- 12 Mayıs 2016
- 1.698
- 2.966
- 63
- Konu Sahibi sensizlink
-
Canım cicim ayları çabuk bitti, çok monotonlaşmış gibi anlamında demiştim..
Notmal degil. Ya seni orda kacirsalar ne olacakti?
Sizin konunuz tamamen kişilik meselesi.Merhaba kızlar,
2 aylık evliyim ve eşinle ilk defa dün bir düğüne gittik anne babasıyla birlikte..
Gelin ve damada dans ile eşlik ettik ve 15 dk oturdu eşim yanımda sonra ben gidiyorum diye bir gitti.. 1 saat felan sonra dans ederken resim çekinmiştik onu getirdi verdi, sonra tekrar gitti takı merasimine kadar hiç yanıma uğramadı.. Çok canım sıkıldı, beni annesinin yanına bırakıp gitti.. Sevgililikte nişanlılıkta dibimden ayrılmazdı, evliliğin getirdiği rahatlık bu kadar mı çabuk gelir...
Sonrasında bana eve dönerken sıkıldın mı ? Diye sordu sıkıldım tabi dedim.. Sen gezdin beni annenin yanına bıraktın, neyse geldiğim ilk ve son düğün olur dedim.. Bayağı tepki gösterdi bu lafıma.. Yanımda otur deseydin felan dedi, kimseye zorla birşey yaptırmak istemem dedim.. daha yeni evliyiz ve 10 yıllık evli gibi umursamaz davranması benim zoruma gitti, ona göre birşey yok amcalarıyla arkadaşlarıyla oturmuşmuş..
Bu durum normal mi kızlar? Ne yapayım Nasıl davranayım ? Gerçekten çok üzüldüm..
Konu sahibesi bir yönden haklısınız, evlenmeden önce düğün derneğe gidip dizinizin dibinden ayrılmayan adam, bu düğünde sizi o kadar çok yalnız bırakmamalıydı, en azından hayatım ben biraz bizimkilerle oturacağım deseydi durum farklı olabilirdi ama öte yandan düğünde yanınızda durmadı diye aşırı tepki vermenize gerek yok, kayınvalidenizin masasında oturmaya devam etmenize lüzum yoktu, hiç mi tanıdık yoktu onların masasına gidip sohbet etseydiniz biraz.
Eşim düğünlerden hoşlanmaz bekarlıktan beri huyu böyle, biz baştan yaptık anlaşmayı, çok sıkıldığından gelmez ama bana gitme demez, ben gider masa masa gezer bir güzel oynar kurtlarımı döker geri gelirim, sizde baştan yapın anlaşmanızı, tavır takınmak yerine konuşarak çözmelisiniz böyle meseleleri.
Kırgınlığınızı konuşarak anlatmaya çalışın, kısas yapmak veya susup sonrasında patlamak ağzınızdan istemediğiniz sözler çıkmasına dolayısıyla eşinizinde size aynı tavırla sözler sarf etmesine neden olur ki daha çok üzülürsünüz.Maalesef aynı memleketli değiliz ve onların tarafın düğünüydü, yani bizim köylü bizim aileden hiçbir kimse yoktu.. Başından beri böyle bilsem tanısam bu kadar üzülmezdim belki, hani bir söz varya gönül umduğu yere küser diye o hesap
Aynen öyle.. Ona göre gayet normal herşey anormal bişey yok.. Mesela annem ve babam 25 senedir evliler ben kendimi bildim bileli babam gider 5 dk sigara içer gelir annemin yanına oturur, bizde durum böyle olunca çok garipsedim.. Dediğiniz gibi mesela babası da oturmadı masada, amcaları da eşleriyle otırmuyordu, salonun girişinde bir masa yapmışlar orda oturuyorlardı.. Ama bana çok tuhaf geldi dediğiniz gibi bizde de aile şeklinde oturulur düğünde ..Bazi ailelerde dugunde erkekler cikiyor bayanlar masada oturuyor ben de bunu esimin ailesinde gordum.mesela benim ailemde dugunde herkes esiyle oturur masalarda bayanlar degil aileler olur.belki esinin ailesinde de genelde boyle alisilmissa o da dusunemeyip cikip diger erkeklerle oturmustur.siz yeni evlisiniz tabi bozulmussundur boyle olunca.daha annesine bile alisamamissindir.esine tepkini gosterdigin iyi olmus o bilmiyorsa sen ogret beraber oturmanuz gerektigini ama o da dusunemedigi birsey olunca sasirmistir tepkine
