- 9 Ekim 2022
- 4.820
- 18.379
- 138
- Konu Sahibi uzakdiyarlar7
-
Ben de sikayet ettim, hatta bu mesaji tekrar sikayet ettim. Kazene dedigin seylerden dolayi sitede istenmedigini Mune kac kere yazdi sana? Hep boyle istenmedigin yerlerde inatla kabul gormeye calisir misin? Eski kocana da aynisini yapmissin, hayiri cevap olarak kabul etmeyi bilmiyorsun.
Düdük kime monte acaba. Bir de çocukların ikisini de sevmiyor diyor yahu. Zavallı çocuklar.
kazenin kazanını çaldım.O nasıl şeymiş öyle. Kazen'le ne işi var ki?
kazan dedim.Kazen e ne dedi ?
Yok artıkkatip peki şu aşamada ne dersin ne yapayım? işin iyisi 6 aylık hamileyim adamdan.adam ditor ki bu evde oturmanın karşılığı çocukların masrafı senin diyor.ben karışmam ditor evden çıksam kiralar kol gibi napacam ben?
kazenin kazanını çaldım.
hmm tamam.Siz gerçekten öğretmen misiniz?
Eğer öyleyse gerçekten meslekten uzaklaştırılmanız lazım.
kazenin kazanını çaldım.
hmm tamam.
Sürekli farklı hesaplar alarak geçmişten bir anı şimdi gibi anlatıyordu, eski kocasının 3.eşi olacakmış gibi konu açıyordu bir de adamı anlatıp anlatıp böyle adamla kim evlenir diye konu açıyordu, çünkü ödü patlıyor adam başkasını bulacak diye. Sürekli büssürü hesap aldığı için haliyle Kazen kızdı, görüldüğü gibi şutlanıyor.O nasıl şeymiş öyle. Kazen'le ne işi var ki?
tamam canım ağlayacağım.Vah yazık o çocuklara ki anneleri sizsiniz
Rabbim kurtarsın, size benzemezler inşallah
Milletle dalga geçeceğinize 657'yi okuyun. Gayri meşru çocuk sahibi olan kişilerin memur ahlakına uymayan bu hareketinden dolayı cezasının ne olacağını paylamış üyelerden biri. Sizin yerinizde olsam (Allah korusun) oturur hüngür hüngür ağlardım halime.
Sürekli farklı hesaplar alarak geçmişten bir anı şimdi gibi anlatıyordu, eski kocasının 3.eşi olacakmış gibi konu açıyordu bir de adamı anlatıp anlatıp böyle adamla kim evlenir diye konu açıyordu, çünkü ödü patlıyor adam başkasını bulacak diye. Sürekli büssürü hesap aldığı için haliyle Kazen kızdı, gördüğü gibi şutluyor.
tamam canım ağlayacağım.
Adam anlamış çocukları kullanarak malda parada gözünüz olduğunu ve açıkça söylemese de hareketleri ile belli ediyor. Neden bu kadar gurursuz davranıyorsun ki…asla resmi nikah yapmaz malına ortak olurum diye.
Eyvah eyvahHem de öğretmenlere daha ağır, sen bu vesile ile tekrar nikah kıymaya ikna et ex kocanı Bedevi, sana da gün doğar bi taşla 2 kuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?