inşallah bende bizim gibi bu tedaviye başlayanlara dua ediyorum.herkese sağlıklı sıhhatli bebekler diliyorum.
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
MAŞALLAHHHHHHHHHHHHHH
tüylerim diken diken :) ne güzel yaaaaaaaaaaaaaaaa
anlat azcıkk
hangi merkez
kısa mı uzun mu protokol ilk denemen mi
özel bişiler yaptın mııııı
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok sevindim çok, darısı benim başıma,isteyen ,bekleyen herkesin
öyle içten bi hamileyim diye bağırdın kiduydum geldim. Ben ilk defa bu konuyu görüyorum nişanlıyım. Ablamda 3. Tüp bebek denemesinde bu mutluluğu yaşamıştı tabi ki bizde. Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına lmanı nasip etsin. Bu mutluluğu biliyorum senin adına sevindim
inşallah en kısa zmnda bu muhteşem haberi alırsın sende.hepinize her gün dua ediyorum
çok teşekkür ediyorum.allahım herkese yaşatsın
tebriller canım, darısı hepimize inşallah ama ben bugün çok mutsuzum yumurtalarım toplandı ve boş çıktılar maalesef
tebriller canım, darısı hepimize inşallah ama ben bugün çok mutsuzum yumurtalarım toplandı ve boş çıktılar maalesef
aminnnn canım benim, çok saol, allah razı olsun:)
eşin biliyor mu,yoksa sürpriz mi yapacaksın?
ay gözün aydın.....darısı başımıza benimde c.tesi bebişimle buluşma günüm.....hastanedeler ya çok üzülüyorum bensiz üşürler na kuzularımmmm
ay kıyamam.üşümezler annesi sana kavuşmaya hazırlanıyorlar.allahım inşallahsana sımsıkı tutunmalarını nasip eder
tebrikler cnm allah kucağına almayıda nasip eder inşallah bizlerede duacı ol lütfen buyolda ellerimiz boş kalmasın
tuhaf bir his onları düşünüce duygulanıyorum, benle eşimin hücreleri ve bizden uzak...tedavi benim sinirlerimi bozdu galiba....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?