arkadaşlar mrb bende yeni katıldım aranıza perşembe günü umut tıptan öngörüşme randevusu aldım ve gidicem.Daha önce gidenler neler yaşadı öngörüşmede neler yapıldı söyleyebilirmi?
hemen başlıyo mu peki çünkü benim adetim 28 ocak ta yani 10 gün sonra
testlerde bi sorun çıkmazsa hemen başlarlar tabii ki hayatım
reglin 2 ya da 3. günü başlıolar
kısa protokol de hemen iğne ve 15 gün sona yumurta toplama oluomuş sanırım
uzunda 1 ay d kontrol hapı sonra 2. regli döneminde iğne tedavisi başlıormuş
siz doğum kontrol hapı kullanmıyomusunuz crafty???
yok cnm
benim tedavi bu ay regl olduğumda belli olacak
ama %80 kısa protokol olacakmış
bende geçen ay görüşmeye gittim. ogün muayene oldum hiç bi sorun yok dedi... ama hapa da başlattırdı hemen... senin yorumunu görünce şaşırdım bende açıkçası.
inanırmısın hiç vakit geçmio bi kaç güne hastalanıcam ama aylar var sanki :44:
sana uzun protokol uyguluyorlar bunlar dicem ama
tannsel de uzun da
o regl olmadan başladı iğnelere
anlamadım açıkçası ne yapacaklar sana
gün geçmio konusunda katılıorum sana tatlım bende bekliorum kurbanlık gibi :)
muhakkak sorucam doktora çok merak ettim.. çünkü banada kısa uygulanır sana dedi :44:
sen ne zaman hastalanıcaksın peki?
gerçekten öyle ya kurbanlık gibi olduk tatlım:)) Rabbim sabrımızın karşılığını verir hepimize inşallahh
geçen ay 25 inde oldum
ondan önceki ay 23 ünde
bu hafta bitmeden gelir heralde bakalım :)
aynı zamanlarda olucak demekki bizim...
hangi hastanede peki?
memorial cnm
senin hangi hastane?
gayrettepe florence benimde tatlım.. memorialda cem bey varmış galiba onun ünü çok duyduğuma göre.
florence için olumlu yada olumsuz hiç bir bilgi bulamadım. ama şuan için dr umun ilgisinden çok memnunum. oyüzden burayı tercih ettim...
gayrettepe florence benimde tatlım.. memorialda cem bey varmış galiba onun ünü çok duyduğuma göre.
florence için olumlu yada olumsuz hiç bir bilgi bulamadım. ama şuan için dr umun ilgisinden çok memnunum. oyüzden burayı tercih ettim...
merhaba kızlar bu akşam çatlatma iğnemi olucam ve çarşamba sabahı yumurtalarım toplanacak...sreç başarıyla devam ediyor devamıda güzel gelir inşallah
selam arkadaşlar,
ben tedavimi Çapa'da yaptırıyorum,yumurtalarım toplandı, transferi bekliyorum. bizde sorun eşimde ileri hareketliik düşük , bende çok şükür sorun yok.
çapa ile ilgili duyum alan var mı? özel merkezle kıyaslasak başarı şansı düşer mi? yani özellerde farklı olan ne?
LÜTFEN yardım edin...
çapayı bilmiyorum ama şu aşamada bence artık sende sorma.sorma aşamasını çoktan geçmişsin.iyi düşün,sen sağlıklısın,sağlıklı bebişlerin olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?