ilk defa ka yanda biriyle kmaya baladnz?

Ehehe :) ılk 1.sınıfa giderken sınıf arkadaşıma aşık olmuştum. :)
ılk çıktığım kişiyle birlikteyken 16 yaşındaydım.

ben 13 yaşında biriyle çıktım.1 haftamı ne sürdü...ayrılıvermişiz.daha sonra 14ümde biriyle çıkmaya başladım.peşimde çok dolandı.çok yalvardı.hiç hoşuma gitmemişti ama teklifini kabul ettim daha sonra..başıma bela açıldı sayesinde..ÇOK PıŞMANIM MEVLÜT SENı KABUL ETTıĞıM ıÇıN:mymeka:

Son düzenleyen: Moderatör:
ilkokul 5te aşık olmuştum kaydirigubbakcemile3
20 yaşımda da çıkmıştım kaydirigubbakcemile2

17 yaşımda. Yani bu yıl. Yaşıtlarıma göre çok geçmiş gibi algılanabilir ama bence olabileceği/olması gereken zamanda. :)

ılk kez kendimden başka birine, kendime olduğu kadar aşık olduğumu hissettim. :utangac:

Kendin kadar sevmek, kendimizi kabullendiğimiz gibi karşımızdakini de kabullenmektir diye düşünüyorum. Bu nedenle de sevdiğimi kendim kadar sevmek hoşuma gidiyor. (Yanlış,doğru,bu kendi felsefem, çürütülebilirkaydirigubbakcemile3)

ilk defa 15 yasimda asik oldum ve cikmaya basladim. Ayni kisiyi hala seviyorum eskisindende cok ve hala birlikteyiz.
Insallah bir ömür sürer... :asigim:

Adına cıkmak denirse 11-12 yaşlarında.Ama ilk aşkımla 15 yasındayken karsılaştım 18 yasıma kadar o vardı :içelim:

ilk aşkımı kreşte 4 yaşımdayken yaşamıştım ne kadar saf ve güzeldi hala görüşüyoruz zaten ondan sonra liseden mezun olduğum yıl bir ilişkim oldu ve altı ay sürdü bir sonraki aşkımla da evlendim.

BenDe 16 yaşında sınıf arkadaşıma aşık oLmuştum ama o beni reddetmişti

SonRa 17 ye yeni qirdiğim zaman biriyLe çıktm 10 qüN sonRa ayRıLdkk şimDi 18 e giRcem ve sevqiLim yoK :içelim:

ilk defa birine hoşlantı gibi birşey hissetmem daha okula başlayacağımın yazında olmuştu sonra okul başladı sınıf başkanından hoşlanıyordum o da benden sözde biz sevgili olmuştuk delikafadulden 2. sınıfa geçiceğimin yazı da sınıf öğretmenimle ailem çok yakınlardı öğretmenimin oğluyla 2 yıl sevgili diye geçinmişiz hatta 2mizin de ailesi biliyordu küçükken çok çapkınmışım ben yaa :icecream:

4 yaşında anaokuluna giderken olmuştu ama biz çıkmadık hemen nişanlandık yüzüklerimiz bile vardı nerden bulduysak :))

hoşlandığım kişiler olmuştu ama ilk erkek arkadaşım diyebileceğim kişiye 23 yaşında aşık oldum 4 sene kıvrandık ikimizde birbirimiz için imkansızdık. Sonra herşeyi göze aldık 27 yaşında çıkmaya başladık. 1 sene çıktık. Sonra birbirimize imkansız olma nedenlerimiz aramıza girdi. Benim kadar cesur değilmiş bitirdi.

Ben lise hazırlıkta aşık oldum ah ah ne günlerde 3 sene karşılıksız sevdim ilk kez de lise sonda çıktım 3 sene sürdü bitti şimdi yeni biri girdi hayatıma :)

Bir çocuk sevdim uzaklarda
Sanıyordum ki onun özlemi de buydu
O ise bir bakışta beni örtülerimden
Yalnızca ve yalnızca duygularıyla soydu

Ben böyle yürek görmedim böyle sevgi
Şimdi çocuk büyümekte günbegün
Bütün hüzünleri okşadı birer birer
Gizli bir ümide sarılarak biraz küskün:delphin:

İlkokulu bitirdiğim yazdı o çocuk yanıma gelip "saklanbaç oynayalım mı?" diye sorduğunda..Çıkma teklifi diye bişiy olmadı. Ancak o masum soruya benim "olur" cevabımın ardından üniversiteden mezun olup askere gideceği güne dek ellerimizin ve gözlerimizin ayrı kaldığı tek an uyumak için evlerimize gitmemiz oldu.:asigim:
O kadar büyük bir sevda yaşadık ki ayrılığımız nefesimizi kesti. :1closedeyes:

Ayrıldınız mıııı :tomato: çok üzüldüm ya çok güzel anlatmışsın mutlu son beklemiştim ama.... Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun o zaman ne denir ki başka...

Benim de ilkim 15 yaşımdaydı ve hala ooooo :)

Back
X