ilk deneyecek olanlar,ilk kez bu heyecana tanık olacaklar !!!!!!

GULSEZER benim ilaclarim kafani karistirmasin bence ayni ilaclari kullaniyoruz ama farkli isimlendirilebiliyor bu ilaclar icerikler hep ayni..benim isim olarak sizlerden farkli ilaclar kullaniyor olmamin sebebi ben yurt disinda yasiyorum tedavim ayni ama ilac isimleri farkli olabilir yani endise etme :)kolay gelsin cnm..

elifxxcim sende hoşgeldin aramızaaaaaa
nasıl geçti kontrolün..bilgilendir bizi canım
bende ilk kez deniyeceğim benimde yarın kontrolüm var..
rabbim yüzümüze gülsün inşallah

ay cnm ya kusura bakma sana geri dönemedim.
ben şimdi transferim oldu bugün 5.günümeyim beklıorum şimi test günümü

sanırım hepimiz farklı aşamalardayız.bugün puregonumun 2. günü.henüz yumurtaları toplanmamış,ay sonunda transferi yapılacak olan var mı aranızda.ne durumdasınız.ilaçları ne dozda alıyosunuz.ben 10 ml lucrin,250 puregon yapıyorum.

benim bugun decapepyl 3 gunum
allah izin verirse nisanda yapilcak transferim
sizler ne yaptiniz arkadaslar
allaha emanet olun
birbirimiz icin dua edelim insallah

merhabalar,
ankarada anatolia'da bülent beyin hastasıyım. düşük over rezervi sebeiyle kısa protokol uygulanıyor.5 gün evvel ilaçlara başladık
femara tablet-5 gün
puregon-300ıu
menopur-150ıu
bugün tekrara kontrol oldum, iğnelere devam cuma günü tekrar bakılacak.
arkadaşlar anatoliada bu heyecanı yaşayan ya da başka merkezlerde yaşayaalr sizler ne düşünüyorsunuz?

slm kızlar bende ilk defa iğnelere başladım hakkımızda hayırlı olur inşallah
pko luyum 8 yaşında bir kızım var(tedavisiz)
etraderm100
5gün femera kullandım
3gün merional 75 kalçadan
3gün merional150 kalçadan
perşembe son iğnemi olup cuma kontrole gidicem inşallah yumurta olmuştur
:18:

canım allah kolaylık versin.bu ilaç isimlerini ilk defa duydum.yumurta büyütmek için göbekten genellikle puregon ve gonal-f kullanılmıyo mu.bide biz yaklaşık 10-12 gün kullanıyoruz.tabi 2 güne bir kontrole gidiliyo. yumurtaların büyüklüklerini ölçüyolar.tam anlamdım.göbek iğneleriinden sonraki aşamada mısın .kalça iğneleri transferden sonra değil mi idi?

slm cnm ben göbekten iğne hiç yapmadım zaten aşılama yada tüp deildi benim tedavim sadece yumurta büyütmek içindi ama bugün tedavim iptal oldu malesef.hiç yumurta oluşmamiş dr.um over drilling yapıcaz dedi.ama korkuyorum adet olunca gel dedi bakalım hayırlısı olsun.
laparoskopik over drilling dedi göbekten girip yumurtalıklara delikler açıcakmış çok korkuyorum bakalım nolcak ama kararsızım bı kaç ay daha ertelesemmi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…