ilk Gebeliğinizi ne zaman öğrendiniz?

Akıntı ile takip etmek zor bence çünkü bende farklı bir akıntı hiç olmadı

Kizlar yoğun sarı akıntısı neden olur devamlı değil ama ara ara olan bsy

Kizlar yumurtlma gününü sayarken adet olduğumuz ilk günüde ve adet olacağımız günüde içine dahilmu edecez örnek Mart ayında 21 oldum nisann 21oluyor 31 bu sekilmi saycaz acill lütfen

Kizlar yumurtlma gününü sayarken adet olduğumuz ilk günüde ve adet olacağımız günüde içine dahilmu edecez örnek Mart ayında 21 oldum nisann 21oluyor 31 bu sekilmi saycaz acill lütfen

Canim bende tam bilmiyorumda bunu hesaplicak uygulamalae var

Ya var evet canm hepsi frkli gostryor ya yumurtlma günün de hesaplycam.o yüzden bnm iki ay hesaplma göre 30 gün çıkıyor bu durumda 6yumurtlma oluyor ama emin olmyorm işte sayinca mesela geçen ay 21 oldum nişan 20 kadar saydim30 ypyor acaba 21 de eklemli lazm

Bu kadar ince hesaplara girip stres yapmayın. Stres daha çok etkiliyor. Doktorların çoğu yumurtlama takvimini önermiyor bile stres yapıyor diye. Gün aşırı devam edin. Gönlünüzce olsun inşallah

Bir doktorda dinlemiştim doğruluğunu bilemem ama gelecek ay adet olacağın güne bakıp geriye 14 sayıyormuşsun. Yani 30 Nisan adet gününse geriye 14 sayınca 16 Nisan. Bu günün 3 gün öncesinden başlayıp 3 gün sonrasına kadar ilişkiye girmek gebelik şansını artırıyormuş. Verdiğim örneğe göre hesaplarsak 13 ve 19 Nisan arası gün aşırı ilişki. Umarım anlatabilmişimdir

Ortalama 28 gunde bir adet goren kadin icin yumurtlama 14. gundur. Gelgelelim bu kisiden kiseye degisedebilir. ben 28 gunde bir adet goruyorum 17. gun yumurtlama 16. gun yumurtlama gordum ovulasyonda. Bu konuda kimse size su gun yumurtlarsiniz diyemez bu yuzden. Ovulasyon testi yapin 12-16arasi hep ayni saatte 2 saat oncesi sivi alimini kesin kadet teste 3 damla damlatin duz zeminde bekletin. 10 dk icinde iki cizgide esit koyulukta olursa o gun pik gunudur. ust uste 3 gun degerlendirin denilir. bir gebenin gunlugu ovulasyon testlerini kullandim bazi aylar hic pik olmadi. doktora gittim yumurtalar bu ay istenilen sekilde buyumemis dedi. sizin yumurtlarinizin gelisimi de istenilen sekilde olmazsa ovulasyonda pik gorunmez. cunku bu testler 18mm ve uzerini ölçer. Actigin bircok postta test yapamadiginizi soylemissiniz. o zaman 1 gun iliski 1 gun bos olarak degerlendirin. arti adetin 3. gunu yapilan hormon testlerinizi yaptirin. Degerleriniz iyi mi onlara bakilir. iyi gunler.

Aynı şeyleri o kadar çok kişi anlattı ki arkadaşa ısrarla tekrar tekrar tekrar soruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…