Evlendikten sonra blki şeyler değişiyor buda onlardan biri ama bu konuyu bence fazla uzatmayın eğer buna takılırsanizaha büyük sorunlarda hiç basedemezsiniz evlilik oki kişinin bir olması demek buda zamanla oluyor birbirinizi aynı evin içinde daha iyi tanıyacaksiniz siz neye kızıyorsunuz o neye kızıyor yada tam tersi seviyor böyle öğreneceksiniz sevgili yada nişanlılik çok farklıGerçekten evlilik çok farklı derlerdi de ne demek istediklerini anlamazdım, şuan çok iyi anlıyorum.. Mesela nişanlılık döneminde bize geldiğinde ben mutfak topluyorsam yardım ederdi, çay servisi yapıyorsam o da birşey götürürdü, sofra kuruyorsam yardım ederdi..
Böyle olan insan evlenince beni 1.5-2 saat bırakıp Nasıl gidebiliyor ..
Evet ilk aklima bu geldi zaten.sen ogreteceksin artik bu tarz seyleri o yuzden kabullenme.ama bunun icin de tartisma yavas yavas alistirAynen öyle.. Ona göre gayet normal herşey anormal bişey yok.. Mesela annem ve babam 25 senedir evliler ben kendimi bildim bileli babam gider 5 dk sigara içer gelir annemin yanına oturur, bizde durum böyle olunca çok garipsedim.. Dediğiniz gibi mesela babası da oturmadı masada, amcaları da eşleriyle otırmuyordu, salonun girişinde bir masa yapmışlar orda oturuyorlardı.. Ama bana çok tuhaf geldi dediğiniz gibi bizde de aile şeklinde oturulur düğünde ..
birdaha düğüne gitme en sağlam tepki bu benceMerhaba kızlar,
2 aylık evliyim ve eşinle ilk defa dün bir düğüne gittik anne babasıyla birlikte..
Gelin ve damada dans ile eşlik ettik ve 15 dk oturdu eşim yanımda sonra ben gidiyorum diye bir gitti.. 1 saat felan sonra dans ederken resim çekinmiştik onu getirdi verdi, sonra tekrar gitti takı merasimine kadar hiç yanıma uğramadı.. Çok canım sıkıldı, beni annesinin yanına bırakıp gitti.. Sevgililikte nişanlılıkta dibimden ayrılmazdı, evliliğin getirdiği rahatlık bu kadar mı çabuk gelir...
Sonrasında bana eve dönerken sıkıldın mı ? Diye sordu sıkıldım tabi dedim.. Sen gezdin beni annenin yanına bıraktın, neyse geldiğim ilk ve son düğün olur dedim.. Bayağı tepki gösterdi bu lafıma.. Yanımda otur deseydin felan dedi, kimseye zorla birşey yaptırmak istemem dedim.. daha yeni evliyiz ve 10 yıllık evli gibi umursamaz davranması benim zoruma gitti, ona göre birşey yok amcalarıyla arkadaşlarıyla oturmuşmuş..
Bu durum normal mi kızlar? Ne yapayım Nasıl davranayım ? Gerçekten çok üzüldüm..
birdaha düğüne gitme en sağlam tepki bu bence
ben olsam böyle yapardımne gereği var şimdi böyle bir tepkiye. Bu tip şeyler evliliği daha çok çıkmaza sokar. Konuşup, anlaşılacak şeyler bunlar.
Siz de tepkilerinizi böyle kindar vermeyin. Adamlar da biriyle birlikte yaşamayı sizinle öğreniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?