İlk Defa Tüp Bebek Deneyecek Büyülü Bahçe Adaylarının Umut, Heyecan Dolu Deneyimleri

canımmm
iyi niyetli amazonum :)
teşekkür ederiz çok çok

offfffffffffffffff
benim regle 10 gün kaldı ben heyecan&panik içerisindeyim
tannselim iğnelere başladı hormonlardan ötürü duygu patlamaları yaşıyor
durum bu yani :)

Benimki de var ya ertelene ertelene bi hal oldu. Ocakta yapacaktık yok Şubata kalsın dedi doktor e Şubat başında da benim eğitimim varmış Ankaraya gideceksin dediler kaldı Şubat ortasına bakalım daha ne kadar bekliycem..

kızlar tedavimde 7 günüm ilsçlsrımın dozu gittikçe düştü yumurtalar iyi durumda rahim kalınlığıda iyi görünüyo yarın usg var yine ardından e3 bakarlar herhakde her geçen gün daha heyecan verici bu arada işyerim dede bir dakika durmuyorum çok yoğun geçiyo bu ara zaman ve çok mutluyum inşallah sonuda mutlu gelir arkadaşlar kendinize iyi bakın şimdilik benden bu kadar

günaydın kızlar
ahyılı cumalr
rabbim dualrmımzı kabul etsin

canım kendini mutlu hissetmen çok güzel, eminim sana olumlu şekilde yansır..Hadi bakalım yumurtaların toplanmasına az kaldı, yavaş yavaş tedavinin sonuna geliyorsun...

evet tedavimin sonu gözüküyor artık bugün ilacı kestik sadece çatlatmama iğnesi vurucam

evet tedavimin sonu gözüküyor artık bugün ilacı kestik sadece çatlatmama iğnesi vurucam
hayılı olsun canım
bebişli olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar bugün adetimin 2. günü eurofertilde dilek hanımla randevum vardı.acayip moral topladım.muayenede olgunlaşmaya hazır 10 civarı yumurtam olduğunu ,çikolata kisti ameliyatı olan biri için yumurtalıklarımın gayet iyi olduğunu söyledi.1 ay doğum kontrol hapı kullanıp hemen başlayalım dedi.kan testlerim yapıldı.herşey çok ii çıktı.çok şükür,çok mutlu oldum.bebişlerimiz bizi bekliyor.inşaallah en kısa zamanda kavuşacağız onlara

herşeyin yolunda gitmesine çok çok sevindim gülüm
Allah emek ve umutlarını boşa çıkarmasın inşallah

kızlar iyisinizidr umarım, sabah tüp bebek merkezime gittim bugün 9. günüm ilacı tamamn kestik sadece çatlamasın diye iğnemei yapıcam akşam, bu arada çok miktarda yumurtam oluştu ve artık çatlama zamanları yaklaştı büyük bir olasılıkla yarın e2 ye bakıldıktan sonra çatlatma iğnesi gözüküyor.doktorum sıkı sıkı tembihledi karnına dikkat et bir yere çarpma dar giyinme ve bol bol su içmeye başla dedi bakalım kızlar heyecan verici herşey çok güzel gidiyo, karnım çok şiş ama çok mutluyum umarım sonuda güzel olur, kendinze iyi bakın olumlu düşünün karamsar olmayın güzel sonuçlar alıcaz hepimiz hoşcakalın...

sana kısa protokol mu uygulandı?adetin 2.günü mü başladın?2.günden itibaran embriyo yerleştimeye kadar geçen süre ne kadar olacak?ne çok soru sordum allah yardımcın olsun .inşaah bebeişini sağlıkla alırsın kucağına.

arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza hemde katılmakta biraz geç kalarak benimde ilk denemem (inşallah sonuncu olur) transferim yapıldı ve bugün 6. günümdeyim günlerdir evden dışarı çıkmıyorum yatmaktan sıkılıp nette dolaştığımda farkettim yalnız olmadığımı hepimize bol şanslar inşalah 6 gün sonra mutlu haberlerimide paylaşırım.

evet kısa protokol ve adetin 2. günü başladım bugün dediğim gibi tedavinin 9. günü sanırım 11. günde yerleştirecekler bu hastadan hastaya değişiyo tamamen doktorların yumurtaların yeterli olgunluğa geldiğine inandıkları zaman çatlatıyorlar iyi dileklerin için eşekkür edeim, sende umarım en kısa sürede bebğini alırsın kucağına...

evet paylaş güzel sonucunu inşallah

çok sağol canım,baya aydınlattın beni.bakalım bende durum ne olacak.ama sonunda iinşaallah ikizlerim olacak

inşş bebişn sımsıkı tututnur sana
bu ara başlıkta sessizlik hakim.nerelerdesiniz...

hafta sonu ya ondan galiba sesizlik :44::44::44::44::44::44::44::44:

kızlar hala çatlatma iğnesini vurmadım, e2 5514 çıktı bugün bir gün daha ertelendi çok fazla olgunlaşmış yumuta var bakalım ne olacak

arkadaşlar mrb bende yeni katıldım aranıza perşembe günü umut tıptan öngörüşme randevusu aldım ve gidicem.Daha önce gidenler neler yaşadı öngörüşmede neler yapıldı söyleyebilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…