merhaba arkadaşlar
dün tedaviye başladık öncelikle antibiotik verdi dr um..irenbe tüp bebek merkezi dilek hanım doktorum bu arada...sizlerde antibiotik içtinizmi tedavi başlangıcında arkadaşlar..bu ilaç sanırım tedavi sürecinde
enfeksiyon olması durumunda faydası olacak die verildi..heyecandan hiçbirşey soramadım doktoruma :))) benim gibi tedaviye yeni başlıyan arkadaşlarım bu topic altında toplanalım ne dersiniz????
bu heyecanları sanırım bizden başkası anlayamaz..:))) birbirimize destek olup bu yolda birlikte yürüyelim..
hepimize hayırlı olsun kızlar.benim 2.haftam.ama ben doğum kontrol hapı,korasprin ve vitamin kullanıyorum.her doktorun yöntemi farklı denmekki.ben sevtap hanımın hastasıyım.genartta yapılacak uygulamalar.iğnelere başlamadım daha .perşembe kontrolüm var.bir de günlerdir sık sık tekrar eden kasık ağrılarım.umarım bi yerlerden kist falan çıkmaz.çünkü vücudum sürekli kist yapıyo kendiliğinden.bikere aşılama tedavim ertelendi bu yüzden.inş gene öyle olmaz.hayırlısıyla bir an önce bitsin istiyorum çünkü.merhaba arkadaşlar
dün tedaviye başladık öncelikle antibiotik verdi dr um..irenbe tüp bebek merkezi dilek hanım doktorum bu arada...sizlerde antibiotik içtinizmi tedavi başlangıcında arkadaşlar..bu ilaç sanırım tedavi sürecinde
enfeksiyon olması durumunda faydası olacak die verildi..heyecandan hiçbirşey soramadım doktoruma :))) benim gibi tedaviye yeni başlıyan arkadaşlarım bu topic altında toplanalım ne dersiniz????
bu heyecanları sanırım bizden başkası anlayamaz..:))) birbirimize destek olup bu yolda birlikte yürüyelim..
Derinciğim hayırlı,uğurlu olsun tedavin...Benimde ilk denemem:) Benim tedavime yaklaşık 20 gün önce ara verildi.Mart 4 gibi inşallah yeniden başlanacak....Bende tedavimin ilk günlerinde gerçekden çok heycanlıydım heycanını anlayabiliyorum....Bana antibiotik vermedi doktorum bu tedavi süresinde enfeksiyon kapma ihtimalimiz mi var? Doktorundan konuyla ilgili bilgi aldığında haberdar edersen çok sevinirim.İnsan bu tedaviye başlamadan önce ne kadar okusada sorsada işin içine girince anlıyor tedavinin meşakatini ve türlü türlü ihtimalleri,ilaçları.Bak bu günden senden yeni bir şey öğrendim:)))
Umarım her şey yolunda gider sende ve isteyen herkesde bebişini kucağına alır.
aslıhancım neden ertelendi tedavin çok merak ettim.böyle şeyler çok oluyo mu bu işte.benim de rahim sürekli kist oluşturuyo yumurtalar çok büyüyüp çatlamayınca.ben de bu yüzden ara verilmesinden korkuyorum.rabbim hepimize kolaylık versin kızlar.birbirimize dua etmeyi hiç ihmal etmeyelim.
Benim sadece 3 yumurtam oluştu ve bu yumurtalardan sadece 1 tanesi büyüdü.tek yumurta ile şansım çok az olacağı için bir sonraki adetimde kısa protokolden başlamak için erteledi doktorum.olabiliyor malesef bu tür aksaklıklar tedavi sürecinde tabii herkesin başına gelecek diye bir şey yok içini ferah tut.doktorumda zaten hallederiz bu sorunu sıkmayın canınızı diye bol bol ümit verdi:) şimdi biosteron tablet kullanıyorum günde 3 tane yumurta kalitesini artırmak için.şansımız bol yolumuz açık olsun hepimizin...ne kadar evlat sahibi olmak isteyen varsa hepsi dularımda canım.
slm arkadaşlar allahın izniyle bende mayısta ilk denememi yaptırıcan bende pco var bende mayayı düşünüyorumm mayısa kadar burda yazılanları takip edicemm bana umut olsun dieee rabbim isteyen herkese sağlılklı evlatlar nasip etsin......
kızlar bişi sorcam.ben daha iğnelere başlamadım da merak ediyorum.adetin kaçıncı gün başlanıyor iğnelere
çok şükür derdime göre bir topik buldum
merhaba kızlar
bende ilk tedavime başladım..
bana antibiyotik verilmedi
iğne kullanıorum yarın (çarşamba)kontrolüm var yumurtalara bakcak
olursa cuma yumurta toplancak inşallah
hayırlarla inşallah ilkinde yüzüm güler çok heyecanlıyım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?