neden bozuyorsunki sinirlerini çok istediğin bebeklerine bu kadar yaklaşmışken yapma bence tadını çıkar.moral tüm ilaçların en etkilisi.12 gün nasıl bekleyeceksin.sabretmeyi öğreniyor insan.güzel haberlerini bekliyorum
kızlar ben başladım bie bu yola, iğneleri vuruluyorum her sabah bakalım ne olacak. yarın tekrar gideceğim, birkaç iğne daha eklenecekmiş. hiiiiiiç de acımıyo ki ben iğne görünce bayılan insanım kendi kendime vuruyorum iğneciklerimi. hiç korkmayın :)))) ben de sani yolu bitirmişim gibi konuşuyorum ama :))) umutluyum hem de çok siz de öyle olun, kimseye de söylemeyin bence ben birtek ablama söyledim bin pişman oldum onu içme, bunu yeme daha çok bunaltıyorlar sizi. şunu da unutmayın binlerce kişi bu sorunu yaşıypr ve bebişini kucağına alıyor, bol bol dua edin ve yürekten isteyin. mevlam açılan ellerimizi ve kucaklarımızı boş bırakmayacaktır...
merhaba bende 2.5 yıllık evliyim.aralık ayında tedaviye başladık.3 ocakta toplama işlemi yapıldı 7sinde trasfer.yrn test günüm ama ben dayanamayıp pazar günü idrar testi yaptım ve pozitif çıktıinşallah yrn kandada aynı sonucu alırım.ilk denemem.bu zor zmları stressiz atlatmak çok önemli ve tabiki enönemlisi trasferden sonra çok pipirikli olmamak.rahat olununca bebişler daha iyi tutunuyorlar.Allahım inşallah hepinize gönlünüzdekini verir.moral moral moral.
neden boş çıktı ki anlamadım
sorun neydi sizin tatlım?
tannsel sen nasılsın canım?kaç gün oldu?ne kadar kaldı?neler hissediyorsun?
bizde sorun sperm hareketsiliğiydi boş çıkma nedeni ise tamamen verilen ilaç dozlarıyla ilgili başta yüksek doz verdiler 5 gün sonra 2 gün düşük doz arkasından 3 gün ilaçsız geçti yumurtalarda şaşırdı olsak mı olmasak mı diye birde e2 hormonum yüksek çıktığı için ialcı kestiler bilmiyorum bu adaylara kısmet değilmiş hayata dahil olmak pes etmek yok 2 ay sonra tekrar deneyeceğiz inşallah o zaman sorunsuz alırız bebğimzi
bizde sorun sperm hareketsiliğiydi boş çıkma nedeni ise tamamen verilen ilaç dozlarıyla ilgili başta yüksek doz verdiler 5 gün sonra 2 gün düşük doz arkasından 3 gün ilaçsız geçti yumurtalarda şaşırdı olsak mı olmasak mı diye birde e2 hormonum yüksek çıktığı için ialcı kestiler bilmiyorum bu adaylara kısmet değilmiş hayata dahil olmak pes etmek yok 2 ay sonra tekrar deneyeceğiz inşallah o zaman sorunsuz alırız bebğimzi
canım iyiyim, gonal f'e başlayalı 2 gün oldu, cumartesi günü kontrolüm var bakalım ne olcak..yumurtaların durumuna bakılıcak..neler hissediyorsun diye sormuşsun..heyecanlıyım,umutluyum bazen şaşkınım inşallah herşey çok iyi olur...sen neler yapıyorsun?
kızlarrrr
hemen bilgi paylaşayım
bi arkadaş var topicde ilk denemede tutturan :)
sırlarını ver didim verdi
yazmadan olmaz
her sabah arı sütü yemiş (özel satılıo sakın alalade bi yerden almayın) aldım heman :) başlayacağım
bide tedavi sırasında ve bekleme evresinde ananas yemiş
haberiniz ola
arı sütünü bilemem ama benim yediğim ananasın haddi hesabı yoktu artık nefret ettim ananastan nasip kısmet değilse olmuyo işte
canım neden ilk günlerde yüksek dozla başladınız..bendede doktor biraz yüksek doz başladı.300 gonal f başaldık..cumartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek...
canım, bu sefer bana da gonolf deneyecekler doktorlarda şaşkın hiç böye bişey bekmediklerini söylediler kısmet canım zaten alınan sperm numuneside kötüydü tamamen şansız bi denemeymiş doktorlara da büyük bir tecrübe oldu bilmiyorum umarım 2 ay sonraki demede yumurta oluşturabilirler bide normalde yumurta rezervim çok iyi hatta mükemmel çıkıyodu kısmet artık
canım aynı merkezdemi tedaviye devam edeceksin? Tedavi ücretini aldılarmı?
hepinize hayırlı cumalarrr
yeterciğim saol canım benim
tatlım başladınmı sen tedaviye
yok şeker
hala regl beklemekteyim :)
bakalım ne zaman teşrif edecek kendileri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?