• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk eşinden olan kızına 4000 nafaka veriyor diye benden olan çocuğuna o miktar üstünde masraf yapmaması (ÇOCUĞUNUZ YOKSA ÇOCUKLU ADAMLARLA EVLENMEYİN)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
anlatamadım tekrar anlatıyorum bu adamla tanıştığımda boşanmıştı.evini sarmış yarısını karısına vermişti.eşiyle evliyken aldığı aldığı
35 bin maaşı varsa ve siz neden altın bozdurup eşya aldınız aklım almadı!
Size ev vermiş gibi oluyor böyle farkında mısınız bedavaya oturuyorsunuz!
Sizin 16bin maaş varmış nafaka zaten vermez size çalışıyorsunuz!
4 bine razı gelip boşandıysanız bir şey diyemeyiz. Evlendikten sonra mal alımı olmadığı İÇİN bir şey alamazsınız.
Dilekçe verip maaş 35 bin, iştirak nafakası 4 bin az diyebilirsiniz ya da dava mı açılıyor tam bilmiyorum. Adliyeye sorun

35 bin maaşı varsa ve siz neden altın bozdurup eşya aldınız aklım almadı!
Size ev vermiş gibi oluyor böyle farkında mısınız bedavaya oturuyorsunuz!
Sizin 16bin maaş varmış nafaka zaten vermez size çalışoyorsunuz!
4 bine razı gelip boşandıysanız bir şey diyemeyiz. Evlenidikten sonra mal alımı olmadığı İÇİN bir şey alamazsınız.
Dilekçe verip maaş 35bün iştirak nafakası 4 bin az diyebilirsiniz ya da dava mı açılıyor tam bilmiyorum. Adliyeye sorun
o halde okey mi diyeyim bana ev vermedi evde oturma hakkı verdi o da çocuk 18 yaşına gelene kadar otur dedi.ne yapim? evinde oturuyorum diye 2 çocuğum tüm masraflarını üsteme mi alayım?

o halde okey mi diyeyim bana ev vermedi evde oturma hakkı verdi o da çocuk 18 yaşına gelene kadar otur dedi.ne yapim? evinde oturuyorum diye 2 çocuğum tüm masraflarını üsteme mi alayım?
Tamam da biz ne diyelim evet bakmak zorunda ah vah tüh mü yapalım ben anlamadım.
Neden boşandınız
Boşanırken bunları protokole yazsaydınız
Dini nikaha devam etmişsiniz adam belki yardım eder diye!
Ben sizi anlamadım en başta oturup konuşsaydınız 1 tane çocuğunuz olduğunu okudum şimdi 2 yazdınız.
Geçmiş olsun en başta 4 bine razı olmayacaktınız

bak işte arakdaşım temmuz gibi.imam nikahı oldu 6 aylık hamileyim hesapla işte ne zaman yapmışım

Bedevi bu senden bile beklemedigim bir sacmalik. Yalvar yakar dini nikah yaptirdigin adamdan bir tane daha cocuk mu yaptin? Ilk cocuga mukemmel bir aile sunabiliyorsunuz da ikinciyi mi yaptin?

Ciddi manada cocuk ziyanligi yapiyorsunuz ya, yazik.

birazdan banlanırım ama merak etmeyin hayatımdaki gelişmeleri yazmak için tekrar gelirim bir sonraki sefer direkt bedevi nikiyle gelecem.bu arada bana ne tavsiye edersiniz?

Ben de sikayet ettim, hatta bu mesaji tekrar sikayet ettim. Kazene dedigin seylerden dolayi sitede istenmedigini Mune kac kere yazdi sana? Hep boyle istenmedigin yerlerde inatla kabul gormeye calisir misin? Eski kocana da aynisini yapmissin, hayiri cevap olarak kabul etmeyi bilmiyorsun.

Eklentiler

• 10428604-2C48-490A-A29E-6EBCB96AB7BB.webp
    10428604-2C48-490A-A29E-6EBCB96AB7BB.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 68
  • CDF444EB-610F-4DAA-86F2-55437BC6536D.webp
    CDF444EB-610F-4DAA-86F2-55437BC6536D.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 62
anası yaşlı olduğu için haftanın 5 günü onda kalıyor para ile ilgili konu açsam sizi evde oturtuyorum bu evi kiraya versem aylık 10 bin yapar size aylık 10 bin veriyormuşum gibi düşün diyor ilk eşinden kızına 4 bin veriyorum diyor ben başka masrafa karışmam çocuğun masrafları üzerinde diyor.birikim yapmamı asla istemez elime geçen parayı harcamak zorunda kalıyorum hiçbir şeyim yok ne ev ne araba çocuğu anaokukuna dolmuşla götürüyorum kendisinin arabası olduğu halde.çünkü anasında kalıyor.neyse evlenirken de her şeyimi verdim boşanırken de bişey almadım şimdi çocuğun da tüm masrafları üzerimde evinde oturuyorum ya bunu lütuf görüyor.
Peki neden birliktesiniz hala anlamadım hiçbir şey ?
Bir de dini nikahlı şekilde kendinizi neden kullandırıyorsunuz?
Yazdıklarınızı tekrar okumanızı tavsiye ederim zira akıl tutulması yaşıyor olmalısınız.
Yani tek neden çocuğunuzun babasız kalmaması ise siz o konuyu çok yanlış yorumlamışsınız.
Çocuğun babası 5 gün annesinde kalıyormuş zaten e ayrı olsanız da hafta sonu görecekmiş zaten…
Bu adamın size maddi manevi sunduğu bir şey yok anladığım kadarıyla tek neden kira vermemek için mi?
Of yapmayın valla kendinizi bu durumu düşürmeyin..

Ben de sikayet ettim, hatta bu mesaji tekrar sikayet ettim. Kazene dedigin seylerden dolayi sitede istenmedigini Mune kac kere yazdi sana? Hep boyle istenmedigin yerlerde inatla kabul gormeye calisir misin? Eski kocana da aynisini yapmissin, hayiri cevap olarak kabul etmeyi bilmiyorsun.

😳 O nasıl şeymiş öyle. Kazen'le ne işi var ki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X