ilk Gebeliğinizi ne zaman öğrendiniz?

Kizlar yarın yumurtlama günümün ilk günü hamile kalma olasılığın yuksek gosteryor uygulma ama benim dünden beri af edersin ishalin var akıntım var neden oluyor acaba bilgisi olan yardımcı olurmu lütfen

Yumurtlama günlerinde akıntı olur. İshal için pek bilgim yok ama. Uygulamalar yanıltabiliyor testler daha garanti

Akıntın varsa yumurtlamissindir canım uygulamalar ortalama veriyi baz alır en garanti yöntemi söylüyorum şimdi; mesela 30günde bir adet oluyorsun diyelim 25 Mart'ta adetin bitti yeni döngüye giriyorsunya 25nisandan 14 gün geriye sayacaksin yumurtlama günün o gün oluyor ve bu hiç şaşmıyor umarım anlatabilmişimdir

30 günde 1 adet oluyorum canım ben en son 21 nde adet oldum yumurtlama nzmn oluyor bu durumda

Kizlar yumurtlama günün bir türlü hesaplayamiyorum ya uygulmarda farklı farklı veriyor yardım edin ne olur son adet tarihim Martin 21 ondan önceki 19 Şubat 5gun sürüyor adetim ay da 1 oluyorum 31 ara ile şimdi bu durumda benim yumurtlama nezman oluyor

Yumurtalamaları zaten bu uygulamalar farazi söylüyor. Ovulasyon testi alsanız?

Bir sonraki regl tarihi 21 nisana denk geliyorsa o günden geri 14 gün gideceksiniz yani 7 Nisan.
Net sonuç için ovülasyon testi alın bence.

Ovülasyon takip edip öğrenebilirsin canım zorlanıyorum diyorsun 1 gün dolu 1 gün boş gidersen yumurtama zamanına denk getirmiş olursun

7 nisandami birliktelik olması lazm
Düzenli regl döneminiz varsa yumurtlama gününden 14 gün sonra kanama olur o yüzden 7 nisana denk geliyor. Tabii test yapamam derseniz de 1 gün ilişki 1 gün ara şeklinde deneyebilirsiniz

Kizlar yumurtlama gününe yakın af edersin ishal oluyormu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…