ilk deneyecek olanlar,ilk kez bu heyecana tanık olacaklar !!!!!!

arkadaşlar sizlere okuduğum bir kitabı şiddetle tavsiye edicem..1 saat önce okumaya başladım inanılmaz güzel bir kitap içinde kendinizi bulacağınızdan emin olabilirsiniz..tüp bebek yoluyla ikiz bebek annesi olan bir annenin en başından beri yaşadıklarını anlattığı çok sevimli bir kitap..kitabın adı ANNEE,ANNE OLUYORUM!! yazarın adı AYŞE AYDIN..LÜTFEN ALIN VE OKUYUN ANLATTIĞI HERŞEYİ YAŞADIĞIMIZI GÖRÜNCE SAMİMİYETİNE BİR KERE DAHA İNANACAKSINIZ..

herkese selamlar..
kontrolden geliorum,bugün iğneye başlamamın 3.günü yumurtalarım başlamış büyümeye..
bugün itibariyle 2 iğne birden vurulucam :) iğneler çoğaldıkça benim heyecanda katlanıor :))))
fakat bugün birşey öğrendim iki embriyo koyamayız dedi doktorum..tek embriyolu nasıl olucak şansım bilmiorum ( ben kendimi çok alıştırmıştım ikiz gebeliğe..neyse tutacak olan bir embriyo ile de tutar..napalım artık kısmet diorum..

benim gonalf lerim yarın başlayacak,biraz geç kaldık gibi adetimin 4.günü olacak??bazı arkadaşlara 2 embriyo konuluyormuş,bu neye göre belirleniyor

bende bilmiorum canım neye göre belirlenior ama doktorum yaşın genç senin daha dedi..
hem zaten yasak iki embriyo dedi..anlamadım valla..

bende bilmiorum canım neye göre belirlenior ama doktorum yaşın genç senin daha dedi..
hem zaten yasak iki embriyo dedi..anlamadım valla..

kızlar sizinki kısa protokol mü.ben adetimin 18.günü yani dün akşam ilk lucrinimi yaptırdım.dr bugün histeroskopimi yaptı.şimdi evde dinleniyorum.allahın izniyle hızlı bi giriş yaptık.histeroskopim yapılırken doktoruma yardım eden bi abi vardı. çıkarken bana yolunuz açık olsun dedi .çok hoşuma gitti.amiiiiiin dedim içimden .allah hepimizin yolunu açık etsin.

bi de bişi merak ediyorum kızlar.benim doğum kontrol hapım daha bitmedi.4-5 tane var.dün lucrine başladım ya. dkh içmeye devam edeyim mi bitene kadar.doktora sormayı unutmuşuz histeroskopi heyacanıyla.bilen var mı.arasamm mı doktoru.

ben bilmiorum canım kısa veya uzun protokol nasıl oluor?
neye göre belirlenior..evet o abi kimse ne güzel söylemiş..
YOLUMUZ AÇIK OLSUN!!

canım sen bunu doktorunla görüş..biz ne söylesek yalan olur..
en güvenilir olanı doktorun sölediğidir..

ben şimdi bişi anlamadım.biz bu heyecanı yaşayanlar 3-5 kişi miyiz.neden 3. sayfadayız.dolup dolup taşmamız gerek.atlamayalım-üşenmeyelim her şeyi anlatalım.mesela ben bugün 5.lucrinimi vurdurdum eşime.bişi farkettik.hızlı bir şekilde ve kolun alt tarafından yapınca acıyo.ilk iğneyi doktorun yardımcısı vurdu bana.pat diye batırdı,pat diye çekti.saaatlerce ağrıdı.ertsi gün eşim diğer kolumdan,daha üstten,yavaşca batırdı.ve ben eşime noldu batırdın mı deyince çok şaşırdı.hiç hissetmedim düşünün. 3. gün o bayanın yaptığının hemen yakınına yaptı.ve biraz hızlı batırmış müthiş acıdı kolum.gece boyunca sürdü de eşime söyleyemedim.şimdi beşinci iğne bitti.iki kolumda toplam 2 adet morluk var.ikisi de az önce anlattığım şekilde vurulunca oldu.bir de ilginçtir sadece canımın acıdığı o 2 gün kanadı kolum.gerisinde hiç bişi olmadı.doktor uyarmadı.ben de kısacık tecrübemle böyle bi kanıya vardım .doğru mu bilmem.şunu biliyorum.bu yöntemi keşfedince iğne korkum geçti.siz nasıl yapıyorsunuz.

