Yumurtalamaları zaten bu uygulamalar farazi söylüyor. Ovulasyon testi alsanız?Kizlar yumurtlama günün bir türlü hesaplayamiyorum ya uygulmarda farklı farklı veriyor yardım edin ne olur son adet tarihim Martin 21 ondan önceki 19 Şubat 5gun sürüyor adetim ay da 1 oluyorum 31 ara ile şimdi bu durumda benim yumurtlama nezman oluyor
Ovülasyon takip edip öğrenebilirsin canım zorlanıyorum diyorsun 1 gün dolu 1 gün boş gidersen yumurtama zamanına denk getirmiş olursunKizlar yumurtlama günün bir türlü hesaplayamiyorum ya uygulmarda farklı farklı veriyor yardım edin ne olur son adet tarihim Martin 21 ondan önceki 19 Şubat 5gun sürüyor adetim ay da 1 oluyorum 31 ara ile şimdi bu durumda benim yumurtlama nezman oluyor
Niye beceremediniz?Aldm cnm ama becermdm hep boşa gtti
Canım sıvı alımını keseceksin ili saat önceden kit şeklinde olanlardan da alabilirsin başka türlü kesin şu veya bugün demek çok zor ya da vücudunu takip edeceksinAldm cnm ama becermdm hep boşa gtti
Düzenli regl döneminiz varsa yumurtlama gününden 14 gün sonra kanama olur o yüzden 7 nisana denk geliyor. Tabii test yapamam derseniz de 1 gün ilişki 1 gün ara şeklinde deneyebilirsiniz7 nisandami birliktelik olması lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?