İlk eşinden olan kızına 4000 nafaka veriyor diye benden olan çocuğuna o miktar üstünde masraf yapmaması (ÇOCUĞUNUZ YOKSA ÇOCUKLU ADAMLARLA EVLENMEYİN)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ajan gibisin kızlık soyadıma kadar biliyor olabilirsin.,
Ya çok iyi hatırlıyorum, adam gözünün önünde telefon açmış, abisiyle konuşuyodu. Yine Bedevi'nin geçmişi şimdiki zaman gibi anlattığı konulardan biriydi.

Ya çok iyi hatırlıyorum, adam gözünün önünde telefon açmış, abisiyle konuşuyodu. Yine Bedevi'nin geçmişi şimdiki zaman gibi anlattığı konulardan biriydi.
neyse ben çocukların tüm masrafını nüstime almam.bu evi kiraya versem 10 bin diyor sana 10 bin vermiş oluyorum her ay diyor ah eşşek kafam çocuksuz kadındım ne işim vardı elin çocuklu boşanmış dingiliyle.hadi tüm altınlarımı vererek evlendim neden boşanırken çocuğum için tazminat istemedim? hadi boşandım neden tekrar yalvar yakar dini nikahla evine geçtim? hadi geçtim niye hamile kaldım? bşu manolya dediğiniz benim kadar g.zekalı olamaz kız.katip şimdi ne yapayım? çocukların tüm masraflarını alayım mı? 10 binlik evde oturuyon dediğinde ne diyeyim? evde otıruyırum diye çocuğa para vermiyor ilk karısıjdan kızına 4 bin veriyor bana bişey yok ben evde oturyom çünkü.

Adam diğer ihtiyaçlarını karşılıyor mu, faturalar falan? Nikah yok bişey yok, adamın hiçbişeyisin, resmiyette ilk eski eşi ile aynı yerdesin. Ondan kârlısın bakınca, adam seni bedava evde oturtuyor, kimin eski kocası yapıyor bunu?

ama tayin isteyip memleketime dönecektim bu çocuğu da görmek içim km lerce yol çekecekti gitmeyeyim diyw verdi evi hayır fatura ödemez hiçnir şeye karışmaz

bedavaya oturtmıyor burda oturmasam bir 4 bin de benim çocuğa verecek.

ya ben diyorım ki çocuğun masraflarını sen al bne de bir araya alayım çocuğu okuka hötürmek dert kendi ilgilenmez götürmez benim para biriktirmemi istemiyor evim yok arabam yok nikahım yok tüm masrafları ben karşılayacam birikim yapmayacam.karnımdaki çocuğun dr kontrolüne bir kez gelip para vermedi hep ben versim.

Şimdi ilk eşine helal olsun cocukla ayrılırken dibine kadar korumuş kendini çatır çatır almis evin arabanın yarısını..sizin param yol deyip abisinin üzerine olan evden aymaniz gerekirdi adam sizden direk mal kaçırmış siz de bu adama herseyinizi vermişsiniz çok gözünüz acilmamisken bulmuş sizi ayakta uyutmus maalesef .. iki çocuğa aynı nafakayi vermesi mantıklı geldi ama 4000 kesinlikle az.. şu da var 500 tl nafakayi nimet sayan çok şerefli Türk erkeklerimiz da var maalesef

Üleym konu sahibesi sen o 2. çocuğu neden yaptın neden

miss cherry kız sen hala evlenmedin mi kaç yıldır görüyırum seni neyse bu saatten sonra da çocuk isteğin yoksa hiç evlenme erkekler yeşilçamda gördüğümüz gibi değil bacım.

Katibin Ruhu kafama bedevi konusunu atma şansın var mı merak ettim

Al aşkooo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…