cnm sorması ayıp kaça mal olacak tedavi senin ?
kızlar ben başladım bie bu yola, iğneleri vuruluyorum her sabah bakalım ne olacak. yarın tekrar gideceğim, birkaç iğne daha eklenecekmiş. hiiiiiiç de acımıyo ki ben iğne görünce bayılan insanım kendi kendime vuruyorum iğneciklerimi. hiç korkmayın :)))) ben de sani yolu bitirmişim gibi konuşuyorum ama :))) umutluyum hem de çok siz de öyle olun, kimseye de söylemeyin bence ben birtek ablama söyledim bin pişman oldum onu içme, bunu yeme daha çok bunaltıyorlar sizi. şunu da unutmayın binlerce kişi bu sorunu yaşıypr ve bebişini kucağına alıyor, bol bol dua edin ve yürekten isteyin. mevlam açılan ellerimizi ve kucaklarımızı boş bırakmayacaktır...
ya craftcim tüp bebekle ilgili olumlu şeyler duyacağımız birileri gelirmi dersin?:)
merhaba bende 2.5 yıllık evliyim.aralık ayında tedaviye başladık.3 ocakta toplama işlemi yapıldı 7sinde trasfer.yrn test günüm ama ben dayanamayıp pazar günü idrar testi yaptım ve pozitif çıktıinşallah yrn kandada aynı sonucu alırım.ilk denemem.bu zor zmları stressiz atlatmak çok önemli ve tabiki enönemlisi trasferden sonra çok pipirikli olmamak.rahat olununca bebişler daha iyi tutunuyorlar.Allahım inşallah hepinize gönlünüzdekini verir.moral moral moral.
ilk güzel haberi senden aldık... arkadaşım gözünaydın :112:
merhaba kızlar bu akşam çatlatma iğnemi olucam ve çarşamba sabahı yumurtalarım toplanacak...sreç başarıyla devam ediyor devamıda güzel gelir inşallah
merhaba bende 2.5 yıllık evliyim.aralık ayında tedaviye başladık.3 ocakta toplama işlemi yapıldı 7sinde trasfer.yrn test günüm ama ben dayanamayıp pazar günü idrar testi yaptım ve pozitif çıktıinşallah yrn kandada aynı sonucu alırım.ilk denemem.bu zor zmları stressiz atlatmak çok önemli ve tabiki enönemlisi trasferden sonra çok pipirikli olmamak.rahat olununca bebişler daha iyi tutunuyorlar.Allahım inşallah hepinize gönlünüzdekini verir.moral moral moral.
hayırlı olsun pınartur, sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim:)
benim de ilk denemem, yumurtalarım toplandı,perşembe transfer var. biz de sorun eşimin ileri hareketlilik düşüktü, sizin zorun neydi?
senin yazdıklarını okuyunca çok heyecanlandım:)
aslında bizde öyle belirgin bir sorun yok yumurta rezervim normale göre daha çabuk azalıyordu hormonlarım sınırda geziyordu hocamda yaşın çok uygun yumurtalar çok iyi kalitede sonra şansın azalır yaştan dolayı bence yapalım dedi.bende çok güvendiğim doktoruma teslim ettim kendimi.yumurta rezervi çok önemli biliyorsun.bide sağlıkçı olduğum için hemen koyuldum yola.korktum açıkcası.bakalım yrnı iple çekiyorum.kanda ne çıkıcak.
aslında bizde öyle belirgin bir sorun yok yumurta rezervim normale göre daha çabuk azalıyordu hormonlarım sınırda geziyordu hocamda yaşın çok uygun yumurtalar çok iyi kalitede sonra şansın azalır yaştan dolayı bence yapalım dedi.bende çok güvendiğim doktoruma teslim ettim kendimi.yumurta rezervi çok önemli biliyorsun.bide sağlıkçı olduğum için hemen koyuldum yola.korktum açıkcası.bakalım yrnı iple çekiyorum.kanda ne çıkıcak.
anlıyorum,yarın en mutlu günün olur umarım:) haberlerini bekliyoruz...
çok teşekkür ediyorum.arkamdan hepinizi bekliyorum.
öncelikle hayırlı uğurlu olsun canım nerde yaptırdın tüp bebeği merak ettim idrarda gebelik benim bildiğim kadarıyla geç çıkar hassas test dedikleri testtenmi yaptın adı neyse bende alayım ondan benim test günümde cumartesi ama çok sabırsızlanıyorum.
pinartur gönlüm seninle inşaallah teslerinde de çıkar.hepimiz yaşarız o güzel anları:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?