İlk eşinden olan kızına 4000 nafaka veriyor diye benden olan çocuğuna o miktar üstünde masraf yapmaması (ÇOCUĞUNUZ YOKSA ÇOCUKLU ADAMLARLA EVLENMEYİN)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kanunun size verdiği hakları kullanmayıp, aklını ve haklarını kullanan kadınla kendinizi kıyaslamak yerine; neden “tekrar bir hak kullanmama tercihi yapıp “dini” nikahla evine sığındığınızı ve duygusal tercihlerinizin ceremesini çektiğinizi” sorgulayın derim.
 
Evlilik birliği içindeyken de başkasının üstüne ev alınabiliyor. Parayı abisine vermiştir o şekilde almıştır. Bu durumda ev abinin üstüne olduğu için eşin hakkı olmuyor.
 
Sizin durumunuza ilgili en önemli kriter bence oturduğunuz evin kimin üstüne olduğu? Eger ev eski eşinizin annesinin üstüneyse ve nafaka arttırımı davası açacaksaniz dikkat edin bence. Nafaka davasından sonra sizi evden çıkartırlarsa aldığınız nafaka yeni evin kirasina gider. Eski eşle kendinizi kıyaslamak yerine düzgün bir avukata gidip kendinizi ve haklarınızı nasil koruyabileceğinizi konuşun.
 
Evin arabanın yarısını verdiğine göre muhtemelen ev ve arabayı ilk eşiyle evliyken aldi. Yasal haklarını verdi. Konu sahibiyle evliyken mal almadığı için alabileceği bir para yok.
Yok be, bizim Bedevi bu, kocası bunu tekrar evleniriz diye kandırıp boşamıştı yıllar önce. Şimdi durdukları evi de o zaman alelacele abisinin üstüne yaptı adam, mal kaçırdı gözünün önünde, Bedevi de eyyle baktı.
 
adım bedevi kaldı iyi mi . yanlışın var katip bu adam benimle evlenmeden bir iki ay önce aldı evi abisinin üstüne.benle evliyken değil.
 
katip peki şu aşamada ne dersin ne yapayım? işin iyisi 6 aylık hamileyim adamdan.adam ditor ki bu evde oturmanın karşılığı çocukların masrafı senin diyor.ben karışmam ditor evden çıksam kiralar kol gibi napacam ben?
 
adım bedevi kaldı iyi mi . yanlışın var katip bu adam benimle evlenmeden bir iki ay önce aldı evi abisinin üstüne.benle evliyken değil.
Adam senin yanında konuştu telefonla, sus kız. Koca diye gözün döndüğünden ayakta uyuyodun. Henüz evliydin, adam gözünün önünde önce evi kaçırdı sonra boşadı seni kuruş vermeden.
Ohh buldun adamı çatır çatır doğur. Sen ne sanıyosun, çok çocuk verirsem nikahı kaparım, üstüme ev verir falan mı? Etmişsin bi halt, sus otur yerine ne edelim?
 
kız katip ben sevdim seni valla hafiye gibisin.ama vallahi karıştırıyorsun evi ben evlenmeden önce abisinin üstüne yaptı.vallahi dedim bak.
 
Ajan gibisin kızlık soyadıma kadar biliyor olabilirsin.,
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…