Çok şükür öğretmen atamam gerçekleşti. Küçük bir ilçedeyim. Sadece bir caddesi var. Yürü git bitsin . Büyükşehirden geldim.
Tabiki ilk kez ailemden ayrıldım . Evde tek başına kalıyorum. Alışmak zor .
Benim gibi ailesinden ayrılıp küçük bir ilçede tek başına yaşamak zorunda olan var mı ?
Birde yarın bayram . Herkes gitti . Bu bayram nasıl geçicek :))
Öncelikle ataman hayirli olsun. Bence sukretmelisin mesleğine baslayabildigin için. Birde benim gibi atanamayip evde oturanlari düşün ben ortaokulu bitirdikten sonra hep yatili okudum farklı şehirde. Sonrasında üniversite için daha uzak bir sehire gittim ve sekiz yilin sonunda eve dönmek çok zor oldu. İnan orda düzenine alistiktan sonra sana da zor gelecek oradan ayrılmak. Hem bence küçük şehir daha samimi olur. İşinde basarilar diliyorum
öyle bir yerdeyim ki .. karadeniz de yüksekte bir yerdeyim . Burada ilin deniz seviyesi ilçesine , bu ilden diğer ildeki havaalanına geçmem gerekiyor . Genelde istanbul aktarmalı uçaklar . daha bir hafta oldu geleli . 600 tl buldu . Birde ay sonu gideceğim düğün için abimin . Bir hafta oldu geleli ama bir ay gibi geliyor . İlk defa gurbet . İlk yanlız bayram .Alışmak zorundayım ;(
Allaha bin şükür tabiki .. İşallah gönlüne göre olur seninde
İşte herşey tam olmuyor .. Alıştığın düzen ,insanlar tamamen farklı ..
Hep ailemle yaşadım ya şimdi çok tuhaf geliyor ..
Dağ başına bir caddesi olan bir yer ama çok çok şükür
Ama şunu diyebilirim ki eğitim sistemi başındakiler eğitimin suyunu çıkarmışlar insanda heves bırakmıyorlar eğitim adına bunu görmek hayal kırıklığı idealist bir öğretmen için hele dershanecilik yaptıktan sonra boşa tahtada ter döküyorsun
Allaha bin şükür tabiki .. İşallah gönlüne göre olur seninde
İşte herşey tam olmuyor .. Alıştığın düzen ,insanlar tamamen farklı ..
Hep ailemle yaşadım ya şimdi çok tuhaf geliyor ..
Dağ başına bir caddesi olan bir yer ama çok çok şükür
Ama şunu diyebilirim ki eğitim sistemi başındakiler eğitimin suyunu çıkarmışlar insanda heves bırakmıyorlar eğitim adına bunu görmek hayal kırıklığı idealist bir öğretmen için hele dershanecilik yaptıktan sonra boşa tahtada ter döküyorsun
Çok şükür öğretmen atamam gerçekleşti. Küçük bir ilçedeyim. Sadece bir caddesi var. Yürü git bitsin . Büyükşehirden geldim.
Tabiki ilk kez ailemden ayrıldım . Evde tek başına kalıyorum. Alışmak zor .
Benim gibi ailesinden ayrılıp küçük bir ilçede tek başına yaşamak zorunda olan var mı ?
Birde yarın bayram . Herkes gitti . Bu bayram nasıl geçicek :))
Haklısınız alışmaya çalışacağım . Evi değiştirmeye çalışıyorum elimden geldiğince ... Alışveriş kısıtlı bir yer işte köyden ilçeye yeni dönmüş bir yer ama şükür şükür
ilk aile uzaklığı ya işte insan bocalıyor .
Teşekkür ederim