kızlar ben de sizdenim... ilk tüp bebek denememiz transferim olsu 24'ü test tahlilim.daha önce ne gebelik yaşadım ne tedavi gördüm zaten 16 aylık evliyiz.
sorun eşimde ve tek çare mikro olarak başladık inşallah pzt günü ve diğer günler testlerim de iyi çıkar . umutsuzluğa yer yok Rabbim hepimizin gönlünden geçeni kucağına versin inşallah.
kızlar ben de sizdenim... ilk tüp bebek denememiz transferim olsu 24'ü test tahlilim.daha önce ne gebelik yaşadım ne tedavi gördüm zaten 16 aylık evliyiz.
sorun eşimde ve tek çare mikro olarak başladık inşallah pzt günü ve diğer günler testlerim de iyi çıkar . umutsuzluğa yer yok Rabbim hepimizin gönlünden geçeni kucağına versin inşallah.
merhaba benim bu ay ilk denemem ve başladık tedavimin 3. günü bugün ve problem ayn sperm :sayımız düşük ve sadece % 3 ileri hızlı hareketli, şimdiden hayırlı olsun bebişin görüşmek üzere
nerede yaptırdınız canım
Ankara-Anatolia Prof.Dr.Bülent Tıraş hoca yaptı. raporum vs herşeyle de merkez ilgilendi faydalandık ssk.dan hem ilaçta hem tedavide.
kızlar rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin
inşş bu tedaviler son olsUn bebişler kucakları doldursun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
edacım döktürmüşüz yine :) dün bende kntrolümü oldum toplam 5 adet yumoşum varmış ki zaten ilk günde öyle demişti herneyse birtanesi 12.5 bir diğeri 10 diğerleri 8 yani 4 günlük puregon 300 dz bu oldu..... doktor çok suskundu bende huylandım durum nedir cewap vermiyormuyum dedim hayır bu aşamada bu ölçüler olur ki zaten dedi 2 günlük puregon yine 300 dz artı farklı bir iğne daha onada bugün başlıyacağız çatlamayı önlemek için yarın sabahda tekrar kntr :))) ilk defa bugün gülebildim sebebsiz bir umut var içimde şu 12.5 olana takmış vaziyetteyim sanki ne olacaksa onda olacak
senin ne durumda ikimizin aynı başladı inşallah ilkindede aynı hamişiz deriz :)))
Allahım isteyen herkese hyırlısı ile nasip et Yarabbim....
dün bende gittim doktora canım benim yumoşlar biraz arsız çıktı tam 30 tanelermiş ve 10 tane ye yakın 15 lik varmışama ilaçların dozunu artırdı ve dediki 30 tanenin 30 unuda istemiyorum hepsinin iyi olmasına gerek yok 150 lik puregon oluyordum dün bugün 200 e cıkardı ama herhalde yarınki kontrolde puregenu bıraktıracak zaten bıraktırsın zor yürüyorum artık kasıklarım ağrıyor ruhum daralıyor yerimden kalkmak istemiyorum yumurtalarım soguyacak sanıyorum
nasıl koptum ya yumurtalarım soğuyacak alemsin ayrıca senin adına çok sewindim çok güzel arsızlarım benim ne güzel inan çok mutlu oldum benimkiler biraz uyuz sanki zaten bizdeki en büyük sıkıntı yumurta rezervelerimin az oluşu yaş 30 ama 35 yaşı gibiymiş( güzel ilerlemiş bence inşallah seni ilk ve son tüp bebeğin ile hamşlerin arasına atarız .....
yok hiç öyle uyuz deme morallini bozma onların küsmesinler sana bu sabah uyandım eşim yine dağıtmış ortalığı söyleniyorum baktım benim gelmiş yanıma koymuş karnıma elini konuşuyor yumpşcuklar sakın siz annenizi dinlemeyin o size kızmıyor bana kızıyor diye konuşuyor :d:d koptum sabah sabah dedim cabuk topla dağınıklığını...
Sen sakın üzme kendini yumoşlarım az diye yumoşlara can veren allahım bitanesine bile can verir yeterki biz duamızı eksik etmeyelim moralimizi sağlam tutalım hem bu topik umutsuzların topiği değil bak inş. Bizde hamişlerin arasına katılıp büyülü bahçe olarak ortalarda kasım kasım dolaşacağız var olan göbeğimizi içimize çekmeden
kızlarrrr lütfen yumoşumuz az diye yada ağır büyüyorlar diye
hiç zülmeyin
ben tam 5 denme yaptım ama sadece 2 kez tranferim oldu
her seferinde 20 li sayılarda yumurtam oldu ama hep boş çıktı
veeee hüsran
sakın sakın üzülüp stres yapmayın 3.5 tane olsun ama kaliteli olsun kaliteli dölensin
allahım ol dedikten sonra tek yumoşla anne olunur
yatarki rabbim vermek istesin
bu yolda hepinizin hepimizn yolu açık ve kısa olsun bebişlerimizi çok yorulmadan bulalım
allahım bizleri bebklerimizden mahrum etmesin
inşşşşşşşşşşşşşşşşş
yok hiç öyle uyuz deme morallini bozma onların küsmesinler sana bu sabah uyandım eşim yine dağıtmış ortalığı söyleniyorum baktım benim gelmiş yanıma koymuş karnıma elini konuşuyor yumpşcuklar sakın siz annenizi dinlemeyin o size kızmıyor bana kızıyor diye konuşuyorkoptum sabah sabah dedim cabuk topla dağınıklığını...
sen sakın üzme kendini yumoşlarım az diye yumoşlara can veren Allahım bitanesine bile can verir yeterki biz duamızı eksik etmeyelim moralimizi sağlam tutalım hem bu topik umutsuzların topiği değil bak inş. bizde hamişlerin arasına katılıp büyülü bahçe olarak ortalarda kasım kasım dolaşacağız var olan göbeğimizi içimize çekmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?