İlk Defa Tüp Bebek Deneyecek Büyülü Bahçe Adaylarının Umut, Heyecan Dolu Deneyimleri

yok be kuzum..sinirlerim felan bozuk değil....sadece yavrularım uzak gibi hissediyorum ya onu için diyorum...onları düşününce gözlerim doluyor....şimdi 1 tane koyulacak...kesin diğerleri de kalacak aklımda....hepsini istiyorum

canım bende tüp bebek tedavisne başladım, bugün gonalf vuracağım 2. gün olcak.dediğin gibi hiç acıtmıyor iğneler..bende senin gibi umutluyum..bu yolda Allahımın izni ile mücadele etmek bile güzel....

öncelikle çok ama çok tebrik edelim.Allahım bebişine sağlıkla kavuştursun..ilk denemen çok güzel..bize varmı tavsiyelerin, neler yapalım neler yaplmayalım...

neden boş çıktı ki anlamadım
sorun neydi sizin tatlım?

bizde sorun sperm hareketsiliğiydi boş çıkma nedeni ise tamamen verilen ilaç dozlarıyla ilgili başta yüksek doz verdiler 5 gün sonra 2 gün düşük doz arkasından 3 gün ilaçsız geçti yumurtalarda şaşırdı olsak mı olmasak mı diye birde e2 hormonum yüksek çıktığı için ialcı kestiler bilmiyorum bu adaylara kısmet değilmiş hayata dahil olmak pes etmek yok 2 ay sonra tekrar deneyeceğiz inşallah o zaman sorunsuz alırız bebğimzi

tannsel sen nasılsın canım?kaç gün oldu?ne kadar kaldı?neler hissediyorsun?

canım iyiyim, gonal f'e başlayalı 2 gün oldu, cumartesi günü kontrolüm var bakalım ne olcak..yumurtaların durumuna bakılıcak..neler hissediyorsun diye sormuşsun..heyecanlıyım,umutluyum bazen şaşkınım inşallah herşey çok iyi olur...sen neler yapıyorsun?

canım geçmiş olsun, inşallah diğer denemen sorunsuz geçicek..bencede pes etmek yok..

canım neden ilk günlerde yüksek dozla başladınız..bendede doktor biraz yüksek doz başladı.300 gonal f başaldık..cumartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek...

ben bu ara sürekli not veriyorum .malum dönem sonu.haftaya 3 günlüğüne şehir dışına gesmeye gideceğiz ,iyi gelecek.sonrada...... bebişlerin temelini atıp ,tarlaya ekicez inşaallah.allah bozmasın neşem yerinde,inşaallah hep böyle devam eder.

senin güzel haberlerini de bekliyorum,kader arkadaşım:82:

kızlarrrr
hemen bilgi paylaşayım
bi arkadaş var topicde ilk denemede tutturan :)
sırlarını ver didim verdi
yazmadan olmaz
her sabah arı sütü yemiş (özel satılıo sakın alalade bi yerden almayın) aldım heman :) başlayacağım
bide tedavi sırasında ve bekleme evresinde ananas yemiş
haberiniz ola

arı sütünü bilemem ama benim yediğim ananasın haddi hesabı yoktu artık nefret ettim ananastan nasip kısmet değilse olmuyo işte

arı sütünü bilemem ama benim yediğim ananasın haddi hesabı yoktu artık nefret ettim ananastan nasip kısmet değilse olmuyo işte

valla ben başta dedim dikkat edeyim...c.tesi tarnsefrim var hiç bişi yapmıyorum, ne bulsam yiyiyorum:)...geleckse gelir benim kuzum, gelmeyeckse annesi onu hep bekeleyeck zaten

canım neden ilk günlerde yüksek dozla başladınız..bendede doktor biraz yüksek doz başladı.300 gonal f başaldık..cumartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek...

canım, bu sefer bana da gonolf deneyecekler doktorlarda şaşkın hiç böye bişey bekmediklerini söylediler kısmet canım zaten alınan sperm numuneside kötüydü tamamen şansız bi denemeymiş doktorlara da büyük bir tecrübe oldu bilmiyorum umarım 2 ay sonraki demede yumurta oluşturabilirler bide normalde yumurta rezervim çok iyi hatta mükemmel çıkıyodu kısmet artık

canım aynı merkezdemi tedaviye devam edeceksin? Tedavi ücretini aldılarmı?

günaydın
hayıorlı cumalar kızlarrrrrrrrrrrrr
rabbim dualrımızı kabul etsin inşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…