İlk Defa Tüp Bebek Deneyecek Büyülü Bahçe Adaylarının Umut, Heyecan Dolu Deneyimleri

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

öyle içten bi hamileyim diye bağırdın kiduydum geldim. ben ilk defa bu konuyu görüyorum nişanlıyım. ablamda 3. tüp bebek denemesinde bu mutluluğu yaşamıştı tabi ki bizde. rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına lmanı nasip etsin. bu mutluluğu biliyorum senin adına sevindim

MAŞALLAHHHHHHHHHHHHHH
tüylerim diken diken :) ne güzel yaaaaaaaaaaaaaaaa
anlat azcıkk
hangi merkez
kısa mı uzun mu protokol ilk denemen mi
özel bişiler yaptın mııııı

ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM aLLAHIM İNŞALLAH EN KISA ZMNDA SİZEDE YAŞATIR.SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP EDER.BEN ANKARA HRS DE YAPTIM.KISA PROTOKOLDÜ.ÖZEL HİÇBİRŞEY YAPMADIM.SADECE RAHAT OLMAYA VE POZİTİF DÜŞÜNMEYE ÇALIŞTIM.BEBİŞLERİMDE HİSSETTİ VE BANA SIMSIKI TUTUNDU.TRASFERDEN SONRA 3 GÜN ÇOK ÖNEMLİ.İYİCE DİNLEN YAT.AMA SONRASINDA RAHAT OL.TABİKİ ANİ HARAKETLERDEN KAÇIN AĞIR KALDIRMA AMA ONUN DIŞINDA ÇOK RAHAT OL.İNAN BU İŞİN SIRRI BURADA SAKLI.SEN HANGİ AŞAMADASIN ŞU ANDA?

çok teşekkür ediyorum.allahım herkese yaşatsın

çok teşekkür ediyorum.allahım herkese yaşatsın

ay gözün aydın.....darısı başımıza benimde c.tesi bebişimle buluşma günüm.....hastanedeler ya çok üzülüyorum bensiz üşürler na kuzularımmmm

tebriller canım, darısı hepimize inşallah ama ben bugün çok mutsuzum yumurtalarım toplandı ve boş çıktılar maalesef

üzülme canım, herşeyin bir vakti vardır. Allah hepimizin yardmcısı olsun, bu yolda sevinçte var hüzün de, hepimizin yüzü güler inşallah...

ay gözün aydın.....darısı başımıza benimde c.tesi bebişimle buluşma günüm.....hastanedeler ya çok üzülüyorum bensiz üşürler na kuzularımmmm

ay kıyamam.üşümezler annesi sana kavuşmaya hazırlanıyorlar.allahım inşallahsana sımsıkı tutunmalarını nasip eder

tebriller canım, darısı hepimize inşallah ama ben bugün çok mutsuzum yumurtalarım toplandı ve boş çıktılar maalesef

pes etmek yok canım.bu yolda mutsuzluğa yer yok.pozitif bak lütfen.durmak yok annesi bebişlerin seni bir yerlerde bekliyorlar merak etme ne kadar yüksek moral okdr yüksek başarı şansı.güzel hbrlerni bekliyorum.herşey yoluna gircek herşey iyi olcak senide böyle görcez.

ay kıyamam.üşümezler annesi sana kavuşmaya hazırlanıyorlar.allahım inşallahsana sımsıkı tutunmalarını nasip eder

tuhaf bir his onları düşünüce duygulanıyorum, benle eşimin hücreleri ve bizden uzak...tedavi benim sinirlerimi bozdu galiba....

tebrikler cnm allah kucağına almayıda nasip eder inşallah bizlerede duacı ol lütfen buyolda ellerimiz boş kalmasın

dualarım hep sizinle inanın.çünkü sonuç almak için aradığınızda tebrik ederim hamilesiniz cümlesinin insanı nasıl duygulandırdığını oan yaşanan mutluluğu okdr iyi anladımki.Allahım hepinize nasip eder inşallah

tuhaf bir his onları düşünüce duygulanıyorum, benle eşimin hücreleri ve bizden uzak...tedavi benim sinirlerimi bozdu galiba....

neden bozuyorsunki sinirlerini çok istediğin bebeklerine bu kadar yaklaşmışken yapma bence tadını çıkar.moral tüm ilaçların en etkilisi.12 gün nasıl bekleyeceksin.sabretmeyi öğreniyor insan.güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…