slm arkadaşlar bende bugün yumurtalarımı toplattım biraz ağrım var ama umarım herşey yolunda gider

kizlar bende allah izin verirse pazartesi basliycam
ben ignelerden cok korkuyorum
bide yumurta toplamadan
hollandada narkoz vermeden uyusturmadan topluyolar cunku
benim icin dua edin kizlar
insallah hepimizin yuzu guler

benimde ilk denem ve benim yumoşlar toplando şuan döllenme aşamasında..
bursa acıbademde yaptırıyorum..
allahım bu yolda herkezin yar ve yardımcısı olsunn..dilerim hepimiz hamileyiz diye yazarız..

Merhaba Kizlar bende sizin grubu yeni buldum diger topikler o kadar kalabalik ki yazdigina cevap alamiyorsun tam vazgecmistim ki sizin topigi kesif ettim :) oncelikle hepinize basarilar diliyorum..
3 asilama yaptirdim 3de olumsuz oldu malesef...tup bebege karar verdik ve gecen hafta dogum kontrol hapi kullanmaya basladim bugun6.gun doktor kontrolum vardi hersey yolunda dediler ve cuma ignelerime baslayacagim.Gonalf Ve menapour diye iki igneyle baslayacagim ucuncu igneyi ise ganirelix doktor basla deyince baslayacagim...yumruta toplama ve transfer ile hersey 26 martta bitmis olacak kismetse...tespit edilmis net bir problemim yok bir hormon degerim dusuk esimde ise sperm hareketsizligi var bu sebeple cocuk sahibi olamadik diye dusunuyor doktorlar yasim 34 ...yurt disinda tedavimi oluyorum....
umarim herkesten guzel haberler aliriz lutfen her turlu deneyiminizi paylasin ki hepimize ornek olsun...
herkese basarilar dualarim kendim ve sizlerle...

arkadaşım öncelikle allah yardımcın olsun.tabi belirgin bir probleminiz olmadığı için şansın bize göre daha çok.biz aşılama bile yapamadık.ben bişi merak ediyorum.uzun protokolde doğm kntrl hapı ile başladım.lucrin ile devam ediyorum.bir kaç güne kadar puregon a başlıycam.bunlardan başka iğneler de mi kullanılıyo.menapur ve ganirelix dediğin iğneler ne işe yarıyo,kaç gün kullanılıyo,herkese veriyolar mı.gözüm korktu.bi günde daha kaç iğne kullanabilirim.lucrine devam edeceksin dediler puregonla bitlikte 2 iğne oluyo.bir günde üçüncü de mi olacak.

kizlar bende allah izin verirse pazartesi basliycam
ben ignelerden cok korkuyorum
bide yumurta toplamadan
hollandada narkoz vermeden uyusturmadan topluyolar cunku
benim icin dua edin kizlar
insallah hepimizin yuzu guler

allah yardımcın olsun arkadaşım.yurt dışında tedavi bize göre çok farklıymış.ben de forumlarda görüyorum,çok şaşırıyorum.doktor tüp bebek dediğinde ben de evde günlerce ağladım,ben iğne falan yapamam diye.hep bi mucize olsun da tedaviye başlamadan hamile kalayım diye.olmadı.kısmet diilmiş.şimdi lucrine başlayalı 6 gün oldu.hiiiiiiiiiç zorlanmıyorum.boşuna korkmuşum.yukarıda bi yazımda iğnelerle ilgili keşfettiğim bi noktayı yazmıştm.ona dikkat ediyorum. şimdi göbek iğnelerine başlıycam. inş onlarda kolay olur.sayılı gün çabuk geçer.dua edelim pozitif sonuçlansın.iğnelere katlanırız,(şeker hastaları ömürleri boyunca hergün defalarca yapıyo o iğnelerden) da yürek acısı geçmez.rabbim sana da kolylık versin.işlem sırasında bildiğin duaları oku.rabbimden başka bize kimse yardım edemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…