- Konu Sahibi sensizlink
-
Yeni evliyken aynı şeyi bende yaşamıştım. İş arkadaşının düğününe gitmiştik. Beni masada yalnız bırakıp masa masa dolaşmıştı. Hatta düğün sonuna doğru onu bulmak için gelin ve damadın etrafında dönüp durmuştum. Çok kötü bi durumdu. Eve gelince kavga çıkardım tabiki beni düşürdüğü aptalca durumdan dolayı. Hatasını anladı ve bir daha yapmadı.Merhaba kızlar,
2 aylık evliyim ve eşinle ilk defa dün bir düğüne gittik anne babasıyla birlikte..
Gelin ve damada dans ile eşlik ettik ve 15 dk oturdu eşim yanımda sonra ben gidiyorum diye bir gitti.. 1 saat felan sonra dans ederken resim çekinmiştik onu getirdi verdi, sonra tekrar gitti takı merasimine kadar hiç yanıma uğramadı.. Çok canım sıkıldı, beni annesinin yanına bırakıp gitti.. Sevgililikte nişanlılıkta dibimden ayrılmazdı, evliliğin getirdiği rahatlık bu kadar mı çabuk gelir...
Sonrasında bana eve dönerken sıkıldın mı ? Diye sordu sıkıldım tabi dedim.. Sen gezdin beni annenin yanına bıraktın, neyse geldiğim ilk ve son düğün olur dedim.. Bayağı tepki gösterdi bu lafıma.. Yanımda otur deseydin felan dedi, kimseye zorla birşey yaptırmak istemem dedim.. daha yeni evliyiz ve 10 yıllık evli gibi umursamaz davranması benim zoruma gitti, ona göre birşey yok amcalarıyla arkadaşlarıyla oturmuşmuş..
Bu durum normal mi kızlar? Ne yapayım Nasıl davranayım ? Gerçekten çok üzüldüm..
Yeni evliyken aynı şeyi bende yaşamıştım. İş arkadaşının düğününe gitmiştik. Beni masada yalnız bırakıp masa masa dolaşmıştı. Hatta düğün sonuna doğru onu bulmak için gelin ve damadın etrafında dönüp durmuştum. Çok kötü bi durumdu. Eve gelince kavga çıkardım tabiki beni düşürdüğü aptalca durumdan dolayı. Hatasını anladı ve bir daha yapmadı.Merhaba kızlar,
2 aylık evliyim ve eşinle ilk defa dün bir düğüne gittik anne babasıyla birlikte..
Gelin ve damada dans ile eşlik ettik ve 15 dk oturdu eşim yanımda sonra ben gidiyorum diye bir gitti.. 1 saat felan sonra dans ederken resim çekinmiştik onu getirdi verdi, sonra tekrar gitti takı merasimine kadar hiç yanıma uğramadı.. Çok canım sıkıldı, beni annesinin yanına bırakıp gitti.. Sevgililikte nişanlılıkta dibimden ayrılmazdı, evliliğin getirdiği rahatlık bu kadar mı çabuk gelir...
Sonrasında bana eve dönerken sıkıldın mı ? Diye sordu sıkıldım tabi dedim.. Sen gezdin beni annenin yanına bıraktın, neyse geldiğim ilk ve son düğün olur dedim.. Bayağı tepki gösterdi bu lafıma.. Yanımda otur deseydin felan dedi, kimseye zorla birşey yaptırmak istemem dedim.. daha yeni evliyiz ve 10 yıllık evli gibi umursamaz davranması benim zoruma gitti, ona göre birşey yok amcalarıyla arkadaşlarıyla oturmuşmuş..
Bu durum normal mi kızlar? Ne yapayım Nasıl davranayım ? Gerçekten çok üzüldüm..
Sizi masada bırakıp nereye gitti? Ben daha hiçbir düğünde babamın annemin yanından kalkıp başka yere gittiğini görmedim. Garip geldi.
10 yıllık evli olunca sizi bırakması normal mi olacak yani ? 10 yılı gözünüzde çok büyütmüşsünüz.. Bu durumun yılla ayla alakası yok,tamamen eşinizle alakalı..
Adam düğünde akrabalarıyla sohbet etmek istemiş gayet normal,sizi neden götürmedi kısmınıda siz irdeleyin biz bilemeyiz..
Hiç yerimde oturmam düğünlerde.. Ayda yılda bir akraba görüyorum zaten masa masa gezer hepsiyle takılırım.
5 dk 10dk sohbet edecek elbette ama saatlerce yalnız bırakması çok saçma. Birlikte gidilen yerde ayrı takılmayı sevmiyorum ben. Bana göre değil.Amcalarının yanına arkadaşlarının yanına gitti..
Benim de üzüldüğüm nokta bu işte5 dk 10dk sohbet edecek elbette ama saatlerce yalnız bırakması çok saçma. Birlikte gidilen yerde ayrı takılmayı sevmiyorum ben. Bana göre değil.
Ne var bunda¿Merhaba kızlar,
Ozaman düğünede gitmeyin ordada erkek var.. Çok saçma bana göre düşünce yapınız. Amcası yani yabancı mı ? Yada arkadaş.. Zaten götürse siz sıkılırdınız,ben oturucam canım der geçerdiniz yerinize. Dedim ya eşinle alakalı durum.Bayanların yanında değildi çünkü, amcalarının arkadaşlarının yanına gittiği için erkek olan ortama götürmedi..
Eşinizin ailesiyle samimi olmak için fırsat doğmuş işte. Kv. Ve kp. ilgilenmediler mi sizinle?
Ben de balanyından döner dönmez başka bir şehre eşim olmadan görümcem ve kayınvalidemle eşimin teyzesinin kızının düğününe gitmiştim. 2günde kalmıştık. Ama sıkılmadım hiç. Ailesiyle daha samimi oldum. Bence takılmayın. Düğün dernek ortamlarında olur öyle.
Ozaman düğünede gitmeyin ordada erkek var.. Çok saçma bana göre düşünce yapınız. Amcası yani yabancı mı ? Yada arkadaş.. Zaten götürse siz sıkılırdınız,ben oturucam canım der geçerdiniz yerinize. Dedim ya eşinle alakalı durum.
Not: tabirinizle erkek olan ortamda insanı yemiyorlar. Rahat olun,korkmayın.
Eğer onların kocası şöyle benim niye değil diye düşünürseniz asla mutlu olamazsınız. Evlenmiş olabilirsiniz ama ikinizinde farklı karakterleri var. Mümkün olduğunca birbirinizi olduğu gibi kabullenmeye çalışın. Akrabalarını bir arada görmüş bırakın onlarla ilgilensin zaten evde yine sizinle. Bir gündrn bir şey olmaz. Tatlı canınızı sıktığınıza değmez böyle şeyler için.Kv masadaydı, kp de yoktu farklı bir masada oturuyordu.. Bulunduğumuz masada ben kv ve 2 kadın daha vardık.. Genelde erkekler toplu bir şekilde farklı bir yerde oturuyordu salonda fakat eşlerinin yanında oturan erkekler de vardı.. Benim de dert ettiğim neden benim kocam onlar gibi oturmadı..
Normal değil tabi ki. Ne öyle haremlik selamlık gibi.
Çift olarak geldiyseniz birlikte olmak gerekir. Tanıdık birini görünce gider sohbetini yapar gelir ama bu şekil olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?