitti? Ben daha hiçbir düğünde babamın annemin yanından kalkıp başka yere gittiğini görmedim. Garip geldi.

10 yıllık evli olunca sizi bırakması normal mi olacak yani ? 10 yılı gözünüzde çok büyütmüşsünüz.. Bu durumun yılla ayla alakası yok,tamamen eşinizle alakalı..
Adam düğünde akrabalarıyla sohbet etmek istemiş gayet normal,sizi neden götürmedi kısmınıda siz irdeleyin biz bilemeyiz..
Hiç yerimde oturmam düğünlerde.. Ayda yılda bir akraba görüyorum zaten masa masa gezer hepsiyle takılırım.

Bayanların yanında değildi çünkü, amcalarının arkadaşlarının yanına gittiği için erkek olan ortama götürmedi..

Ne var bunda¿
Abartin biraz daha dertsiz basiniza dert alin¿¿¿

Canım eşinin hangi dilden anladığını en iyi sen bilirsin ona anlayacağı dilden durumu izah etmen mesela bazen erkeler esinin küsmesine dayanamaz ve eşinin dediğini yapar bi adam vardir sert tepkiden anlar kızınca ona dediğini yaptirirsin vs. İlk önce hangi stile yakin olduğunu çöz ve konuş .. konuya gelince esiniz belki tek başınıza bi düğüne gitseydiniz ve sizi orda tanımadığı bi ortamda yanlız bıraksaydı belki kotu bisey olabilirdi ama burda tanıdık bir düğün ve masanızda bir suru kadın varmış haliyle erkek arkadaşlarının yanina gidebilir benim eşimde öyledir mesela yabancı bi düğüne gittiğimizde dibimden ayrılmaz ama akraba düğününde nasilsa herkesi tanıyorum diye beni kadınlarla bırakıp gidebilir çok sıkıntı yapma kendine en güzel gunlerinizi kavgayla gecirmeyin ben elimde olmayan sebeplerden dolayı kavgayla geçirmiş bi insanım diyorum en güzel günlerim mahvoldu..

Eşinizin ailesiyle samimi olmak için fırsat doğmuş işte. Kv. Ve kp. ilgilenmediler mi sizinle?
Ben de balanyından döner dönmez başka bir şehre eşim olmadan görümcem ve kayınvalidemle eşimin teyzesinin kızının düğününe gitmiştim. 2günde kalmıştık. Ama sıkılmadım hiç. Ailesiyle daha samimi oldum. Bence takılmayın. Düğün dernek ortamlarında olur öyle.

Bayanların yanında değildi çünkü, amcalarının arkadaşlarının yanına gittiği için erkek olan ortama götürmedi..
Ozaman düğünede gitmeyin ordada erkek var.. Çok saçma bana göre düşünce yapınız. Amcası yani yabancı mı ? Yada arkadaş.. Zaten götürse siz sıkılırdınız,ben oturucam canım der geçerdiniz yerinize. Dedim ya eşinle alakalı durum.
Not: tabirinizle erkek olan ortamda insanı yemiyorlar. Rahat olun,korkmayın.

Kv masadaydı, kp de yoktu farklı bir masada oturuyordu.. Bulunduğumuz masada ben kv ve 2 kadın daha vardık.. Genelde erkekler toplu bir şekilde farklı bir yerde oturuyordu salonda fakat eşlerinin yanında oturan erkekler de vardı.. Benim de dert ettiğim neden benim kocam onlar gibi oturmadı..

Aile yapıları biraz farklı.. Mesela amcalarının el öptürme huyu yok ama yine de elini öpmeye çalışmanı istiyorlar.. Biraz soğuk mesafeli insanlar.. Ben de onlarla aynı ortamda bulunmak saatlerce oturmak istemem mesela, benimle yaşıt kızları var halbuki ama hani böyle acayip davranan insanlar olur ya onlardan.. Eşimin oturduğu ortam tamamen erkek masası olduğu için götürmez demiştim..

Benim eşim de bazen bi dans sonrası çıkar dışarı arkadaşlarıyla takılır, fazla takmamak lazım bence

Normal değil tabi ki. Ne öyle haremlik selamlık gibi.
Çift olarak geldiyseniz birlikte olmak gerekir. Tanıdık birini görünce gider sohbetini yapar gelir ama bu şekil olmaz.

Eğer onların kocası şöyle benim niye değil diye düşünürseniz asla mutlu olamazsınız. Evlenmiş olabilirsiniz ama ikinizinde farklı karakterleri var. Mümkün olduğunca birbirinizi olduğu gibi kabullenmeye çalışın. Akrabalarını bir arada görmüş bırakın onlarla ilgilensin zaten evde yine sizinle. Bir gündrn bir şey olmaz. Tatlı canınızı sıktığınıza değmez böyle şeyler için.

Normal değil tabi ki. Ne öyle haremlik selamlık gibi.
Çift olarak geldiyseniz birlikte olmak gerekir. Tanıdık birini görünce gider sohbetini yapar gelir ama bu şekil olmaz.

Evet.. Bende buna takıldım ve üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…