aminnnnn canım benim inş. Hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize allahım hepimize sağlıkla mutlulukla versin onları
verecek olan allah değilmi,bende ikiz istiyorum.sağlıklı,hayırlı,1 kız 1 erkek
edacım döktürmüşüz yine :) dün bende kntrolümü oldum toplam 5 adet yumoşum varmış ki zaten ilk günde öyle demişti herneyse birtanesi 12.5 bir diğeri 10 diğerleri 8 yani 4 günlük puregon 300 dz bu oldu..... doktor çok suskundu bende huylandım durum nedir cewap vermiyormuyum dedim hayır bu aşamada bu ölçüler olur ki zaten dedi 2 günlük puregon yine 300 dz artı farklı bir iğne daha onada bugün başlıyacağız çatlamayı önlemek için yarın sabahda tekrar kntr :))) ilk defa bugün gülebildim sebebsiz bir umut var içimde şu 12.5 olana takmış vaziyetteyim sanki ne olacaksa onda olacak
senin ne durumda ikimizin aynı başladı inşallah ilkindede aynı hamişiz deriz :)))
Allahım isteyen herkese hyırlısı ile nasip et Yarabbim....
Merhaba Picassocum;benimde ilk muayenede 8 yumurta görmüştü..4 gün gonalf 300 doz kullandım, cumartesi kontrole gittim..sağ tarafta 8,5 ve sol tarafta 7mm en yüksek yumurta çapı ölçtü..gonalf ilaveten menagon kullanmaya başladım 75 doz..Senin dediğin gibi bende korktum acaba kötümü diye.doktorum bana kızdı ya dedi niye kötü olsun herşey normal dedi. bizde paranoya oldu galiba..Bende salı günü tekrar kontrole gideceğim..bakalım ne diyecek..senle aynı durumdayız.. senin yaş kaç sorun ne idi..
tannselim
bana yumurtayı boyunu fln anlatsanıza
ben bilmiom ki hiç bunları
neye sevincem neye üzülcem
Merhaba Picassocum;benimde ilk muayenede 8 yumurta görmüştü..4 gün gonalf 300 doz kullandım, cumartesi kontrole gittim..sağ tarafta 8,5 ve sol tarafta 7mm en yüksek yumurta çapı ölçtü..gonalf ilaveten menagon kullanmaya başladım 75 doz..Senin dediğin gibi bende korktum acaba kötümü diye.doktorum bana kızdı ya dedi niye kötü olsun herşey normal dedi. bizde paranoya oldu galiba..Bende salı günü tekrar kontrole gideceğim..bakalım ne diyecek..senle aynı durumdayız.. senin yaş kaç sorun ne idi..
kızlar zaten aşılamada 2 taneden fazla gelişmiş yumurta olursa sorunoluyor yeni infertilite yasasında
normalde 15 ml 20 ml arasındakiler uygundur
TANSEL bu arada dr sana kızmaya hiç ahkkı yok her şartta seni aydınlatmaz zorunda
kafanda soru işareti kalmayıncaya kadar
KIZLAR TEDAVİLERİNİZDENDÖNÜN İNŞŞŞŞ
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
selam kıslar
ben de ilk tüp bebek denemesi sürecindeyim. transferim yapıldı, şimdi test için bekliyorum. yazılanları okudum biraz, şunu söyliyim yumurtaların çok fazla olması çok çok iyi bişi değil, benim 17 yumurtam toplandı, benim yumurtlama sorunum olmadığı için iğneler yumurtalıklarımı fazla geliştirmiş, çok rahatsız edici olduğu için transferden sonra ilaç kullanmaya başladım.
kaliteli ve çok çok embriyolar diliyorum hepinize
inşallah güzel haberini alırız burdan.... hatta ismini not alıyım bakayım hergün..... her hamile olan bize moral oluyor...
evet burada bir liste yapalım,hem istatistik yapmış oluruz:)
inşşşşşşşşşşşşşselam kıslar
Ben de ilk tüp bebek denemesi sürecindeyim. Transferim yapıldı, şimdi test için bekliyorum. Yazılanları okudum biraz, şunu söyliyim yumurtaların çok fazla olması çok çok iyi bişi değil, benim 17 yumurtam toplandı, benim yumurtlama sorunum olmadığı için iğneler yumurtalıklarımı fazla geliştirmiş, çok rahatsız edici olduğu için transferden sonra ilaç kullanmaya başladım.
Kaliteli ve çok çok embriyolar diliyorum hepinize
günaydın kızlarrr......daha önce 1-2 kere yazmıştım...transeferim oldu 22 sinde 2 sinde testim var....grip oldum öksürüp duruyodum hapşırıyorum, unutup eğilip kalkıyorum...neye dikkat ederim dediysem yapmıyorum, unutuyoru çünkü...sabah kalktım kasık ağrım var...normal diyorar aöa korkuyorum valla...umarım patates kafam benimle kalır
canım sakın kendiniz üzmeyin bu süreçte yani tedasvi sürecinde stres en büyük düşmanewe yetercim çok haklısın bende cumartesi ağlayarak çıkmıştım adam yoğun yorgun ama ben hep üzerime alındım ve susutum yarın sabah knt var ve merak ettiğim herşeyi soracağım
ya arkadaşlar benim çok ağrım var neden acaba bide böyle karnım şişti patlyacak gibi oluyorum sizdede var mı aynı sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?