ilk defa ka yanda biriyle kmaya baladnz?

17 Yaşındaydım,tatildeyken aşık olmuştum 2 hafta yaz aşkı yaşamıştık ilk ya bi de dilimden düşmezdi,şu an tarihin tozlu sayfalarındadır kendileri:)))

ilk asik oldugumda 16 yasindaydim ve bi kac ay ciktik.......
ilk ask cok degisik duygu bence...insan hem gencligin verdigi o nayiflikle hemde ilk askin heyecaniyla ne hos duygular yasiyor....sonraki asklar baska asklar bence ayni his degil.....ama sonraki asklarda güzel tabi ki....

16 yasındaydım 7 ay cıktık ayrılınca birdaha kimseyi sevmicem demiştim ağladım zırladım 2 sene onu düşündüm durdum arada biriyle cıktım sırf unutim die sevmeden 3 ay sürdü defoldu gitti.. :D şimdi 18 yasındayım bu 2 sene içinde diğer kişiyi unuttum cocuklukmus diorum ve şimdi baska bir ilişkim var 8 aylık inş.. hep devam ederrrr amin. :)

ilk 11 yaşındaydım çıktığım olduğunda oda bi yıl peşimde koştu koştu pes etmedi sonunda arkadaşımın kandırmaları iknaları çocuğun çocuk aklıylka jesstlariyle başladı yani bi yıl sonra ayrıldım:1:

cıkma değil de ilk aşk miladımdır ... ben 17diydim,o 21 di olmaz olsundu eksik kalsındı :) 1.5 yıl sürdü. öl dese ölürdüm :) öl bile demedi :) ayrıldıktan sonra 2 sene içim cayır cayır yandı,şimdi zaman gecti gülüyorum ama gözüm de dolmuyo deil hani :) hatta zayıf olmama ragmen 8 kilo vermiştim 1 haftada :) düşünüyorum da cok sıkıcı bi ilişkiydi ama aşıktım işte :gitme:

ilk 7 yaşımda aşık oldum , anıl ile 1. sınıfın ilk gününden 5. sınıfın son gününe kadar çıktık kaydirigubbakcemile3 15 yıllık arkadaşım kaydirigubbakcemile3

son 20 yaşımda aşık oldum , 1 yıldır nişanlıyız :asigim:

on dört yaşının dikenine katlanmış
göz ucuma karıncalar toplanmış
kurşun gelmiş kaşlarımın üstüne
alın yazım oku gibi saplanmış

uyu memik oğlan uyu
öte geçelerde büyü
uyu memik oğlan uyu
öte geçelerde büyü

14 yaş ve ilk aşk
o uyudukça aşkım büyümekte...

Back