İlk eşinden olan kızına 4000 nafaka veriyor diye benden olan çocuğuna o miktar üstünde masraf yapmaması (ÇOCUĞUNUZ YOKSA ÇOCUKLU ADAMLARLA EVLENMEYİN)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çocuğuma kardeş olsun diye yaptum yalnız mı biyisin çocuğum?

Dürüst ol ondan yapmadın çocuklarını düşünsen bu heriften yapmazdın, adam seni tekrar alsın ve 1. Karıdan bi cocuğu varken senden 2 olsun kimse istemesin diye yaptın

Son düzenleyen: Moderatör:
katip peki şu aşamada ne dersin ne yapayım? işin iyisi 6 aylık hamileyim adamdan.adam ditor ki bu evde oturmanın karşılığı çocukların masrafı senin diyor.ben karışmam ditor evden çıksam kiralar kol gibi napacam ben?
Bedoş bizim fikrimizi niye soruyosun ki? Sanki bırak desek bırakıcan adamı eldöwöfm

Al aşkooo 😘
Ay ben bu konuyu okumuştum sanki .teşekkürler altınım

çocuğuma kardeş olsun diye yaptum yalnız mı biyisin çocuğum?
Çocukların yalnız değil, sınırlı kaynakları kısıtlanmış olarak büyüyecek. İlerde düşman olmayacaklarının hiçbir garantisi yok. Hem sen o çocuğu adam sana nikah kıysın diye yaptın, şimdi hiç analık satma millete. Gözün adamdan başka şey görmüyor.

miss cherry kız sen hala evlenmedin mi kaç yıldır görüyırum seni neyse bu saatten sonra da çocuk isteğin yoksa hiç evlenme erkekler yeşilçamda gördüğümüz gibi değil bacım.

Senin herifi bekliyorum bedevi, burda o kadar böyle bir erkeği alır mısınız almaz mısınız dedin ki valla aklıma düşürdün ver adresi geliyorum :halay:

Senin herifi bekliyorum bedevi, burda o kadar böyle bir erkeği alır mısınız almaz mısınız dedin ki valla aklıma düşürdün ver adresi geliyorum :halay:
Kudra telefon istemişti vermemişti ahahshhs.

Bende talibim senden sonra da ben evlenmek istiyorum 😍

katip peki şu aşamada ne dersin ne yapayım? işin iyisi 6 aylık hamileyim adamdan.adam ditor ki bu evde oturmanın karşılığı çocukların masrafı senin diyor.ben karışmam ditor evden çıksam kiralar kol gibi napacam ben?

Bu adamdan surekli cocuk yapma motivasyonunuz nedir?
Hadi ilkini dogurdunuz anladim da 2.si neyin nesi?
Adamin verdigi evde otururken asla ozel hayatiniz olamayacak farkinda misiniz? Sevgiliniz oldugu an adamin ilk isi hepinizi evden kovmak olacak.
Yasal sorumluluk altina girmemek icin cocugu nufusuna almazsa mahkemelerde ugrasacaksiniz farkinda misiniz? Kendi ellerinizle hayatinizin iplerini bu adama vermissiniz, şimdi kimseyi suçlamayın

Çocukların yalnız değil, sınırlı kaynakları kısıtlanmış olarak büyüyecek. İlerde düşman olmayacaklarının hiçbir garantisi yok. Hem sen o çocuğu adam sana nikah kıysın diye yaptın, şimdi hiç analık satma millete. Gözün adamdan başka şey görmüyor.
bak işte arakdaşım temmuz gibi.imam nikahı oldu 6 aylık hamileyim hesapla işte ne zaman yapmışım

Bu adamdan surekli cocuk yapma motivasyonunuz nedir?
Hadi ilkini dogurdunuz anladim da 2.si neyin nesi?
Adamin verdigi evde otururken asla ozel hayatiniz olamayacak farkinda misiniz? Sevgiliniz oldugu an adamin ilk isi hepinizi evden kovmak olacak.
Yasal sorumluluk altina girmemek icin cocugu nufusuna almazsa mahkemelerde ugrasacaksiniz farkinda misiniz? Kendi ellerinizle hayatinizin iplerini bu adama vermissiniz, şimdi kimseyi suçlamayın
ne sevgilisi o adamdan başkasını sokmam bu eve.

Arkanızdan bu kadar iş ceviren,sizi hep kapıya koymaya yatkın.Saygisiz adamlarla nasıl çatır çatır sevişiyorsunuz aklım almıyor,adam bana "ordan kalk şuraya otur" dese o gün gözüme bir tuhaf görünüyor.
Bir de üstün cesaret örneği gösterip arka arkaya doğurma hevesi ne için?Ama tabi siz haklısınız sonunu düşünen kahraman olamaz,çocuklar herşeyden eksik olsun ama analarının başında bir adam olsun ......

baksana gel al bu herifi.resmen ama bir de boşanırken soy soğana c
çevir içim o zaman soğur o zaman bırakırım bu adamı başka türlü içim soğumuyor bana yapılan haksızlıklara.

bak işte arakdaşım temmuz gibi.imam nikahı oldu 6 aylık hamileyim hesapla işte ne zaman yapmışım
İmam nikanı olunca noluyo? Zaten resmi nikah olmadan imam nikahı yasak. Sevgilin işte. Çocuğu üstüna almasa almaz. Hiiiç masal okuma çocuğum diye, belki biraz daha yolarım diye yaptın da kalıcaksın öyle 2 çocukla sokakta yarın öbür gün adam gerçek evlilik yapınca.

Tam zamanında ahahahahahsh.

İmam nikanı olunca noluyo? Zaten resmi nikah olmadan imam nikahı yasak. Sevgilin işte. Çocuğu üstüna almasa almaz. Hiiiç masal okuma çocuğum diye, belki biraz daha yolarım diye yaptın da kalıcaksın öyle 2 çocukla sokakta yarın öbür gün adam gerçek evlilik yapınca.
eşşşek gibi alacak babalık davası açtım mı öttürürüm onu.

Ama haklı değil mi? Sizi evden çıkartsa 6-7 bin nafaka verse siz o paraya kiralık ev bile bulamazsınız sonuçta.
doğru ama ilk eşine boşanırken her şeyi vermiş bana mihrimi bile vermedi? ilk eşi hayata tutundu bana da bir miktar verseydi de evinde oturnasaydım o zaman?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X