inşşşşşşşşşşşşş
canım öksürmek apşurmak ne kadar etkler bilmiyorum
ama ben çok etkileyeceğini düşünmüyorum
unutuyor olmanda bence iyi hep aaaaa bende bebiş var ne oldu ne olacak düşüncesinden iyidir
dikatli ol kendini yorma kasık ağrılarıda iyi haberin habercisi olsun
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kasık ağrısına öye diyorlarda benim daha 3. Günüm...ama varya sözlerin sabah sabah içimi açtı allah razı olsun sende tez vakitte anne ol inşallah
canım yaa gözlerim doldu sevinçten formu tek tek okuyordum acaba ne oldu tarihlere bakıp bakıp atlıyordum birden görünce coştum vallahi hamişlerin duası kabul olur bizede bol bol dua et olurmu
CANIM HER AN DUA EDİYORUM SİZLER İÇİN HİÇ MERAK ETMEYİN OLUMLU YAKLAŞIN BEBİŞLERİNİZ GELCEK KIZLAR.BEN BUGÜN GÖRDÜM BEBİŞİMİ İNANILMAZ BİR DUYGU ALLAHIM HEPİNİZE NASİP ETSİN PES ETMEK YOK BEBKLER GELİYOR KIZLAR.BİZ 4 HAFTA 1 GÜNLÜĞÜZ
CANIM HER AN DUA EDİYORUM SİZLER İÇİN HİÇ MERAK ETMEYİN OLUMLU YAKLAŞIN BEBİŞLERİNİZ GELCEK KIZLAR.BEN BUGÜN GÖRDÜM BEBİŞİMİ İNANILMAZ BİR DUYGU ALLAHIM HEPİNİZE NASİP ETSİN PES ETMEK YOK BEBKLER GELİYOR KIZLAR.BİZ 4 HAFTA 1 GÜNLÜĞÜZ
birdaha gördüğünde söyle ona canım belkide hiç tanımıyacağı teyzesi doğduğu zaman onun o tatlı yanaklarından kocaman öpecek :))
amin canım ne güzel dualar hep bizimlesiniz.inşallah en kısa zmnda sizinde mutlu habarlerinizi alırımyerim ben senin bebeşini inş. sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasıp etsin Allahım
darısı bizlerin başına bize dua etmeyi unutma
ayy ne uzun yazmışı yahu tabi buldum itiraf kadını yazarım
Kızlar merhaba bi sorum olcak size cevaplarsanız çok sevinirim:)))))))
Ben iğne kullanacağım 8. gündeyim, 300 gonal f ile başladım, 3. gün öncede gonal f e ilaveten 75 doz menogon yapılıyorum..bugün doktora gittim en büyük yumurta çapım 11,5 mm. Doktorum herşey normal dedi.ben dedim acaba ilaçlarmı etkilemiyor..doktorum hayır dedi, yavaş yavaş büyüyor bi problem yok dedi. Ama ben acaba niyeki diye düşünüyorum? doktorum yumurta toplamamın gelecek hafta salı günü olacağını söyledi
regl oldummmmmmmmmmmm
yarın dr randevum
dualarınızı esirgemeyin kızlarrr
regl oldummmmmmmmmmmm
yarın dr randevum
canım bütün dualrım seninle...bende dün başladım tedaviye gonal f verdi. Ctesi tekrar kontrol var bakalım nolucak?
regl oldummmmmmmmmmmm
yarın dr randevum
rabbim emeklerinizin karşılığını versin inşşşşşşşşşşş
tannsel senin tedavi uzun protokol muydu?ne kadar sürecek,yumurta toplamaya kadar?
canım bütün dualrım seninle...Bende dün başladım tedaviye Gonal f verdi. ctesi tekrar kontrol var bakalım nolucak?
regl oldummmmmmmmmmmm
yarın dr randevum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?