• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk evden uzak kalış

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
Çok şükür öğretmen atamam gerçekleşti. Küçük bir ilçedeyim. Sadece bir caddesi var. Yürü git bitsin . Büyükşehirden geldim.

Tabiki ilk kez ailemden ayrıldım . Evde tek başına kalıyorum. Alışmak zor .

Benim gibi ailesinden ayrılıp küçük bir ilçede tek başına yaşamak zorunda olan var mı ?
Birde yarın bayram . Herkes gitti . Bu bayram nasıl geçicek :))

Peki yıllarca küçük bir ilçe de neler yapabilir ?

Ben olsam insanlara yardim ederim.
Okuma yazma bilmeyen kadinlara okuma yazma ogretirim. Iyi dostluklar edinirim.
Hakkinizda hayirlisi olur inşallah

Öncelikle ataman hayirli olsun. Bence sukretmelisin mesleğine baslayabildigin için. Birde benim gibi atanamayip evde oturanlari düşün :KK43: ben ortaokulu bitirdikten sonra hep yatili okudum farklı şehirde. Sonrasında üniversite için daha uzak bir sehire gittim ve sekiz yilin sonunda eve dönmek çok zor oldu. İnan orda düzenine alistiktan sonra sana da zor gelecek oradan ayrılmak. Hem bence küçük şehir daha samimi olur. İşinde basarilar diliyorum :KK54:

ben varim senin gibi. her tatilde sehirde aliyoruz solugu. allahtan guzel bi arkadas cevrem var. aziz ama ozuz

Ben de varim, ben de ailemden uzaktayim.

Sekerim, bence gec degil, ailenin yanina git bayram icin derim.

Ben de varim, ben de ailemden uzaktayim.

Sekerim, bence gec degil, ailenin yanina git bayram icin derim.

öyle bir yerdeyim ki .. karadeniz de yüksekte bir yerdeyim . Burada ilin deniz seviyesi ilçesine , bu ilden diğer ildeki havaalanına geçmem gerekiyor . Genelde istanbul aktarmalı uçaklar . daha bir hafta oldu geleli . 600 tl buldu . Birde ay sonu gideceğim düğün için abimin . Bir hafta oldu geleli ama bir ay gibi geliyor . İlk defa gurbet . İlk yanlız bayram .Alışmak zorundayım ;(

Su an senin yerinde olmayi cok isterdim

atanma durumundan diyosun demi ??

Allaha bin şükür tabiki .. İşallah gönlüne göre olur seninde

İşte herşey tam olmuyor .. Alıştığın düzen ,insanlar tamamen farklı ..

Hep ailemle yaşadım ya şimdi çok tuhaf geliyor ..

Dağ başına bir caddesi olan bir yer ama çok çok şükür

Ama şunu diyebilirim ki eğitim sistemi başındakiler eğitimin suyunu çıkarmışlar insanda heves bırakmıyorlar eğitim adına bunu görmek hayal kırıklığı idealist bir öğretmen için hele dershanecilik yaptıktan sonra boşa tahtada ter döküyorsun

atanma durumundan diyosun demi ??

Allaha bin şükür tabiki .. İşallah gönlüne göre olur seninde

İşte herşey tam olmuyor .. Alıştığın düzen ,insanlar tamamen farklı ..

Hep ailemle yaşadım ya şimdi çok tuhaf geliyor ..

Dağ başına bir caddesi olan bir yer ama çok çok şükür

Ama şunu diyebilirim ki eğitim sistemi başındakiler eğitimin suyunu çıkarmışlar insanda heves bırakmıyorlar eğitim adına bunu görmek hayal kırıklığı idealist bir öğretmen için hele dershanecilik yaptıktan sonra boşa tahtada ter döküyorsun
Hem atandigin icin hemde tek başına yaşama firsatin oldugu icin

Çok şükür öğretmen atamam gerçekleşti. Küçük bir ilçedeyim. Sadece bir caddesi var. Yürü git bitsin . Büyükşehirden geldim.

Tabiki ilk kez ailemden ayrıldım . Evde tek başına kalıyorum. Alışmak zor .

Benim gibi ailesinden ayrılıp küçük bir ilçede tek başına yaşamak zorunda olan var mı ?
Birde yarın bayram . Herkes gitti . Bu bayram nasıl geçicek :))

Peki yıllarca küçük bir ilçe de neler yapabilir ?

Atandıgına sükret...Yerinde olmak isteyen cok insan var, kaldı ki hep orada kalacaksın diye bir kaide yok ki : )

birazda yalnız kalmaktan zevk almayı bilin yahu!!

benim sıkılmaya vaktim olmaz yalnızken,kendımle ılgılenırım,evımle ılgılenırim..dekorasyon veya moda dergılerını karıştırırım..

canım sıkılırsa evde takar kulaklığımı gezerim,alışveriş yaparım..kişisel bakım mağazalarından çıkmam aaahh ahhh

birazda yalnız kalmaktan zevk almayı bilin yahu!!

benim sıkılmaya vaktim olmaz yalnızken,kendımle ılgılenırım,evımle ılgılenırim..dekorasyon veya moda dergılerını karıştırırım..

canım sıkılırsa evde takar kulaklığımı gezerim,alışveriş yaparım..kişisel bakım mağazalarından çıkmam aaahh ahhh

Haklısınız alışmaya çalışacağım . Evi değiştirmeye çalışıyorum elimden geldiğince ... Alışveriş kısıtlı bir yer işte köyden ilçeye yeni dönmüş bir yer ama şükür şükür

ilk aile uzaklığı ya işte insan bocalıyor .
Teşekkür ederim ;)

Back
X