- 19 Mayıs 2020
- 47.720
- 214.358
- 598
- Konu Sahibi uzakdiyarlar7
4000 kadar öttürürsün.eşşşek gibi alacak babalık davası açtım mı öttürürüm onu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4000 kadar öttürürsün.eşşşek gibi alacak babalık davası açtım mı öttürürüm onu.
biraz daha yolmam için önceden yolmuş olmam lazım adam beni yoldu hep.İmam nikanı olunca noluyo? Zaten resmi nikah olmadan imam nikahı yasak. Sevgilin işte. Çocuğu üstüna almasa almaz. Hiiiç masal okuma çocuğum diye, belki biraz daha yolarım diye yaptın da kalıcaksın öyle 2 çocukla sokakta yarın öbür gün adam gerçek evlilik yapınca.
ne sevgilisi o adamdan başkasını sokmam bu eve.
katip seni tanımak istiyorum arkadaşım olur musun çok yalnızım4000 kadar öttürürsün.
Boşanmasaydın arkadaşım. Sürünseydi, şartlarını dayatsaydın. Elin kadını sanki adama sordu hakkını alırken.doğru ama ilk eşine boşanırken her şeyi vermiş bana mihrimi bile vermedi? ilk eşi hayata tutundu bana da bir miktar verseydi de evinde oturnasaydım o zaman?
zaten alacak nüfusuna da.kendiai 35 bin maaş alıyor baksın çocuklara? yalan mıyım?Olaya cok yanlis bakıyorsunuz. Kim ne derse desin cocuk bakmak icin gerekli olan 2 sey var. Birisi saglikli ruh hali, ikincisi para. Sizde ikiside yok. Ask, sevgi, tutku bilmem ne hikaye bedevi hanım, market kasasına geldiginizde hicbiri ile odeme yapamiyorsunuz. O yuzden 3.cocugu dogurmayin. Adami güzellikle ikna edin, 2.cocugunuzu nufusuna alsin
Telefon alalım?baksana gel al bu herifi.resmen ama bir de boşanırken soy soğana c
çevir içim o zaman soğur o zaman bırakırım bu adamı başka türlü içim soğumuyor bana yapılan haksızlıklara.
Panda bdv her gün böyle vakalar var sen hala soruyorsun![]()
ben tam bir o.puyum yüzüme tükürün şimdiki aklım olsa kendim rezil oalcağıma onu edersim boşandım zırnık almadan kriaya çıktım ev taşıdım 8 aylık bebekle baş başak laldım tam bir o.puyum ki dini nikahla yaövar yakar dönüp bir çocuk daha yaptım çocuk olmasaydı işim çok kolaydı tükür yüzüme hak ettim bunu.Boşanmasaydın arkadaşım. Sürünseydi, şartlarını dayatsaydın. Elin kadını sanki adama sordu hakkını alırken.
burdan mı?ya gizliden ararsan?mail versem?Telefon alalım?
Ele deme aşk dünyayı kurtarırHala sasiriyorumhadi evliyken cocuk yapanlari anliyorum da yalan dolanla bosanan adamdan 2.cocugu yapmanin mantigini anlayamadim
![]()
zaten alacak nüfusuna da.kendiai 35 bin maaş alıyor baksın çocuklara? yalan mıyım?
akıl noksanlığıHala sasiriyorumhadi evliyken cocuk yapanlari anliyorum da yalan dolanla bosanan adamdan 2.cocugu yapmanin mantigini anlayamadim
![]()
Yarın yine yalvar yakar döneceksin 3.çocuğu da yapacaksın sakin ol kendine küfretme, otur oturduğun yerde artık. Macera arama.ben tam bir o.puyum yüzüme tükürün şimdiki aklım olsa kendim rezil oalcağıma onu edersim boşandım zırnık almadan kriaya çıktım ev taşıdım 8 aylık bebekle baş başak laldım tam bir o.puyum ki dini nikahla yaövar yakar dönüp bir çocuk daha yaptım çocuk olmasaydı işim çok kolaydı tükür yüzüme hak ettim bunu.
Bak yine kıymetlendi adam.burdan mı?ya gizliden ararsan?mail versem?
Ele deme aşk dünyayı kurtarır
napim elimi ayağımı bağladım 2.çocukla.aile destwğim yok işte.Yarın yine yalvar yakar döneceksin 3.çocuğu da yapacaksın sakin ol kendine küfretme, otur oturduğun yerde artık. Macera arama.
neyse beni muneye veya kazana şikayet etmeye gitin sanırım selam söyle onlara onlar beni banladıkça yine gelecem.öptüm seni katibem.Bak yine kıymetlendi adam.![]()