- 8 Nisan 2023
- 659
- 1.836
- 43
- Konu Sahibi uzakdiyarlar7
-
Kanunun size verdiği hakları kullanmayıp, aklını ve haklarını kullanan kadınla kendinizi kıyaslamak yerine; neden “tekrar bir hak kullanmama tercihi yapıp “dini” nikahla evine sığındığınızı ve duygusal tercihlerinizin ceremesini çektiğinizi” sorgulayın derim.eşimin ikimci eşiyim. ilk eşinden bir kızı var 8 yaşında. karısından boşanırken ona evin arabanın yarısını 1 yıl boyunca nafaka vs vermiş. neyse biz evlendik benden de bir oğlu oldu 4 yaşında oğlum. benden de boşandı ama biz boşanırken ben hiçbir şey talep etmedim. yeni aldığı ev abisinin üstüneydi arabayı da benden önce almıştı. kendim için bişey istemedim sadece çocuk için nafaka veriyordu sonra biz kiraya çıktık.
bu benden boşandıktan sonra anasına ev aldı. neyse ben de çocuğum babasız büyümesin diye dini nikahla bunun evine tekrar taşındım.
bu arada onun maaşı 35 bin benim maaaşım 16 bin. annesi kızını özel okula gönderiyor çünkü kadın boşanırken aldığı paralarla kendine ev araba aldı.
benim hiçbir şeyim yok ne ev ne araba zaten bu adamla ilk evlenirken de tüm her şeyi ben almıştım bu yeni boşandım param yok demişti. benim birikmiş altınlarım vardı onları satıp almıştım eşyaları vs. neyse şimdi ban diyor ki ilk karım kızını özel okula gönderiyor ama ben sadece aylık 4000 nafaka veriyorum kıza başka para
para vermiyorum şimdi bu çocuğu özel okula sen gönderirsin ben 4000 üzerinde para harcamam bu çocuğa diyor adaletsizlik olır ilk eşime 4000 verip bunu özel okula göndermek diyor.
siz ne düşünürsünüz detaylıca anlattım onlanları? adamın mantığı doğru mu?
Cherryyyyy rahat durFerhansin yeni nicki neydi yahu onu bir etiketleyeyim de gelsin gomsun
Evin arabanın yarısını verdiğine göre muhtemelen ev ve arabayı ilk eşiyle evliyken aldi. Yasal haklarını verdi. Konu sahibiyle evliyken mal almadığı için alabileceği bir para yok.Adamın ağzına ne bakıyorsunuz ki. İlk eşi sormuş mu ne verirsin diye? Çatır çatır almış.
Evlilik birliği içindeyken de başkasının üstüne ev alınabiliyor. Parayı abisine vermiştir o şekilde almıştır. Bu durumda ev abinin üstüne olduğu için eşin hakkı olmuyor.İşte ben de o evi sordum, siz evliyken mi alındı? Yalnız adamın bu kadar rahat takılmasının nedeni hiç resmi nikah yapmayışınız olmasın? Bana kalırsa hep dini nikah vardı. Evlilik birliği içinde ev alınıyor ama annesinin üstüne, araba alınıyor abisinin üstüne. Evli olsaydınız bunu yapamazdı her şeyin yarısı sizindi. Anlaşılan sadece çocuğa nafaka vermek istiyor.
Yok be, bizim Bedevi bu, kocası bunu tekrar evleniriz diye kandırıp boşamıştı yıllar önce. Şimdi durdukları evi de o zaman alelacele abisinin üstüne yaptı adam, mal kaçırdı gözünün önünde, Bedevi de eyyle baktı.Evin arabanın yarısını verdiğine göre muhtemelen ev ve arabayı ilk eşiyle evliyken aldi. Yasal haklarını verdi. Konu sahibiyle evliyken mal almadığı için alabileceği bir para yok.
adım bedevi kaldı iyi mi . yanlışın var katip bu adam benimle evlenmeden bir iki ay önce aldı evi abisinin üstüne.benle evliyken değil.Yok be, bizim Bedevi bu, kocası bunu tekrar evleniriz diye kandırıp boşamıştı yıllar önce. Şimdi durdukları evi de o zaman alelacele abisinin üstüne yaptı adam, mal kaçırdı gözünün önünde, Bedevi de eyyle baktı.
itiraf edin özlediniz beni bu arada manolyayla tanışmak isterdim o da benim gibi saftirik sanırımAman bedevi miymiş
katip peki şu aşamada ne dersin ne yapayım? işin iyisi 6 aylık hamileyim adamdan.adam ditor ki bu evde oturmanın karşılığı çocukların masrafı senin diyor.ben karışmam ditor evden çıksam kiralar kol gibi napacam ben?Yok be, bizim Bedevi bu, kocası bunu tekrar evleniriz diye kandırıp boşamıştı yıllar önce. Şimdi durdukları evi de o zaman alelacele abisinin üstüne yaptı adam, mal kaçırdı gözünün önünde, Bedevi de eyyle baktı.
Adam senin yanında konuştu telefonla, sus kız. Koca diye gözün döndüğünden ayakta uyuyodun.adım bedevi kaldı iyi mi . yanlışın var katip bu adam benimle evlenmeden bir iki ay önce aldı evi abisinin üstüne.benle evliyken değil.
Ohh buldun adamı çatır çatır doğur.katip peki şu aşamada ne dersin ne yapayım? işin iyisi 6 aylık hamileyim adamdan.adam ditor ki bu evde oturmanın karşılığı çocukların masrafı senin diyor.ben karışmam ditor evden çıksam kiralar kol gibi napacam ben?
kız katip ben sevdim seni valla hafiye gibisin.ama vallahi karıştırıyorsun evi ben evlenmeden önce abisinin üstüne yaptı.vallahi dedim bak.Adam senin yanında konuştu telefonla, sus kız. Koca diye gözün döndüğünden ayakta uyuyodun.Henüz evliydin, adam gözünün önünde önce evi kaçırdı sonra boşadı seni kuruş vermeden.
Ohh buldun adamı çatır çatır doğur.Sen ne sanıyosun, çok çocuk verirsem nikahı kaparım, üstüme ev verir falan mı? Etmişsin bi halt, sus otur yerine ne edelim?
Ajan gibisin kızlık soyadıma kadar biliyor olabilirsin.,Adam senin yanında konuştu telefonla, sus kız. Koca diye gözün döndüğünden ayakta uyuyodun.Henüz evliydin, adam gözünün önünde önce evi kaçırdı sonra boşadı seni kuruş vermeden.
Ohh buldun adamı çatır çatır doğur.Sen ne sanıyosun, çok çocuk verirsem nikahı kaparım, üstüme ev verir falan mı? Etmişsin bi halt, sus otur yerine ne edelim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?