- 19 Mayıs 2020
- 47.737
- 214.415
- 598
- Konu Sahibi uzakdiyarlar7
-
Ya çok iyi hatırlıyorum, adam gözünün önünde telefon açmış, abisiyle konuşuyodu. Yine Bedevi'nin geçmişi şimdiki zaman gibi anlattığı konulardan biriydi.Ajan gibisin kızlık soyadıma kadar biliyor olabilirsin.,
neyse ben çocukların tüm masrafını nüstime almam.bu evi kiraya versem 10 bin diyor sana 10 bin vermiş oluyorum her ay diyor ah eşşek kafam çocuksuz kadındım ne işim vardı elin çocuklu boşanmış dingiliyle.hadi tüm altınlarımı vererek evlendim neden boşanırken çocuğum için tazminat istemedim? hadi boşandım neden tekrar yalvar yakar dini nikahla evine geçtim? hadi geçtim niye hamile kaldım? bşu manolya dediğiniz benim kadar g.zekalı olamaz kız.katip şimdi ne yapayım? çocukların tüm masraflarını alayım mı? 10 binlik evde oturuyon dediğinde ne diyeyim? evde otıruyırum diye çocuğa para vermiyor ilk karısıjdan kızına 4 bin veriyor bana bişey yok ben evde oturyom çünkü.Ya çok iyi hatırlıyorum, adam gözünün önünde telefon açmış, abisiyle konuşuyodu. Yine Bedevi'nin geçmişi şimdiki zaman gibi anlattığı konulardan biriydi.
Adam diğer ihtiyaçlarını karşılıyor mu, faturalar falan? Nikah yok bişey yok, adamın hiçbişeyisin, resmiyette ilk eski eşi ile aynı yerdesin. Ondan kârlısın bakınca, adam seni bedava evde oturtuyor, kimin eski kocası yapıyor bunu?neyse ben çocukların tüm masrafını nüstime almam.bu evi kiraya versem 10 bin diyor sana 10 bin vermiş oluyorum her ay diyor ah eşşek kafam çocuksuz kadındım ne işim vardı elin çocuklu boşanmış dingiliyle.hadi tüm altınlarımı vererek evlendim neden boşanırken çocuğum için tazminat istemedim? hadi boşandım neden tekrar yalvar yakar dini nikahla evine geçtim? hadi geçtim niye hamile kaldım? bşu manolya dediğiniz benim kadar g.zekalı olamaz kız.katip şimdi ne yapayım? çocukların tüm masraflarını alayım mı? 10 binlik evde oturuyon dediğinde ne diyeyim? evde otıruyırum diye çocuğa para vermiyor ilk karısıjdan kızına 4 bin veriyor bana bişey yok ben evde oturyom çünkü.
ama tayin isteyip memleketime dönecektim bu çocuğu da görmek içim km lerce yol çekecekti gitmeyeyim diyw verdi evi hayır fatura ödemez hiçnir şeye karışmazAdam diğer ihtiyaçlarını karşılıyor mu, faturalar falan? Nikah yok bişey yok, adamın hiçbişeyisin, resmiyette ilk eski eşi ile aynı yerdesin. Ondan kârlısın bakınca, adam seni bedava evde oturtuyor, kimin eski kocası yapıyor bunu?
bedavaya oturtmıyor burda oturmasam bir 4 bin de benim çocuğa verecek.Adam diğer ihtiyaçlarını karşılıyor mu, faturalar falan? Nikah yok bişey yok, adamın hiçbişeyisin, resmiyette ilk eski eşi ile aynı yerdesin. Ondan kârlısın bakınca, adam seni bedava evde oturtuyor, kimin eski kocası yapıyor bunu?
ya ben diyorım ki çocuğun masraflarını sen al bne de bir araya alayım çocuğu okuka hötürmek dert kendi ilgilenmez götürmez benim para biriktirmemi istemiyor evim yok arabam yok nikahım yok tüm masrafları ben karşılayacam birikim yapmayacam.karnımdaki çocuğun dr kontrolüne bir kez gelip para vermedi hep ben versim.Adam diğer ihtiyaçlarını karşılıyor mu, faturalar falan? Nikah yok bişey yok, adamın hiçbişeyisin, resmiyette ilk eski eşi ile aynı yerdesin. Ondan kârlısın bakınca, adam seni bedava evde oturtuyor, kimin eski kocası yapıyor bunu?
