İlk eşinden olan kızına 4000 nafaka veriyor diye benden olan çocuğuna o miktar üstünde masraf yapmaması (ÇOCUĞUNUZ YOKSA ÇOCUKLU ADAMLARLA EVLENMEYİN)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İmam nikanı olunca noluyo? Zaten resmi nikah olmadan imam nikahı yasak. Sevgilin işte. Çocuğu üstüna almasa almaz. Hiiiç masal okuma çocuğum diye, belki biraz daha yolarım diye yaptın da kalıcaksın öyle 2 çocukla sokakta yarın öbür gün adam gerçek evlilik yapınca.
biraz daha yolmam için önceden yolmuş olmam lazım adam beni yoldu hep.

ne sevgilisi o adamdan başkasını sokmam bu eve.

Olaya cok yanlis bakıyorsunuz. Kim ne derse desin cocuk bakmak icin gerekli olan 2 sey var. Birisi saglikli ruh hali, ikincisi para. Sizde ikiside yok. Ask, sevgi, tutku bilmem ne hikaye bedevi hanım, market kasasına geldiginizde hicbiri ile odeme yapamiyorsunuz. O yuzden 3.cocugu dogurmayin. Adami güzellikle ikna edin, 2.cocugunuzu nufusuna alsin

doğru ama ilk eşine boşanırken her şeyi vermiş bana mihrimi bile vermedi? ilk eşi hayata tutundu bana da bir miktar verseydi de evinde oturnasaydım o zaman?
Boşanmasaydın arkadaşım. Sürünseydi, şartlarını dayatsaydın. Elin kadını sanki adama sordu hakkını alırken.

Olaya cok yanlis bakıyorsunuz. Kim ne derse desin cocuk bakmak icin gerekli olan 2 sey var. Birisi saglikli ruh hali, ikincisi para. Sizde ikiside yok. Ask, sevgi, tutku bilmem ne hikaye bedevi hanım, market kasasına geldiginizde hicbiri ile odeme yapamiyorsunuz. O yuzden 3.cocugu dogurmayin. Adami güzellikle ikna edin, 2.cocugunuzu nufusuna alsin
zaten alacak nüfusuna da.kendiai 35 bin maaş alıyor baksın çocuklara? yalan mıyım?

Boşanmasaydın arkadaşım. Sürünseydi, şartlarını dayatsaydın. Elin kadını sanki adama sordu hakkını alırken.
ben tam bir o.puyum yüzüme tükürün şimdiki aklım olsa kendim rezil oalcağıma onu edersim boşandım zırnık almadan kriaya çıktım ev taşıdım 8 aylık bebekle baş başak laldım tam bir o.puyum ki dini nikahla yaövar yakar dönüp bir çocuk daha yaptım çocuk olmasaydı işim çok kolaydı tükür yüzüme hak ettim bunu.

zaten alacak nüfusuna da.kendiai 35 bin maaş alıyor baksın çocuklara? yalan mıyım?

Baksin zaten bakmasin demiyorum. Cocuk boyle bakilmaz diyorum sadece. Guvenilir olmayan bir adamdan cocuk sahibi oluyorsaniz bunun bazi sonuclari oluyor. Adam cani ne istiyorsa o kadarini veriyor iste. Cocuklara yazik degil mi?

ben tam bir o.puyum yüzüme tükürün şimdiki aklım olsa kendim rezil oalcağıma onu edersim boşandım zırnık almadan kriaya çıktım ev taşıdım 8 aylık bebekle baş başak laldım tam bir o.puyum ki dini nikahla yaövar yakar dönüp bir çocuk daha yaptım çocuk olmasaydı işim çok kolaydı tükür yüzüme hak ettim bunu.
Yarın yine yalvar yakar döneceksin 3.çocuğu da yapacaksın sakin ol kendine küfretme, otur oturduğun yerde artık. Macera arama.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X