Şimdi ilk eşine helal olsun cocukla ayrılırken dibine kadar korumuş kendini çatır çatır almis evin arabanın yarısını..sizin param yol deyip abisinin üzerine olan evden aymaniz gerekirdi adam sizden direk mal kaçırmış siz de bu adama herseyinizi vermişsiniz çok gözünüz acilmamisken bulmuş sizi ayakta uyutmus maalesef .. iki çocuğa aynı nafakayi vermesi mantıklı geldi ama 4000 kesinlikle az.. şu da var 500 tl nafakayi nimet sayan çok şerefli Türk erkeklerimiz da var maalesefeşimin ikimci eşiyim. ilk eşinden bir kızı var 8 yaşında. karısından boşanırken ona evin arabanın yarısını 1 yıl boyunca nafaka vs vermiş. neyse biz evlendik benden de bir oğlu oldu 4 yaşında oğlum. benden de boşandı ama biz boşanırken ben hiçbir şey talep etmedim. yeni aldığı ev abisinin üstüneydi arabayı da benden önce almıştı. kendim için bişey istemedim sadece çocuk için nafaka veriyordu sonra biz kiraya çıktık.
bu benden boşandıktan sonra anasına ev aldı. neyse ben de çocuğum babasız büyümesin diye dini nikahla bunun evine tekrar taşındım.
bu arada onun maaşı 35 bin benim maaaşım 16 bin. annesi kızını özel okula gönderiyor çünkü kadın boşanırken aldığı paralarla kendine ev araba aldı.
benim hiçbir şeyim yok ne ev ne araba zaten bu adamla ilk evlenirken de tüm her şeyi ben almıştım bu yeni boşandım param yok demişti. benim birikmiş altınlarım vardı onları satıp almıştım eşyaları vs. neyse şimdi ban diyor ki ilk karım kızını özel okula gönderiyor ama ben sadece aylık 4000 nafaka veriyorum kıza başka para
para vermiyorum şimdi bu çocuğu özel okula sen gönderirsin ben 4000 üzerinde para harcamam bu çocuğa diyor adaletsizlik olır ilk eşime 4000 verip bunu özel okula göndermek diyor.
siz ne düşünürsünüz detaylıca anlattım onlanları? adamın mantığı doğru mu?
amin canım amin.aklım yok benim.Sen akıllanmazsın. Allah çoluk çocuğuna acısın.
itiraf edin özlediniz beni bu arada manolyayla tanışmak isterdim o da benim gibi saftirik sanırım
birazdan banlanırım ama merak etmeyin hayatımdaki gelişmeleri yazmak için tekrar gelirim bir sonraki sefer direkt bedevi nikiyle gelecem.bu arada bana ne tavsiye edersiniz?
keşke banlamasalar ama katip hemen şikayet ediyor.kime ne zararım var ki?Bu sefer banlamayın ya yazık
katip peki şu aşamada ne dersin ne yapayım? işin iyisi 6 aylık hamileyim adamdan.adam ditor ki bu evde oturmanın karşılığı çocukların masrafı senin diyor.ben karışmam ditor evden çıksam kiralar kol gibi napacam ben?
keşke banlamasalar ama katip hemen şikayet ediyor.kime ne zararım var ki?
çocuğuma kardeş olsun diye yaptum yalnız mı biyisin çocuğum?Üleym konu sahibesi sen o 2. çocuğu neden yaptınneden
ya güldürdün beni Allah iyiliğini versin hakkım yendi onun kızgınlığı var çocuğu babasız büyütmek zor aile desteğim yok vs vs.Bize yok ama çocuklarına var sen de az değilsin tek pipi sendromuna girmişsin
Dün çamaşır suyu ile yatak yıkadım, uykusuzum hatırlamıyorum nerde şu an.Katibin Ruhu kafama bedevi konusunu atma şansın var mı merak ettim
Katibin Ruhu kafama bedevi konusunu atma şansın var mı merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?